Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon në Finale

Votues
59. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Bayern München

44 74.58%
  • Olympique Lyon

15 25.42%
Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 154
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Juventus Lexo Postimin
    Jo mor cuni nuk jam nga ata qe nese nje ekip kalon ekipin tim te zemres(ne kete raste Bayerni kaloi Juven) dhe tashti une te jeme gjithnje kundra bayernit, JO.
    Kame bere tifo per Bayernin te arije ne gjysem-finale se aty kam dash te shohe Juven, por Bayern kishte statistikat nga vetja ne perballje me Mancesterin dhe isha i sigurt qe do kalon, tash Lion ka statistikat nga vetja keshtu qe mendoj qe shkone Lion, por deshira ime eshte Bayerni.

Duhesh te bejsh dallim ne mes mendimit dhe deshires.
    Po pikërisht ketu tek statistikat nuk pajtohem me ty, unë mendoj se Bayern i ka statistikat në anën e saj, hiq ma larg ta rikujtojm sezonen e kaluar në Champions League, ku Bayern ishte në grup me Lyonin (pra po flasim për vitin 2009) dhe Bayern fitoj si mysafir 3:2 madje vetem pas 21 minutash Bayern avanconte 3:0 me dy gola nga Klose dhe një nga Ribery (të kujtojmë se Lyon kishte në rradhet e veta emra si Juninho dhe Benzema që tani nuk i ka, ndërsa Bayern nuk e kishte Robbenin), ndeshja e parë në Mynih kishte përfunduar barazi 1:1
    Ja edhe videot:

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Po pikërisht ketu tek statistikat nuk pajtohem me ty, unë mendoj se Bayern i ka statistikat në anën e saj, hiq ma larg ta rikujtojm sezonen e kaluar në Champions League, ku Bayern ishte në grup me Lyonin (pra po flasim për vitin 2009) dhe Bayern fitoj si mysafir 3:2 madje vetem pas 21 minutash Bayern avanconte 3:0 me dy gola nga Klose dhe një nga Ribery (të kujtojmë se Lyon kishte në rradhet e veta emra si Juninho dhe Benzema që tani nuk i ka, ndërsa Bayern nuk e kishte Robbenin), ndeshja e parë në Mynih kishte përfunduar barazi 1:1
    Ja edhe videot:
    Ok po nese ke mundesi te shohe statistikat per 10 vjetet e fundit?Cka jane rezultatet ndermjet ketyre, ngase mund te gaboj por une di qe Lion ehste me mire.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Juventus Lexo Postimin
    Ok po nese ke mundesi te shohe statistikat per 10 vjetet e fundit?Cka jane rezultatet ndermjet ketyre, ngase mund te gaboj por une di qe Lion ehste me mire.
    Flm për rikujtim i di statistikat dhe ja po ti sjell për ty dhe gjithë të tjerët në postimin e rradhes, i kam sjellur edhe për ndeshjet e tjera dhe edhe kësaj përballjeje nuk i frikohem ngase e di se historia flet në anën tonë.
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Rezultatet dhe statistikat nga përballjet midis Bayernit dhe Lyonit:

UEFA Champions League 2000-2001 Second group stage (Faza e dytë e grupeve)
    FC Bayern München - Olimpique Lyon 1:0
    Olimpique Lyon - FC Bayern München 3:0

UEFA Champions League 2003-2004 Group stage (Faza e grupeve)
    Olimpique Lyon - FC Bayern München 1:1
    FC Bayern München - Olimpique Lyon 1:2

UEFA Champions League 2008-2009 Group stage (Faze e grupeve)
    FC Bayern München - Olimpique Lyon 1:1
    Olimpique Lyon - FC Bayern München 2:3

6 ndeshje të zhvilluara, 2 fitore të Bayernit, 2 barazime dhe 2 fitore të Lyonit, nëse i krahasojm me golaverazh Lyoni ka arritur fitore më të thellë ndaj Bayernit se sa Bayerni ndaj Lyonit 3:0 (2000), mirpo nëse e shikojm përballjen e fundit të ketyre dy skuadrave atëherë e vërejmë se Bayern para më shumë se një viti e mposhti 3:2 si mysafir, madje Bayern ishte në avantash 3:0 vetëm pas 22 minutave
    Ti je hija e Kastriotit

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Finalja: Lyon-Inter
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    E ke fjalën për të eleminuarat
    Ti je hija e Kastriotit

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    E ke fjalën për të eleminuarat
    Ka "Finale" të eliminuarash?

Ti bazohesh shumë te statistikat, por nuk fiton kurrë baste, sepse nuk kupton që ka diçka më shumë se statistikat, ka intuit, e kam gabim për bastet? Natyralisht ti po gabon edhe këtë herë, Lyon do ta shqyej Bayern-in, edhe më keq se Barcelona do humbi kundra Inter. Në finale nuk shkohet me arrogancë siç bën Barça apo Bayern sepse janë mbretëresha në vendet e tyre, këtu është turne kontinental, edhe Barça me Bayern nuk janë mbretëresha të asgjëje, prandaj do skualifikohen të dyja.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ka "Finale" të eliminuarash?

Ti bazohesh shumë te statistikat, por nuk fiton kurrë baste, sepse nuk kupton që ka diçka më shumë se statistikat, ka intuit, e kam gabim për bastet? Natyralisht ti po gabon edhe këtë herë, Lyon do ta shqyej Bayern-in, edhe më keq se Barcelona do humbi kundra Inter. Në finale nuk shkohet me arrogancë siç bën Barça apo Bayern sepse janë mbretëresha në vendet e tyre, këtu është turne kontinental, edhe Barça me Bayern nuk janë mbretëresha të asgjëje, prandaj do skualifikohen të dyja.
    Statistikat e mia që solla për ndeshjen Bayern - Fiorentina dolën të jenë të sakta, poashtu edhe për çerekfinalen Bayern - Manchester dhe tani gjysmëfinalja Bayern - Lyon do jetë e treta e vërteta.

P.S Edhe nëse shkojnë Bayern - Inter (Unë - Ti) kam statistika në favor të Bayernit, apo Lyon - Inter kam statistika në favor të Lyonit, spo flasim për duelin Inter - Barcelona ngase ato statistika veç i kam sjellur në temen përkatëse, pra me një fjalë ju jeni outsider
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    E ke fjalen per vendin e 3 e te 4??? Sidoqofte me kete forme qe ka Barcelona sot Interi do ta kete shume te veshtire te kaloje ndersa per Bajernin ndryshon muhabeti sepse Lioni mbetet nje skuader normale.

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Gjermanet do i mundin Francezet kesaj radhe sic i kan mund gjat gjith historis.

edhe ne WW1 edhe ne WW2 edhe ne cdo aspekt tjeter.
    Mia San Mia

Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •