Bayern München
Olympique Lyon
Hajt po t'a bej qejfin dhe nuk them asgje per duelin FC Bayern - O Lyon. Edhe pse dihet se ksh kalon. Sa per Interin, tifozet e tyre do mbesin sic kane qene gjithmone INTERTRISTI, nese e kupton se c'do te thote...Kunder Barce,jo Interi por askush momentalisht nuk ka shance. Edhe pse jam tifoz i FC Bayern me duhet t'a pranoj sepse mbi te gjitha jam tifoz i FUTBOLLIT. Nese ka ndonje ekip qe luan FUTBOLL atehere Barcelona 100% eshte duke bere ate. Ata jane fantastik edhe pse ti po e quan 'mbretereshe'.....Interi jot sic duket as Skudeton s'do e merr sivjet...Ndersa per FC Bayern as qe guxon dot t'a hapesh gojen. Nuk e di a te kujtohen Pizzaro ose Podolski para ca kohe ne Meazza....0:2 apo mos te duhet dikush si Gimche-ja te t'i sjell statistikat..Por, e kam shume te njohur sindromin e italo-manise. Ju edhe 0:10 me humbe thoni se keni qene me te miret ne fushe...
GO BAYERN GO!!!
Gjermania i ka humbur të dyja luftërat botërore edhe u bë nga perandori në federatë filo-hebreje. Në fund të fundit, kështu përfundojnë të gjithë të vonuarit fashist.
Mos na ngatërro me ndonjë ekip tjetër, ne jemi të parët që e kritikojmë ekipin tonë kur gabon. Por janë milanistët që nuk pranojnë dot asnjë fitore të Inter, se gjithmon ka një konspiracion masonik nga mbrapa.
Stadium shumë i bukur, o po prit se nuk qenka Santiago Bernabeu?!Harrojeni finalen. Gjithë të mirat.
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
E deshtove postin komlpet.
Gjermania i ka humb te dy luftrat botrore por jo prej Franchezve, ne te gjitha luftrat Gjermania e ka shkelur Francen prej veriut deri ne jug, nese i lexon postet e mija fliteshe per Gjermanin vs. Francen ne Luftrat botrore edhe nepergjithsi, shkaku qe Gjermanet e humben luften nuk ka qen Franca po te tjeret, Franchezet le te vazhdojn ti veshin Tangat perderisa Gjermanet cdo her i kan fituar edhe ja kan kaluar ne cdo sfere.
Mia San Mia
Po Napoleonin e harruat?E bëri Gjermaninë çorape.
Po çfarë lidhje ka me temën kjo edhe me postimin tim? Unë thjesht thashë që nuk keni rrezikshmërinë që ka Lyon, ashtu siç Barça nuk ka rrezikshmërinë që ka Inter.
1 aksion i duhet Lyon që të bëj panik në mbrojtjen e Bayern. 1 mbrojtës i duhet Inter që ti tregoj Messi-t që futbolli është më i ngjashëm me rugby-n sesa me baletin.![]()
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Krijoni Kontakt