Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon në Finale

Votues
59. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Bayern München

44 74.58%
  • Olympique Lyon

15 25.42%
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 154
    18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Tashti Barca do mesoj si e rrezikshme te jete se sa nga Interi.Une flas Idiotlliqe,por ti je i lindur.
    Vetëm ti mund ta kuptosh se çfarë deshe të thoje me këtë, nëse jam i lindur si ty unë ta ka thënë ajo që të ka bërë kokën?
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Po Napoleonin e harruat? E bëri Gjermaninë çorape.
    Jo nuk e Haruam Napoleon Bonaparten se e bene Chorape fare popujt Gjermanik nen udheqjen e Gebhard von Blücher, Francezet nuk jan mesuar te mbajn beteja kan humb cdo her nga Gjermanet edhe do vazhdojn te humbin, Napoleoni edhe pse pushtoj prap Gjermanet e ben batak fare kurse Franca nuk ishte ne gjendje ti kunderviet Gjermanve dhe shkojti qau ke Amerikanet edhe Anglezet, pastaj i dhuroj statuen e Lirise hehehehe, se Gjermanet kan qen te zotit ti luftojn betejat e tyre vet.
    Mia San Mia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    po ca u be ktu ore,prej futbolli kaluat neper lufta ncncnnc
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Vetëm ti mund ta kuptosh se çfarë deshe të thoje me këtë, nëse jam i lindur si ty unë ta ka thënë ajo që të ka bërë kokën?
    Nuk jemi inteligjent te gjithe si puna jote.Dhe mos qesh me vete se eshte shenja e pare e idiotellikut.
    Sa per ate s'ma ka p..............r daja apo xhaja.
    Une jam legen,mos e harro.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Po çfarë lidhje ka me temën kjo edhe me postimin tim? Unë thjesht thashë që nuk keni rrezikshmërinë që ka Lyon, ashtu siç Barça nuk ka rrezikshmërinë që ka Inter.

1 aksion i duhet Lyon që të bëj panik në mbrojtjen e Bayern. 1 mbrojtës i duhet Inter që ti tregoj Messi-t që futbolli është më i ngjashëm me rugby-n sesa me baletin.
    E lëmë të flasim pas ndeshjeve, vetëm se të lutëm mos u zhduk në ato momente siç po zhduken shumica e ketyre pseudopatriotave tanë kur po u eliminohet skuadra e tyre, ngase e di që edhe ti je nga ta.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Me keta pjellat e xhajes te ngrihen nervat,sorry.
    E kane si rrace.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Kahn: Bayerni duhet ta shesë Riberyn

Ish-portieri i Bayern Munichut, Oliver Kahn, i ka këshilluar drejtuesit e klubit se duhet ta shesin mesfushorin Frank Ribery për 50-60 milionë euro.

Francezi tashmë një kohë të gjatë është lidhur me një largim nga Bayerni, pasi disa klube të mëdha evropiane kanë paraqitur interesim për shërbimet e tij. Dhe Kahn mendon se klubi edhe duhet ta shesë anësorin.

“Shitja e Ribery mund të jetë shumë e dobishme. Një kesh prej 50 ose 60 milionë eurosh mund të jetë shumë i rëndësishëm për klubin. Këto para mund të jenë të nevojshme për ta përforcuar ekipin me ndonjë anësor të djathtë ose mbrojtës”.

“Të paguhen 100 milionë euro për një lojtar në këtë kohë është fantazi e pastër. Nuk mund të mendoj që dikush të paguajë më shumë se 50 milionë euro për Ribery”, ka thënë Kahn.

Për Ribery të interesuar kanë qenë Manchester United, Chelsea, Real Madrid dhe Barcelona, ndërsa dëshirë e francezit është të transferohet në Spanjë. /Telegrafi/
    __

Becekenbaur: Nuk na nevojitet Dzeko

Legjenda gjermane, Franz Beckenbauer, ka deklaruar se Bayernit nuk i nevojitet sulmuesi boshnjak i Wolfsburgut, Edin Dzeko, pas spekulimeve të fundit nëpër mediumet gjermane për interesimin e Milanit dhe Bayernit.

“Edhe pse e vlerësoj lartë Edin Dzekon, neve nuk na nevojitet një sulmues tjetër. Ne kemi shumë sulmues të mirë dhe ka gjasa që Luca Toni të rikthehet gjatë verës”.

“Na duhen përforcime në mbrojtje. Ne pranojmë shumë gola dhe na duhet më shumë cilësi në vijën defensive. Bayernit gjithashtu i nevojitet një portier i ri. Butt ka qenë i mirë këtë sezon, por nuk premton të ardhme”, përfundoi Beckenbauer. /Telegrafi/
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Jo nuk e Haruam Napoleon Bonaparten se e bene Chorape fare popujt Gjermanik nen udheqjen e Gebhard von Blücher, Francezet nuk jan mesuar te mbajn beteja kan humb cdo her nga Gjermanet edhe do vazhdojn te humbin, Napoleoni edhe pse pushtoj prap Gjermanet e ben batak fare kurse Franca nuk ishte ne gjendje ti kunderviet Gjermanve dhe shkojti qau ke Amerikanet edhe Anglezet, pastaj i dhuroj statuen e Lirise hehehehe, se Gjermanet kan qen te zotit ti luftojn betejat e tyre vet.
    Prapë se prapë gjermanët ngelen kombi më i dështuar i Evropës. Më shumë se e kanë ngrënë ata, nuk ka vallaj. Lindja polakëve, perëndimi tallet Franca edhe sot me Alsas-Lorenën asnjë shkollë gjermane në të gjithë Francën.

Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Sepse disa nuk shprehen qartë.

Nuk jemi inteligjent te gjithe si puna jote.Dhe mos qesh me vete se eshte shenja e pare e idiotellikut.
    Sa per ate s'ma ka p..............r daja apo xhaja.
    Une jam legen,mos e harro.
    Nuk muarrë dot vesh se çfarë mundohesh të thuash.

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    E lëmë të flasim pas ndeshjeve, vetëm se të lutëm mos u zhduk në ato momente siç po zhduken shumica e ketyre pseudopatriotave tanë kur po u eliminohet skuadra e tyre, ngase e di që edhe ti je nga ta.
    Unë nuk iki kurrë, thjesht nuk e kam muarrë akoma vesh se pse edhe se kush më përjashtoi rreth 2 javë nga forumi.

Me keta pjellat e xhajes te ngrihen nervat,sorry.
    E kane si rrace.
    Aha, tani e kuptova! Ke inat me mua se jam pro politikave të "xhaxhait"(Enverit), apo jo?!
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322
    Me te vertete na e keni ndyre ( me falni ne shprehje! ) Forumin....Ikni ore se na cmendet...

KY ESHTE FORUM ME TEME: FUTBOLLIN. ose me qarte DUELIN FC BAYERN - O LYON....
    Ju lutem sinqerisht mos na e cani koken me kesi temash qesharake, dhe as qe na hyne ne pune fare...

1min Zie per ata qe s'kane lidhje me Blog+Forumet.......LAVDI!

GO BAYERN GO!!!

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Pse nuk e shtyni dhe ju ndeshjen si puna Lyonit???
    Keta francezet gjithmon hileqare.
    http://sport.t-online.de/fc-bayern-v...285558/indexDo fitoni kesaj rradhe dhe forza Bayern.
    lg

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •