Shpif mero llapaqenia shpif se diçka do te mbetet.
Armiku me i madh i shqiptareve jane vete shqiptaret.
FAIK KONICA
Ndryshuar për herë të fundit nga skampin : 29-05-2009 më 21:35
Kujdes nga shkjau
Kujdes nga greku
Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
AT GJERGJ FISHTA
mir e ke o scampo..
lul basha do mbetet ne hitori per ca gjera..
pa u bere as deputet ..minister jo e jo.. por vetem se u paraqit ne nje far KOP-i.. pa pushtet pa ushtri pa polici.. thjesht nje grusht intelektualesh qe donin te hidhnin ca ide.. menjihere ndaj tij nje mafie e sofistikuar ( nje perbindesh me dy koka.. nje ne seli roze nje diku ne prishtine me enver-leproze) ..shpertheu ne nje fushate persekutimi mashtrimi e denigrimi me permasa te cuditshme..
djaloshi lul nuk u ndje.. po eci i qete ne udhen qe kish nisur..
nje udhe krejt normale per nje djal te edukuar e arsimuar jasht e brenda e i dale nga nje familje e shendoshe e atdhetare.. e thjeshte dhe qe kurre nuk ish degjuar per zullume..
ckan keta mendova un ahere e si brar..i thash ca gjera ne forum ne mbrotje te lulit.. akoma KOP-ist.. ne debatet ketu me shkrimet qe sillte llapi nga shpellat edviniste dade-iste e epok zezoiste..
pra ne krye te fushates anti-lul ishte vet kapobanda e selise roze..mafiozi edvin me veglat e tij fanatike enveriste ne kosove.. qe amplifikoheshin cdo dite ne gazetat bollino-malltezoiste erion braceiste veli dado-m.utoiste..
erdh nje dite e luli u be deputet.. e pastaj minister..me vote te rregullt shum paqesisht e burrerisht..
nuk i lane sirtar te shpise pa i kontrrolluar.. ku e bleve kte unaze.. ku e bleve kte minder.. ku e gjete kte shpi.. e cfar nuk e pyesnin e provokonin mafiozet qe vet jan pronare 4-5 mercedeso bemeverash xixe.. e 7-8 gratacielash e kontosh me meleona neper zvicer e gjetke..
filloj i ngrati te bej rrugen.. ( qe tani po perfundon) e cfar nuk i punuan.. mafia dy kokeshe tiran-prishtine..
tere epokzinjte ( athere nje gazete e qelbur enveriste polpotiste ne prishtine se tani sdi cbejne mavrot e saje) tere albe mallteze anil b.ythcet..e bollino edvinit.. ne sulm kunder lulit..
tere revizoret enveriste i mobilizoj lenka cukua e edvin bamir topit te nexhit.. ine mata harri rama..per ti qendisur lulit akuzen per ta rrasur ne biruce.. e luli ngrate vazhdonte punen..
e cuan ne diplomaci..
edhe aty lufte kunder tije..
sa bente i ngrati canten me letra gati te nisej brukseleve e uashingtoneve.. per te mir te kosoves e shqiperise.. dang dang dera shpise..
eja urgjent ne hetuesi i thoshin inkuizitoret enveriste me armani qe dergonte lenka cukua e bamir edvin top chanell bollinove..
lere canten e diplomacise aty e eja te japc llogari per metra kub zhavorret e kalimashit se ndryshe ti vum hekurat..
per nat e per dit kjo pune..
fare nuk u rezervuan mafiozet enveriste te kosoves edhe se mir e dinin se Luli po shkon per Kosov ne bruksel.. e jo per pllazh.. sic shkojn ata dobicer vet sa ne sarand sa ne dhermi e llogara e rogner e antala.. me klosa e mejdana me edvina e shejtana..
joo per ata ska Kosov po ka nenparti seli roze..
megjithate Luli i beri te dyjat.. dhe Kosoven e coj atje ku duhej..dhe hetuesve enveriste te ines u vajti cdo mbremje ne hetuesi e u dha llogari.. dhe vendin ne NATO e futi.. dhe rrebeshevet shpifse bollino edvinoiste e mavro enveroiste.. i mbajti ne shpinë..
nuk ka ber vaki kjo me asnji minister te jashtem ne asnje vend te botes.. qe te persekutohet keshtu kaq egersisht e kaq tuferisht e ai i vetem te bej dhe punet e shtetit dhe ti mbaje mbi zverk qindra zorraxhij mafioze te felliqur e vampire.. qe i kercenin or e minut dit e nate .. per ta bere cop cop..
dhe kur pa.. kur ceshtjet me me rendesi te kombit tone trajtoheshin e ishin kaq delikate.. e kur cdo minut ishte kapitale..
luli i perballoj te gjitha.. dhe me sukses..
sot jemi ne nato.. kosova eshte shtet.. rruga po gjerperon maleve.. e po mbrrin kosoven..
dhe luli e ka ne kto vepra madhore.. mendjen punen e shpirtin e tij..
cdo shqiptar i mire e atdhetar ja kupton.. e duhet tja kuptoje sakrificat lul bashes..
nuk ka qen e lehte..
ky eshte nje burr i madh.. dhe pike..
..
le ta kemi ne 2010 lul bashen .. kryeminister te vendit tone..
kte urim kam..
..
I nderuari Brar,
Ka vite që të lexoj me admirim. Të gjitha postimet tua janë kuptimplote dhe të sakta. Jeni një njohës i mirë i ngjarjeve poliitke në gjithë trojet etnike shqiptare.
Analizat që u bën njerëzve dhe ngjarjeve andej dhe këndej kufirit shqiptaro-shqiptar i cili për fat ngadal po shkulet me rrënj, sidomos kjo gjë do të ndodhë pas përfundimit të autostradës kombëtare Durrës-Kukës-Morinë, pra analizat tuau ofrojnë njerëzve njohuri të bollshme për ata që kanë qenë pjesëmarrës aktiv në ndërtimin e historisë sonë të re kombëtare, qoftë në kuptimin pozitiv, qoftë atë negativ, të cilëve e ardhmja do t'ua jep vendin sipas meritave personale.
Shkak që nuk kam marrë pjesë në debatet tuaja në këtë Forum, është se nuk kam ditur të regjistrohem, ndaj që nga sot do të jem pjesëmarrës aktiv në debatet e këtij logu burrash dhe dashamirëve të kombit shqiptar.
Me respekt,
Sh. Rugova
Zotëri Mero Baze, prej një gazetari të madh është shndërruar në një "gjysagjel i pa kokë", i cili s'po dinë se ku fillon dita dhe ku mbaron nata...!?
La ta dinë se Shqipëria në 100 vitet e fundit nuk ka pasur një ministër të jashtëm më të denjë se Lulzim Bashën. Dhe ta quash atë mashtrues, ja nuk merr vesh gjë në politikë, ja ia ke zilinë, se nuk je vetë në vend të tij. Falë punës dhe aktivitetit të tij diplomatik, në çdo takim bilateral dhe multilateral, ai lobon për njohjen e pavarësisë së Koosvës, më shumë se çdo politikanë tjetër shqiptarë në të dy anët e kufirit shqiptaro-shqiptar. Në samitin në Damask L. Basha ka korrur fitorën më të madhe në karrierën e tij diplomatike, për Kosovën dhe gjithë shqiptarët, të cilin e përgëzoj dhe e falenderoj nga zemra. Deklarata e përpiluar nga Ministria që ai udhëheq, me ndihmën e A. Saudite u bë pjesë zyrtare e KI, rezultatet e së cilës do të shihen së shpejti. Ndaj, Mero Baze, mos shkruaj "hava", se nuk je edhe aq i paditur.
Wow kaq vite tu kan dashte per me u mesu me u regjistru a (QUOTE]?
Besiim,
Vërejtjen e ke bërë me vend. Është e vërtetë se vetëm
njëherë kam provuar të regjistrohem në këtë forum para disa
viteve, por aq e komplikuar m'u duk procedura, sa asnjëherë më
nuk kam tentuar.
Dhe, ja një ditë e provova rastësisht edhe njëherë dhe ia dola...!
Tani e tutje, mund ta jap edhe unë ndonjë mendim personal
rreth temave që më interesojnë.
Përshendetje,
Rugova
Të flm për mikpritje dhe mirë se ju gjej Guri Kuq.
Shpeshherë gjatë historisë kemi qenë të detyruar
të marrim pjesë në tubime ndërkombëtare që kanë
qenë në disfavor të shqiptarëve. Por, më në fund,
mbase edhe pas një shekulli e korrëm fitorën.
Edhe ti kjofsh me jetë t'g-jatë!
Rugova
Arabia Saudite vazhdon lobimin për Kosovën
Është e drejta e një populli të kërkojë liri- u shprehur mes tjerash kryesuesi i grupit parlamentar të Arabisë Saudite, Mohamad Bin Sa’ad Alsalem...
Është e drejta e një populli të kërkojë liri- u shprehur mes tjerash kryesuesi i grupit parlamentar të Arabisë Saudite, Mohamad Bin Sa’ad Alsalem, në takimin që pati të martën me kryeministrin e Shqipërisë, Sali Berisha, duke iu referuar pavarësisë së Kosovës.
Mohamad Bin Sa'ad Alsalem njoftoi kryeministrin Berisha për lobimin e vazhdueshëm që bën vendi i tij për njohjen e pavarësisë së Kosovës nga vendet e tjera.
Ndërsa Berisha, nga ana e tij, e falënderoi dhe njëherit shprehu mirënjohjen e tij për vendimin e qeverisë saudite për njohjen e Kosovës.
“Njohja e pavarësisë së Kosovës është një kontribut i rëndësishëm për paqen dhe stabilitetin në rajon”, tha kryeministri Berisha.
Ndërkohë, edhe presidenti Topi, në takimin që pati me grupin parlamentar të Arabisë Saudite, u ndal në situatën në Ballkan, duke thënë se kemi një realitet të ri gjeo-politik me shtetin e ri të Kosovës, të cilin e kanë njohur shumë vende dhe është në rrugën e njohjes nga shtete të tjera. Topi vuri në dukje se Kosova po e ndërton shtetin e saj mbi bazën e multietnicitetit, duke dashur të krijojë një situatë të qetë e të stabilizuar për çdo qytetar të saj. /Telegrafi/
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
A masi arabet po lobojkan punet e paskum super,veq kemi me pas problem me i numru se sa shtete do na njohin.
Une per vehte me deshir nuk e kisha pranu as nje ndihm prej arabve,prej qorrit sy nuk kekohet
Krijoni Kontakt