Postuar mė parė nga
soni12
Te quajta kthetra e brarit se gjithmon shkruan pas tij,nuk ke faj te ka mbetur zakon nga mbledhjet e organizates baze te ppsh,ku pritej te fliste krietari,pastaj ti ja mbeshtesje nga prapa...mendimin them.
Qi thua ti mor thonj paprere(se per kthetra ti me brarin nuk keni bo-le),ne menyre qe ti me brarin te kishit me shume se nje bi_the per te puthur(se ne kohe te enverit puthnin vetem te tijen),une me shoket e mi,dolem u perleshem me sampistat qe padroni jot i parafundit,ramiz alija versuli kunder nesh.nuk e di se cmoshe ke,ndoshta ishe me pelena ne ate kohe,por nje gje eshte e sigurte,qe kur ne perlesheshim per demokraci baba jot e baba e brarit ia thonin njeri-tjetrit me ze te larte citatet e veprave te enverit,qe ti mesonin permendesh.
E kam thene ne nje teme tjeter:ishte grupi i dibraneve qe beri te mundur dhe bashkimin e shuices se djemve me 7 dhjetor dhe qeme po ne qe u perleshem me policine per ti dhene kohe femrave te iknin neper lagje,por kjo nuk i takon kesaj teme.Andej nga dibra i themi:kush e beri po_rdhen e kush i mori leket.
Padroni juaj i tashtishem sala si dhe kandidati per padron i juaji edvin rama,vetem u penetruan tek studentet.Dhe mos u mundo te me thuash se nuk behesh neser me vinin e rames po hypi ne pushtet,se ju jeni si ato minjte tip mero baze qe llepini ne cdo sahan.
Une nuk jam nga shupenza o brari.une jam nip ne familje bajraktaresh (kalosht).kur erdhen fisi jot komunist ne 46 nga ndonje fshat i humbur i jugut nen komanden e sigurimit te shtetit per te neshtru dibren,dan kaloshi edhe pse ishte vra por kishte mbet ashtu ne gjunj me arme ne dore i parezuar,ato njerzit tuj nuk kishin bo_le me iu afru se nuk besoshin qe ka vdek.Pytni baballaret tuj brari-thonjpapreri,se ju deftojne.Kur familja ime u shkollonte ne perendim(para clirimit)gjyshrit tuj mesonin pjeset e parmendes,keshtuqe mos me trego mua perendimin.
Me nxoret mallin e enverit dhe propagandes se tij,Enveri e kish zakon te krahasohej me mesjeten dhe "satrapin zog" se me kete krahasohej tjeter.shqiperia kish mbetur 5 shekuj prapa nen drejtimin e enver fillozofit.kshu dhe ju nuk keni me ke krahasoni sale gallofin po e krahasoni me mesjeten e enverit.me te vertet sala eshte pak me i mir se enveri.
Ju kujtohet si thonte enveri mo?une kam sjell elektrifikimin,une e clirova shqiperine une e kam bere shqiperine kalla te pamposhtur buze adriatikut.Dhe ju si te kallepit te "njeriut te ri" te krijuar nga enveri,e keni ne gjak dhe tani doni te krijoni nje enver nga sala,zaden nuk jini dhe aq budallenj,se aty-aty eshte sala me enverin.
Jeni ju dhe tipa si ju,pa shtylle kurizore,qe meqe nuk qendrojne dot drejt,e keni te nevojshme te krijoni diktator,qe ti puthni bi_then tere jeten.
Ps.mos ngateroni ilacet me njeri-tjerin se jeni be si namik dokle me gramoz rucin,qe ngaterojne letrat e deklaratave qe ja pergatit vini dhe e fillon dokle ne lezhe dhe perfundon ruci ne tepelene.
Krijoni Kontakt