Close
Faqja 8 prej 102 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 1019
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Po ,menjehere EULEXi e shkarkoi misionin nga Rumania per disa shishe raki dhe disa boxa cigare.E tek ne?
    Kur them EULEX nuk mendoi ne shtete qe nuk kan as dy vite qe jane te pranuara ne BE.Dihet kush e perben trurin e EULEX-it,sigurisht jo Rumania e Bullgaria.
    ...auuu qudi, a nuk jan keta perfekti a?.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Eulxsi me i mbulu te zezat e veta dhe kombeve te cilat vine ata dulen dje dhe kishe po bejmi diqka eshte turpi i kudres plake europe..
    Vetem ti hasmoj shqiptaret mes veti keta sot po e perdorin politiken e serbis ne kosove se bashku me veton surojen Avni Zogjanin edhe disa tjer te cilet nuk po jave permendi emrate sante ....

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga kruja78 Lexo Postimin
    Prap disa forumista vertet jane shume te knaqure me keto gjrat e ketyre dy diteve ne Kosove
    Po ju more forumistat e nderuar a mos vall duhet te akuzohet nje minister i suksesshem dhe te degradohet per punen qe e ka ber aj per keto dy vite qe Koosva nuk e ka pasur kete pune jo per dhjet vite po per 50 vite..
    Po ju disa forumista te knaqure a duhet ti besohet gabelve te eulexsit te cilet vijen nga shtete e ndryshme ketu ne kosove aaaaa,,,a duhet ti besoni kryprokurorit te eulexsit te cilet jane shume te perzier ,Romun,Grek,Francez,e te tjer aaa..
    Fjalim i zjarrte,sikur ne koherat e fjalimeve te ktynehershit.
    Jo Kosova nuk do ta ndjek rrugen e Gjermanise,Anglise,Frances,Italise,Suedise,Norvegj ise etj etj,por Kosova do ta ndjek shembullin e Afganistanit,dhe shteteve kurva qe demokracia eshte ZERO.
    Kruja,degjo mire,populli shqiptar keta qe ti po i quan gabel i pati miqet me te mire dhe i dolen ne ndihme kur ishte me se e nevojshme popullit te Kosoves.Keta edhe na pavaresuan,deshte ti apo sdeshte ta pranosh.Menjehere pas shpalljes se pavaresise keta brenda nje dite na njohen.
    Populli shqiptar ka zgjedhur rrugen dhe shembullin e popujve demokratik,e keta popuj jane pikerisht ata te cilet ti po i quan gabel.

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    KRYESORJA,le ta thote drejtesia fjalen e vet,ne ketu mund te flasim ashtu ose keshtu,mund edhe te mos pajtohemi,mirepo eshte drejtesia ajo qe do i qet lakrat ne lendine.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    kruja78 as hashimi me fatmirin si besojn ktij shkrimi qe ki bo per ta besom se befasohen per t'keq..dhe kan me thon qysh sjemi keshtu sic ka shkru kruja
    Po me vjen mire me sa po ekuptoj se vertet jeni nje i miri i te keqijave dhe perkrahes i disa interesav te kermabos dhe politkes se ti ketu ne kosove dhe kete pikrishte per interesat e francezve te cilet nuk munden te radhiten ne trendin e marrjes se tenderit dhe kjo tani i kushtoj limajt me kete propogande e jo si ka diqka te vertet ketu..po me vjen mire se edhe ti koke i mendimit te kermabos dhe i shqipe folsave si ti

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Po me vjen mire me sa po ekuptoj se vertet jeni nje i miri i te keqijave dhe perkrahes i disa interesav te kermabos dhe politkes se ti ketu ne kosove dhe kete pikrishte per interesat e francezve te cilet nuk munden te radhiten ne trendin e marrjes se tenderit dhe kjo tani i kushtoj limajt me kete propogande e jo si ka diqka te vertet ketu..po me vjen mire se edhe ti koke i mendimit te kermabos dhe i shqipe folsave si ti

Ku e din ti se perkrahes i kujt jam une??

Une du qe t'denohet cdo i korruptuar qe po plackit ket popull te vuajtur cdo dit e me shum! Kaqq!!

Pse ju duket e tmerrshme qe t'akuzohet apo te bastiset nje minister ne Kosove??

Mjafton qe ti kontrollohet pasuria e tij dhe qe tkuptohet se Lima eshte i korruptuar deri ne fyt!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Fjalim i zjarrte,sikur ne koherat e fjalimeve te ktynehershit.
    Jo Kosova nuk do ta ndjek rrugen e Gjermanise,Anglise,Frances,Italise,Suedise,Norvegj ise etj etj,por Kosova do ta ndjek shembullin e Afganistanit,dhe shteteve kurva qe demokracia eshte ZERO.
    Kruja,degjo mire,populli shqiptar keta qe ti po i quan gabel i pati miqet me te mire dhe i dolen ne ndihme kur ishte me se e nevojshme popullit te Kosoves.Keta edhe na pavaresuan,deshte ti apo sdeshte ta pranosh.Menjehere pas shpalljes se pavaresise keta brenda nje dite na njohen.
    Populli shqiptar ka zgjedhur rrugen dhe shembullin e popujve demokratik,e keta popuj jane pikerisht ata te cilet ti po i quan gabel.
    Fatlumi kurr ne asnje shkrim timin nuk e kame permendur francen si alat tonin qe 5 vite dhe kendej ,,se francese gjithe jeten ishin dhe mbeten aleat te serbis se drazhes...
    edhe ty po ta them me plot pergjegjsi se franca jo qe na ka njoftur me deshir po nuk ka pasur qare nga i forti pa na njoftur sikurse gjermanet dhe italianet,,
    Po tashti ne kete rangun e eulexsit ketu hyne interesat e francezve shume ,dhe kete jane shume te deshpruar ne mos marrjen e nje pjese te tenderit te auto rruges qe tri dite si filloje zyrtarishte ket mbaje ne mende se nje dite e verteta do del ne shesh.
    Dhe tjetra cili shtet na njofti a mos na njofti romuni,apo greku,apo spanja e cila e kryson ben aa. jo po keta pikrishte jane kunder zhvillimit te kosoves kete ta them em plot pergjegjsi te plote,,,se keta dhe politka e serbis kane then dhe thojen se kosovaret nuk dine ta qeverisin vendein,,,se kosova qe dy vite ka ecure shuem perpara ne te gjitha drejtimet qe nuk e kane bere shtetet ne rajon duke i perfshire edhe Beogradin,shkupi,malin e zi edhe shqiperin koosva keto i ka bere vetem per dy vite te lumtem o nerji

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Ku e din ti se perkrahes i kujt jam une??

Une du qe t'denohet cdo i korruptuar qe po plackit ket popull te vuajtur cdo dit e me shum! Kaqq!!

Pse ju duket e tmerrshme qe t'akuzohet apo te bastiset nje minister ne Kosove??

Mjafton qe ti kontrollohet pasuria e tij dhe qe tkuptohet se Lima eshte i korruptuar deri ne fyt!!
    Une ty po ta them edhe nje se ti je edhe me i korruptuar se sa ata te cilet mendojen si ti ,,edhe po ty te ipet rasti edhe njeqinde here ja ben me zi se gjdo njeri ketu ne kosove po mos mu shite me pape se papa vete .....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Une ty po ta them edhe nje se ti je edhe me i korruptuar se sa ata te cilet mendojen si ti ,,edhe po ty te ipet rasti edhe njeqinde here ja ben me zi se gjdo njeri ketu ne kosove po mos mu shite me pape se papa vete .....

Po une jam nje qytetar i thjesht o i mjer! Mos gjykoni jerem! Te thash vetem dua qe cdo i korruptuar te vihet para drejtesis..KAQ!! Eshte normale kjo..apo,ke deshir qe Kosova te jet nje shtet hajnash!!

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Fatlumi kurr ne asnje shkrim timin nuk e kame permendur francen si alat tonin qe 5 vite dhe kendej ,,se francese gjithe jeten ishin dhe mbeten aleat te serbis se drazhes...
    edhe ty po ta them me plot pergjegjsi se franca jo qe na ka njoftur me deshir po nuk ka pasur qare nga i forti pa na njoftur sikurse gjermanet dhe italianet,,
    Po tashti ne kete rangun e eulexsit ketu hyne interesat e francezve shume ,dhe kete jane shume te deshpruar ne mos marrjen e nje pjese te tenderit te auto rruges qe tri dite si filloje zyrtarishte ket mbaje ne mende se nje dite e verteta do del ne shesh.
    Dhe tjetra cili shtet na njofti a mos na njofti romuni,apo greku,apo spanja e cila e kryson ben aa. jo po keta pikrishte jane kunder zhvillimit te kosoves kete ta them em plot pergjegjsi te plote,,,se keta dhe politka e serbis kane then dhe thojen se kosovaret nuk dine ta qeverisin vendein,,,se kosova qe dy vite ka ecure shuem perpara ne te gjitha drejtimet qe nuk e kane bere shtetet ne rajon duke i perfshire edhe Beogradin,shkupi,malin e zi edhe shqiperin koosva keto i ka bere vetem per dy vite te lumtem o nerji

Francen nuk e kemi pasur kurre aleat,mirepo ne momentet me vendimtare i`a ktheu shpinen Serbise dhe Rusise dhe u be aleat yni.Eulexin nuk e perbejne vetem rumunet,rumunet vetem marrin pjese siq merr pjese Shqiperija me disa trupa ne Afganistan qe fuqia e tyre eshte ZERO,ne krahasim me forcat aleate,e njejta eshte edhe me EULEX,in ,keto trupa te Rumunise,Greqise qe i permend ti jane vetem sa per ti numruar,sepse ata duhet te marrin pjese sepse jane ne EU,mirepo truri i EULEX-it permban vendet e forta si Gjermani,Itali,France etj etj,e keto tjerat vetem ja bejne aminin ketyre se qka urdherojne ose qka thone.Keshtu eshte puna.

Faqja 8 prej 102 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •