Close
Faqja 18 prej 102 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 1019
    i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Hej une nuk i dhash komplimente as thaqit e as limajt, mirpo thash qe me te mire se serbet dhe shqiptart e ndershem (spiunat e serbis)jan.

Nuk i ka hije nje shqiptari me bisht ti del ne krah serbit dhe ta akuzoj vllaun e vet per keto gjana si kjo : - pagesa per vrasjen e deshmitarve Kosove

Kete nuk e ka thene as Jeremiqi e Tadiqi e leje nje shqiptar me bisht si ky hapesi i temes.

Per keto shpifje pak eshte plumbi.

E di qe jan Hajna apo Vjedhsa cdo politikan qe i shkon zhagazi krevata dhe per mua jan i njejti m*ut te gjithe, mirpo kur eshte fjala per me mbrojt vllaun tend kundrejt serbit, si ajo shpifja me lart qe kinse paska existu nje fond per mi likuidu Spiunat e serbis, definivisht eshte skandal. Jo qe me jan dhmbsur ata spiuna qe jan vrar se po te pytesha une, do organizoja per cdo pervjetur urinimin e varreve te tyre, mirpo nuk duhet te fliten ato gjera pa pasur fakte .

Serbet jan te kqij , Shqiptart e "ndershem" shpijunat jan shumm te kqi , eh kjo qeveri jon me te kqij krejt kta bashk !!

Shkau osht kon Shka mir prej tina ske prit kurr , mir ske prit kurr as prej shpijunave , veq mir kem prit t'pakten prej ktyne "clirimtarve" qe sta kan pru as ni te mire . Suksesi i vetem i ksaj qeverije osht mbrojtja e komunitetit serb edhe perfitimet personale , qitu duhet me jau dhan doren hallall ju koft , para lufte thaqit i kan thon HASHIM TAQI tako zvani ZMIJA . Tash po i thojn PAVLLE TAQI da ga bog quva !

T'jesh i bindun qe me kit qeveri duhet me luftu njejt si me millosheviqin!
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Serbet jan te kqij , Shqiptart e "ndershem" shpijunat jan shumm te kqi , eh kjo qeveri jon me te kqij krejt kta bashk !!

Shkau osht kon Shka mir prej tina ske prit kurr , mir ske prit kurr as prej shpijunave , veq mir kem prit t'pakten prej ktyne "clirimtarve" qe sta kan pru as ni te mire . Suksesi i vetem i ksaj qeverije osht mbrojtja e komunitetit serb edhe perfitimet personale , qitu duhet me jau dhan doren hallall ju koft , para lufte thaqit i kan thon HASHIM TAQI tako zvani ZMIJA . Tash po i thojn PAVLLE TAQI da ga bog quva !

po ti qenke klysh i Edi Rames
    provoje ti ketu ne Kosove
    veq nuk besoi qe te del lehete
    sikur qe nuk te ka dal kurr
    provo...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ....ahahahahahhahahahahaa......

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162

...jo ju SHKIT me qet qeveri keni luftu ateher ...mirpo na jem ma te fort se ju ....neve na erdhen ndihm Nato e jav Q**** ropt nons...ju perzunem ....nisja apet si doni so problem ...apet qashtu jav bojm nashta edhe ma zi....

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Mjaft ka ber Limaj,shiko rruget njeher..se kan qen katastrof e si jan tash?

edhe nuk ka bere pale naj gje te madhe qe i paska dhuru ni mercedes djalit per ditelindje...ket mund ta bej edhe babai yt xhamia,edhe secili prind
    Ke ide se si ka qen familja e Limaj para se te jete minister??

Nermal kur i ka paret hallall jo Mercedes po aeroplan mi dhuru so pak , por kjo tek ne so kerka .
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Hej une nuk i dhash komplimente as thaqit e as limajt, mirpo thash qe me te mire se serbet dhe shqiptart e ndershem (spiunat e serbis)jan.

Nuk i ka hije nje shqiptari me bisht ti del ne krah serbit dhe ta akuzoj vllaun e vet per keto gjana si kjo : - pagesa per vrasjen e deshmitarve Kosove

Kete nuk e ka thene as Jeremiqi e Tadiqi e leje nje shqiptar me bisht si ky hapesi i temes.

Per keto shpifje pak eshte plumbi.

E di qe jan Hajna apo Vjedhsa cdo politikan qe i shkon zhagazi krevata dhe per mua jan i njejti m*ut te gjithe, mirpo kur eshte fjala per me mbrojt vllaun tend kundrejt serbit, si ajo shpifja me lart qe kinse paska existu nje fond per mi likuidu Spiunat e serbis, definivisht eshte skandal. Jo qe me jan dhmbsur ata spiuna qe jan vrar se po te pytesha une, do organizoja per cdo pervjetur urinimin e varreve te tyre, mirpo nuk duhet te fliten ato gjera pa pasur fakte .
    Pse o Fisi a smundet me qen e vertet a??

Kujton se gjithe shqiptaret i kan mbyt forcat serbe a?? Jo mor lale jo ...

Kan me lidhe se ky osht moler i drenices.......edhe besa papak i madh....qka eshte ma e keqja i doket vetja i meqem....e more lesh **** me miljona me lujte duhet me pase baze...jo me qobana ....se t'lajne n'lloq ....klloshari i karit.

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Krasniqi lavdëron Limajn

Prishtinë, 30 Prill – Ministri i Transportit dhe Post-Telekomunikacionit në Qeverinë e Kosovës, Fatmir Limaj është ndër ministrat më të suksesshëm, ka thënë sot zëdhënësi Memli Krasniqi, përkundër hetimeve për korrupsion nisur ndaj Limajt nga misioni i BE-së.

“Ministri Limaj është ministër i Qeverisë së Republikës së Kosovës, ndër ministrat më të suksesshëm,” ka thënë Krasniqi.

Krasniqi ka mohuar ankesat e mjeteve të informimit në Kosovë, të cilat pohuan se ministri Limaj po i anashkalon ato, pas aksioneve hetimore të EULEX-it në ndërtesën e ministrisë, pronave familjare të Limajt dhe tre kompanive që kanë marrë punë / tendere nga kjo ministri. /koha/

Ani ky rakpushitsi qe i rrike si bodigard ate nate Fatmirit....ja ka lshu maj asht edhe kti me lpi ....

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga keshtjella100 Lexo Postimin
    po ti qenke klysh i Edi Rames
    provoje ti ketu ne Kosove
    veq nuk besoi qe te del lehete
    sikur qe nuk te ka dal kurr
    provo...
    Thaqi osht me edi ramen , une sjom

Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...jo ju SHKIT me qet qeveri keni luftu ateher ...mirpo na jem ma te fort se ju ....neve na erdhen ndihm Nato e jav Q**** ropt nons...ju perzunem ....nisja apet si doni so problem ...apet qashtu jav bojm nashta edhe ma zi....

Kallxom ti mu sa vet t'familes ti ka shti npun kjo qeveri ty ani pe don aq shum !!!

E une ty pot kallxoj qe kjo qeveri e ka shendru Kosoven ne Shtet Privat , mi 60% te pa pun 30-40% varfni e skajshme njerzit nuk kan buk me hanger e kta po i vjedhin fukarat po perfitojn ne kuriz te fukarave ??? Po valla qishtu veq shkiet na e bojshin !!
    We are all Aliens

Ka me ja rras Shima kti prap si heren e pare,po ksaj here deri n'skej .....ka me qit 100 %....veq nashta kan pak tani e lshojne.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Thaqi osht me edi ramen , une sjom

Kallxom ti mu sa vet t'familes ti ka shti npun kjo qeveri ty ani pe don aq shum !!!

E une ty pot kallxoj qe kjo qeveri e ka shendru Kosoven ne Shtet Privat , mi 60% te pa pun 30-40% varfni e skajshme njerzit nuk kan buk me hanger e kta po i vjedhin fukarat po perfitojn ne kuriz te fukarave ??? Po valla qishtu veq shkiet na e bojshin !!
    ...qfar krize o dud ....ku je tu e pa at kriz .....??? keni msu llafe t'shitorev kriz kriz ...hiq pa pas kriz , kriza osht ndryshe o mashkull , kriz osht ateher kur vetem ni automobil sillet naper rrug te qyteti e aj automobil osht - ambulanca-
    - kurse sot secila shpi dy natar te asaj shpije dalin me kerre naper qytet , bojn kruka lshojn muzika i qelin dritaret shesin fraerllak(ato kere shkojn me benzin ose naft) ...kriz te kuka kjo.
    - sot edhe b*tha e fmijes ka telefon nxhep , jo njo po dy , me dy numra dy natela ...papapapap me kamera qkamera megapixella .....(e ata tel. ushtojn , kushton numri , kushton me shti mbushje ) e ketu qohen thojn vala kliz...
    - sot secila shpi e ka internetin t'kyq ne shtepi ....(ata pc jan me pare , ajo linje e internetit kushten me pare duhet me pagu rrjetin qe e merr) e qekjo kuka kriz a?
    - sot dil nqytet kejt njerzija naper kafiteri tu pi, kafe, birra , ajs smirnofa..red bulla... edhe kto jan me pare ....po kan pare me dal per dit edhe apet me than vala klizzzz.......sa t'pa cip bre ....

- sosht kriz asni pik ....rrena jan keto , sedi qysh sju vjen marre me fol ksi gjona palidhje ....

Faqja 18 prej 102 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •