Close
Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 225
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Hemmm...tani po e kuptoj une pse i ka mbushur Ed Ruci rruget e Tiranes me barrikada...tani po e kuptoj edhe pse presidenti Topi amnistoi 360 kriminele qe kishin me shume se 2\3 e denimit akoma pa kryer...do kete perleshje tifozesh...uroj te mos ndodhe keshtu...jam i bindur se policia do jete garant i qetesise dhe nuk do lejoje precipitimin e situates drejt dhunes dhe degradimit.
    Qeveria eshte e forte dhe nuk do lejoje qe rebelet komuniste t'i vendosin shkopinj nen rrota..

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    je nje qike ( po them nje qike per te mos thene kryekeput ) enverist baca adem...dhe a e di pse je ????.....se ti e don shqiperine pak me ndryshe...shqiperi te kohes se enverit me duket...por nuk e kuptova nga e nxore perfundimin se sali-istet na e dashkan shqiperine ne vendnumuro...kur sali-istet kete shqiperi e ndryshuan ne vitin 90 dhe sot e kan bere anetare te NATO-s....dhe po e fusin ne europen imperialisto-revizioniste..

brari shqetesohet kot nga revolucionet proletare te premtuara nga edoja...a e din i dashur brari si iu drejtua ne nje film i famshmi sander prosi popullit...'' o popull ty mynd te te genjejne nje here,ndoshta edhe dy por kurre gjithhere...''...nuk ka me budallenj nga mbrapa eduja per te bere revolucion...mund ta beje ne koken e tij por jo ne popull...thjeshte mund te thyejne xhamat e tiranes,te vjedhin dyqane ne ane te rrugeve por kurre nuk bejne dot revolucion...kan dek ato kohe....
    Respekt pėr ty MALSORI,
    e sheh kur falasim nga profesioni jemi mė afėr me njėri - tjetrin dhe i dalim zot punės, sepse e njohim . Unė tė falėnderoj pėr korrigjimin qė mė ke bėrė te tema "prapė plasi sherri " pėr toponimet qė kam sjellė dhe do tė tė lutesha, nėse i ke ende tė ruajtuara dikund tė lutem m'i dėrgo.

Kam dashur tė tė falėnderoja edhe nė temė, dmth te tema qė e kisha hapur "plapė plasi sherri", por dikush u tregua i zgjuar dhe e mbylli temėn dhe mirė ia bėri, sepse nuk ėshtė natyra e kėtij forumi pėr tema pėrparimtare.

MALSORI mė duket se nė politikė qė tė dy jemi larg saj. Nuk e njohim. Sa i pėrket shkrimit tim mė duket nuk e paske kuptuar. Lexoje edhe njė herė. Kam bindjen se nuk paske dalė ndonjėherė jashtė rrethit tė Kukėsit, prandaj nuk e ke idenė ē'ėshtė demokracia ē'ėshtė mirėqenia. Mos e harro atė fjalėn e urtė qeØshpesh e kam pėrdorur: "Jeton bleta nė majė tė malit, jeton dhe miza nėn bisht tė kalit". Unė kam dėshirė tė bėjmė jetė bleta se mjaft mė nėn bisht tė kalit.

Unė nuk kėrkova dhunė, unė nuk kėrkova luftė, unė vetėm tregova se populli ka tė drejtė sa herė tė dojė tė protestojė pėr tė padrejtat qė i bėhen. Thashė se nė pėrėndim edhe pėr "cikėrrima" protestojnė. Pse mos tė protestojnė edhe nė Shqipėri pėr "cikėrrima" qė nuk janė tė pakta. Fundja pėr kėto "cikėrrima" edhe tė huajt po na e tėrheqin vėrejtjen.

Madhėshtore do tė ishte sikur nė protesta tė dilnin jo vetėm tė njė partie, por tė bėheshin bashkė forcat progresiste nga tė gjitha partitė, por atė ditė tė dilnin pa ngjyrime partiake, me tė vetmin synim pėr ta bėrė njė herė e mirė Shqipėrinė.

Besoj kam qenė i arsyeshėm. Jam duke shkruar pa emocione, pa e menduar as Xhaxhin as salon, sepse kėta i takojnė njė kohe tė shkuar ( ani se ky i fundit ėshtė ende gjallė) dhe bota ka ecur shumė pėrpara.

Respekt, pėr ty MALĖSORI

P.S. Malėsori pėr atė qė e kam nėnvizuar me tė kuqe nuk desha tė debatoj, sepse mė nuk do tė merrem me politikė. Besoj do vijė njė ditė, kur ato qė ke thėnė, tė cilat i kam bėrė me tė kuqe, ti dhe gjithė ata qė mendojnė sikur ti do tė thonė: o zot po i marrė paskam qenė njė herė e njė mot!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 26-04-2010 mė 10:48
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Hemmm...tani po e kuptoj une pse i ka mbushur Ed Ruci rruget e Tiranes me barrikada...tani po e kuptoj edhe pse presidenti Topi amnistoi 360 kriminele qe kishin me shume se 2\3 e denimit akoma pa kryer...do kete perleshje tifozesh...uroj te mos ndodhe keshtu...jam i bindur se policia do jete garant i qetesise dhe nuk do lejoje precipitimin e situates drejt dhunes dhe degradimit.
    Qeveria eshte e forte dhe nuk do lejoje qe rebelet komuniste t'i vendosin shkopinj nen rrota..
    Ishalla vriten militantet mes njeri tjetrit! Cdo militant i vdekur, eshte nje plus i madh per Shqiperine. Heq nga rruga llumin e shoqerise, injornacen, krimin. Ishalla i del parashikimi brarit dhe ku i dihet, pastrohen rruget e tiranes nga militantet!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Respekt pėr ty MALSORI,
    e sheh kur falasim nga profesioni jemi mė afėr me njėri - tjetrin dhe i dalim zot punės, sepse e njohim . Unė tė falėnderoj pėr korrigjimin qė mė ke bėrė te tema "prapė plasi sherri " pėr toponimet qė kam sjellė dhe do tė tė lutesha, nėse i ke ende tė ruajtuara dikund tė lutem m'i dėrgo.

Kam dashur tė tė falėnderoja edhe nė temė, dmth te tema qė e kisha hapur "plapė plasi sherri", por dikush u tregua i zgjuar dhe e mbylli temėn dhe mirė ia bėri, sepse nuk ėshtė natyra e kėtij forumi pėr tema pėrparimtare.

MALSORI mė duket se nė politikė qė tė dy jemi larg saj. Nuk e njohim. Sa i pėrket shkrimit tim mė duket nuk e paske kuptuar. Lexoje edhe njė herė. Kam bindjen se nuk paske dalė ndonjėherė jashtė rrethit tė Kukėsit, prandaj nuk e ke idenė ē'ėshtė demokracia ē'ėshtė mirėqenia. Mos e harro atė fjalėn e urtė qeØshpesh e kam pėrdorur: "Jeton bleta nė majė tė malit, jeton dhe miza nėn bisht tė kalit". Unė kam dėshirė tė bėjmė jetė bleta se mjaft mė nėn bisht tė kalit.

Unė nuk kėrkova dhunė, unė nuk kėrkova luftė, unė vetėm tregova se populli ka tė drejtė sa herė tė dojė tė protestojė pėr tė padrejtat qė i bėhen. Thashė se nė pėrėndim edhe pėr "cikėrrima" protestojnė. Pse mos tė protestojnė edhe nė Shqipėri pėr "cikėrrima" qė nuk janė tė pakta. Fundja pėr kėto "cikėrrima" edhe tė huajt po na e tėrheqin vėrejtjen.
    Madhėshtore do tė ishte sikur nė protesta tė dilnin jo vetėm tė njė partie, por tė bėheshin bashkė forcat progresiste nga tė gjitha partitė, por atė ditė tė dilnin pa ngjyrime partiake, me tė vetmin synim pėr ta bėrė njė herė e mirė Shqipėrinė.

Besoj kam qenė i arsyeshėm. Jam duke shkruar pa emocione, pa e menduar as Xhaxhin as salon, sepse kėta i takojnė njė kohe tė shkuar ( ani se ky i fundit ėshtė ende gjallė) dhe bota ka ecur shumė pėrpara.

Respekt, pėr ty MALĖSORI

P.S. Malėsori pėr atė qė e kam nėnvizuar me tė kuqe nuk desha tė debatoj, sepse mė nuk do tė merrem me politikė. Besoj do vijė njė ditė, kur ato qė ke thėnė, tė cilat i kam bėrė me tė kuqe, ti dhe gjithė ata qė mendojnė sikur ti do tė thonė: o zot po i marrė paskam qenė njė herė e njė mot!
    flm per rrespektin...

gjeografine nuk e njeh...me vjen keq te ta them kete gje...nese ke studiuar me vemendje ndonje harte dhe prej saj ke nxjerre ca toponime nuk do te thote se e njeh toponimine apo gjeografine...por nejse qeshtje e jotja ..mund te vazhdodh studimin e toponimise se trojeve shqiptare....

prape plasi sherri si teme eshte ndryshuar ne ministri i jashtem ilir meta vizite zyrtare ne beograd tek rubrika tema e shtypit te dites...aty e ke shkrimin tim per toponimine por aty e ke edhe fadilin qe vazhdon rroma per tomat e tij ....

une skam bere asnjehere jete nen bisht kali..nuk e di per ty...nuk te paragjykoj....

nuk te akuzova se po kerkon dhune.dhe lufte..nuk e besoj se te kam akuzuar...por mua me beri pershtypje ajo ndarja ne kategori qe ti e urreje dhe thoje se ata qe jane enveriste na e dashkan shqiperine ndryshe kurse ata qe jane sali-iste na e dashkan shqiperine ne vendnumuro....u habita nga ky konstatim i joti..mos eshte e kunderta i dashur bace..se te quash sali-istet njerez qe e duan shqiperine ne vendnumuro do te thote se nuk je objektive...perkundrazi keto sali-istet me duket jane njerez qe e duan shqiperine ndryshe,shqiperi europiane...kurse enveristet jane ata qe e duan shqiperine ne vendnumuro...qe kerkojne revolucion demokratik te vonuar tash ne shekullin 21'...qe kercenojne me revolucion ashtu siq e kan ne doktrinen e tyre marsiste -leniniste

gjithkush ka te drejte te protestoje bace...edhe per monstruitete....mjafton te protestoje ne baze te rregullave...se i dashur bace liria e ketij populli per te protestuar mbaron aty ku fillon liria ime...nese ti me cenon lirine time si qytetar atehere ke bere proteste jo te drejte...cfaj ka ai qytetar i thjeshte qe don te shetise me daten 30 prill i lire rrugeve te tiranes dhe detyrohet te mbyllet brenda 4 mureve te shtepise nga frika e gangstereve te rames apo saliut qe gjoja po protestoje...cfaj ka ai biznes i vogel apo i madh qe detyrohet te mbylle aktivitetin e tij me 30 prill nga frika se do te sulmohet e grabitet....cfaj kane mijera shqiptare te jetojne nen terror se a do digjet shqiperia me 30 prill apo nuk do digjet....protesto i dashur sa here te duash por mos me ceno mua...mos me kerceno mua...mos me detyro mua te ndryshoj menyren time te jeteses dhe punes...kesaj i them proteste...jo asaj qe paralajmeron ky biri i kriminelit ne tirane...

qe i vogel kam dale nga kukesi i dashur bace...heret shume...dhe e di mire qka eshte demokracia dhe mireqenia...se kam me shume se 16 vjet qe kam pare europen..ate qe pretendon se ka demokraci dhe mireqenje..kam jetuar dhe vazhdoj te jetoj ne kete europen plake qe shet por.dhe demokracie per te tjeret e vete eshte akoma jo dhe aq demokratike sa shtiret....dhe ne kete europen demokratike kam pare diasporen e vjeter shqiptare te dominuar nga spiunet e enverit te tipit ''mergata e qyqeve''...qe akoma vazhdojne te kendojne kengen ''enver hoxha hej tu ngjat jeta ''....ne kete europe plake kam pare mjaft enveriste qe te dehur nga mania per patriotizem rrine kafeneve ( shqiptare ) te europes dhe na bejne politiken shqiptare...per ta ilustruar po te tregoj nje ngjarje qe me ka bere shume pershtypje...ne zvicer ne pjesen frengjisht folese te saj eshte nje qytet qe quhet fribourg..ne kete qytet vepronte dikure shoqeria kulturore-artistike '' keshtjella ''..qe kishte dhe nje kafe-restorant te sajin..e administronte nje djale i shkelqyer nga drenica..ne njeren faqe te kesaj kafe-restoranti ishin te afishuara te gjitha figurat me eminente te kombit shqiptar..nder ta edhe dr.rugova...shkonim shpesh te kjo kafe per te pare lajmet 2 oreshe ne satelit te televizionit shqiptar...ishte koha kur ne kosove kishte '' lufte ''...dhe nje dite apo dy dite pasi ishte rrembyer doktor rugova dhe kishte dale ne televizionin e beogradit na vjen nje '' patriot '' i tipit te shumices se diaspores shqiptare...i merreshin kembet nga pirja e tepert...si shumica e '' patrioteve '' pshurrsha te diaspores qe filluan te vjellnin hale nga gojet e tyre per rastin rugova edhe ky patrioti i lare ne shurren e tij ju drejtua djaloshit nga drenica me keto fjale '' akoma e mban kete hale ne kete faqe muri ''...dhe u drejtua drejt portretit te tij per ta hequr...djaloshi nga drenica ishte 2 m i gjate dhe shume i fuqishem ...e kapi per zhelesh dhe i tha '' eshte presidenti im '' dhe e nxori si pleh jashte nga restoranti..
    keshtu pra bace kam dale edhe ne europe , kam pare edhe demokraci edhe hipokrizi , kam pare edhe demokrate edhe spiuna enverista...kam pare edhe patriote edhe pshurrsha patriote...nuk jam me atje ne LUMEN e kuqe timen qe gjithsesi do mi kishte hapur syte nese do kisha vullnet per ti hapur...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 26-04-2010 mė 12:43
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624

gjithkush ka te drejte te protestoje bace...edhe per monstruitete....mjafton te protestoje ne baze te rregullave...se i dashur bace liria e ketij populli per te protestuar mbaron aty ku fillon liria ime...nese ti me cenon lirine time si qytetar atehere ke bere proteste jo te drejte...cfaj ka ai qytetar i thjeshte qe don te shetise me daten 30 prill i lire rrugeve te tiranes dhe detyrohet te mbyllet brenda 4 mureve te shtepise nga frika e gangstereve te rames apo saliut qe gjoja po protestoje...cfaj ka ai biznes i vogel apo i madh qe detyrohet te mbylle aktivitetin e tij me 30 prill nga frika se do te sulmohet e grabitet....cfaj kane mijera shqiptare te jetojne nen terror se a do digjet shqiperia me 30 prill apo nuk do digjet....protesto i dashur sa here te duash por mos me ceno mua...mos me kerceno mua...mos me detyro mua te ndryshoj menyren time te jeteses dhe punes...kesaj i them proteste...jo asaj qe paralajmeron ky biri i kriminelit ne tirane...
    ...[/COLOR]
    E veēova jo me kot kete pjese te shkrimit tend per te thene se ēdo proteste e LIGJESHME qe te mbahet duhet te plotesoj disa kushte.
    1- Duhet te marin leje ne organet perkatese (ne rastin konkret ne polici)
    2- Duhet te paraqiten orari, itinerari dhe parrullat qe do hidhen ne proteste ....etj, etj.
    Ne rast se nuk jepet kjo leje ateher protesta quhet e paligjshme qe pa filluar dhe organet e rendit e ndalojne me dhune mbajtjen e saje.
    Ne rast se protesta degjeneron dhe nuk i permbahet kushteve per te cilen eshte dhene leja atehere pergjigjen penalisht si shkelesit e ligjit qe evidentohen ashtu edhe organizatoret e protestes.
    Kjo eshte protesta e ligjeshme ne nje shtet ligjor.
    Skenari qe parashikon Ti deri me sot na i ka vertetuar vetem protestat qe ka bere S. Berisha me PD ne qoftese Ti di ndonje rast tjeter na i trego qe ta dime edhe ne te tjeret.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o station...

Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    E veēova jo me kot kete pjese te shkrimit tend per te thene se ēdo proteste e LIGJESHME qe te mbahet duhet te plotesoj disa kushte.
    1- Duhet te marin leje ne organet perkatese (ne rastin konkret ne polici)
    2- Duhet te paraqiten orari, itinerari dhe parrullat qe do hidhen ne proteste ....etj, etj.
    Ne rast se nuk jepet kjo leje ateher protesta quhet e paligjshme qe pa filluar dhe organet e rendit e ndalojne me dhune mbajtjen e saje.
    Ne rast se protesta degjeneron dhe nuk i permbahet kushteve per te cilen eshte dhene leja atehere pergjigjen penalisht si shkelesit e ligjit qe evidentohen ashtu edhe organizatoret e protestes.
    Kjo eshte protesta e ligjeshme ne nje shtet ligjor.
    Skenari qe parashikon Ti deri me sot na i ka vertetuar vetem protestat qe ka bere S. Berisha me PD ne qoftese Ti di ndonje rast tjeter na i trego qe ta dime edhe ne te tjeret.

me duket se ke mbete stacioneve...dhe kurre nuk hypen ne nje mjet levizes te shohesh me tej se stacioni...

nuk parashikova ndonje skenar une...kete gje e ka thene edi i kristaqit more ...une nuk hyra ti rendis ashtu siq i ke renditur ti ato rregulla pasi gjithkush i di keto rregulla...edhe nese nuk i permbush keto rregulla ti dhe gjithkush protestoni...jua lejoj une i dashur...protestoni me leje apo pa leje....mos e qani koken nese protesta jote apo e perkrahesve te tu do te quhet e ligjshme apo e paligjshme....rendesi ka qe ti me protesten tende te mos me cenosh mua...dhe qytetaret e tjere te tiranes apo shqiperise qe kane vendosur qe ate dite te mos protestojne...por kane vendosur te jetojne te qete , te levizin te qete rrugeve te tiranes e te shqiperise...ja pra qe liria jote eshte e garantuar...por ajo perfundon aty ku fillon liria ime...dhe une nuk te lejoj te ma cenosh lirine time...cofsh ti stacion qofshin kriminele te kristaq rames....
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    [/COLOR]
    me duket se ke mbete stacioneve...dhe kurre nuk hypen ne nje mjet levizes te shohesh me tej se stacioni...

nuk parashikova ndonje skenar une...kete gje e ka thene edi i kristaqit more ...une nuk hyra ti rendis ashtu siq i ke renditur ti ato rregulla pasi gjithkush i di keto rregulla...edhe nese nuk i permbush keto rregulla ti dhe gjithkush protestoni...jua lejoj une i dashur...protestoni me leje apo pa leje....mos e qani koken nese protesta jote apo e perkrahesve te tu do te quhet e ligjshme apo e paligjshme....rendesi ka qe ti me protesten tende te mos me cenosh mua...dhe qytetaret e tjere te tiranes apo shqiperise qe kane vendosur qe ate dite te mos protestojne...por kane vendosur te jetojne te qete , te levizin te qete rrugeve te tiranes e te shqiperise...ja pra qe liria jote eshte e garantuar...por ajo perfundon aty ku fillon liria ime...dhe une nuk te lejoj te ma cenosh lirine time...cofsh ti stacion qofshin kriminele te kristaq rames....
    Me qete Malsor, mere bute si ne te fushes.
    Sapo te thash qe shteti ka rregulla dhe kushdo qe i shkel pergjigjet para ligjit, ē'ishte nevoja te me permendesh mjete levizese, sapo thash qe liria e kujtdo eshte e garantuar me ligj. (perfshi ketu edhe lirine tende dhe timen)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Po ti mer Brar pse ndjell kob? Pse ju kujton atyre gjera qe kete radhe as i kane neper mend.
    Ata jane zbutur, sjane me si ne 97. Nuk i ke pare si dalin mbuluar me ferexhe?
    Une per vete kam besim se kete radhe ata do shetisin paqesisht neper gropat e qendres se Tiranes dhe do ngjeshin dheun si me tokmak.
    Le te presim njeher...Te drejte kane dhe keta Kalores te rinj te enderojne per Kalin e Mbretit.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ne ambientalistet me 30 prill kemi proteste, por jo per partite qe koken hengshin e iu shofte fara e tyre ishalla, por kemi per mjedisin. Kush deshiron te na bashkohet, te marre nje biciklete dhe te vije me ne te Sheshi Nene Tereza.

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Kam informata qe PS e Edvinit diten e 30 prillit do te kendojne MARRSHIN E MEPOSHTEM!

MARRSHI I ZAGARĖVE

Mblidhuni Rreth idealit
    Erdhi dita pėr bashkim
    Jemi bijt e Enver Djallit
    Lehim, lehim, pa pushim!

Ham, ham, ham na thotė Partia
    Ham, ham, ham, kudo qė jemi!
    Nuk na duhet Shqyptarija!
    Kemi ideal prej qeni

Pėr baba kemi Stalinin
    Pėr xhaxha kemi Enver
    Kemi Marksin e Leninin
    Shqipėri tė kemi dhjer!

Ne tė vrasim prapa shpine
    Pabesisht ne tė kafshojmė
    Jemi brum me miell Kine
    S‘je me ne!?..Tė pushkatojm!

komunist ėsht‘ emri jon‘
    Me simbol: drapėr – ēekan!
    Pėr njė fjal tė asgjėsojm!
    Ne t‘a bėjm qumshtin harram!

Kemi armė, kemi pushtetin!
    Kemi mik dhe ASFALINĖ!
    Nė t‘a vjedhim dhe buxhetin
    Nuk ēajm byth pėr Shqipėrinė!

Le tė mbetet Shqipėrija
    Laskuriq pa dinjitet!
    Ham, ham, ham, na thot Partija
    Mos lėshoni hiē pushtet!

Ham, ham, ham jemi zagarė!
    Ham, ham, ham, na kanė zili!
    Ne atdheut i vėmė zjarrė!
    Ne s‘ēajm byth pėr shqiptari!

Nuk na duhen VIZAT fare!
    Nuk na duhet Shqiperia!
    Jemi grusht si forcė zagare...
    Poshtė Atdheu e Qeveria.

Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •