Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon në Finale

Votues
59. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Bayern München

44 74.58%
  • Olympique Lyon

15 25.42%
Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 154
    18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga padrino Lexo Postimin
    E ke fjalen per vendin e 3 e te 4??? Sidoqofte me kete forme qe ka Barcelona sot Interi do ta kete shume te veshtire te kaloje ndersa per Bajernin ndryshon muhabeti sepse Lioni mbetet nje skuader normale.
    E kam fjalën për vendin e parë edhe të dytë. Lyon-Inter!
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Gjermanet do i mundin Francezet kesaj radhe sic i kan mund gjat gjith historis.

edhe ne WW1 edhe ne WW2 edhe ne cdo aspekt tjeter.

Flamuri Kombetar Franchez ku ne mes te flamurit gjendet nje Dragua me ngjyr te bardh ne prapavijen te bardh te flamurit.

Ndryshuar për herë të fundit nga Sturmgewehr : 12-04-2010 më 17:13
    Mia San Mia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Wink

Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Ka "Finale" të eliminuarash?

Ti bazohesh shumë te statistikat, por nuk fiton kurrë baste, sepse nuk kupton që ka diçka më shumë se statistikat, ka intuit, e kam gabim për bastet? Natyralisht ti po gabon edhe këtë herë, Lyon do ta shqyej Bayern-in, edhe më keq se Barcelona do humbi kundra Inter. Në finale nuk shkohet me arrogancë siç bën Barça apo Bayern sepse janë mbretëresha në vendet e tyre, këtu është turne kontinental, edhe Barça me Bayern nuk janë mbretëresha të asgjëje, prandaj do skualifikohen të dyja.
    Hajt po t'a bej qejfin dhe nuk them asgje per duelin FC Bayern - O Lyon. Edhe pse dihet se ksh kalon. Sa per Interin, tifozet e tyre do mbesin sic kane qene gjithmone INTERTRISTI, nese e kupton se c'do te thote...Kunder Barce,jo Interi por askush momentalisht nuk ka shance. Edhe pse jam tifoz i FC Bayern me duhet t'a pranoj sepse mbi te gjitha jam tifoz i FUTBOLLIT. Nese ka ndonje ekip qe luan FUTBOLL atehere Barcelona 100% eshte duke bere ate. Ata jane fantastik edhe pse ti po e quan 'mbretereshe'.....Interi jot sic duket as Skudeton s'do e merr sivjet...Ndersa per FC Bayern as qe guxon dot t'a hapesh gojen. Nuk e di a te kujtohen Pizzaro ose Podolski para ca kohe ne Meazza....0:2 apo mos te duhet dikush si Gimche-ja te t'i sjell statistikat..Por, e kam shume te njohur sindromin e italo-manise. Ju edhe 0:10 me humbe thoni se keni qene me te miret ne fushe...

GO BAYERN GO!!!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    E kam fjalën për vendin e parë edhe të dytë. Lyon-Inter!
    Ja një video për ty si tifoz i Interit, jam i bindur se do të pelqej:

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Flamuri Kombetar Franchez ku ne mes te flamurit gjendet nje Dragua me ngjyr te bardh ne prapavijen te bardh te flamurit.

Gjermania i ka humbur të dyja luftërat botërore edhe u bë nga perandori në federatë filo-hebreje. Në fund të fundit, kështu përfundojnë të gjithë të vonuarit fashist.

Citim Postuar më parë nga xennie_boy Lexo Postimin
    Hajt po t'a bej qejfin dhe nuk them asgje per duelin FC Bayern - O Lyon. Edhe pse dihet se ksh kalon. Sa per Interin, tifozet e tyre do mbesin sic kane qene gjithmone INTERTRISTI, nese e kupton se c'do te thote...Kunder Barce,jo Interi por askush momentalisht nuk ka shance. Edhe pse jam tifoz i FC Bayern me duhet t'a pranoj sepse mbi te gjitha jam tifoz i FUTBOLLIT. Nese ka ndonje ekip qe luan FUTBOLL atehere Barcelona 100% eshte duke bere ate. Ata jane fantastik edhe pse ti po e quan 'mbretereshe'.....Interi jot sic duket as Skudeton s'do e merr sivjet...Ndersa per FC Bayern as qe guxon dot t'a hapesh gojen. Nuk e di a te kujtohen Pizzaro ose Podolski para ca kohe ne Meazza....0:2 apo mos te duhet dikush si Gimche-ja te t'i sjell statistikat..Por, e kam shume te njohur sindromin e italo-manise. Ju edhe 0:10 me humbe thoni se keni qene me te miret ne fushe...

GO BAYERN GO!!!
    Mos na ngatërro me ndonjë ekip tjetër, ne jemi të parët që e kritikojmë ekipin tonë kur gabon. Por janë milanistët që nuk pranojnë dot asnjë fitore të Inter, se gjithmon ka një konspiracion masonik nga mbrapa.

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ja një video për ty si tifoz i Interit, jam i bindur se do të pelqej:

http://www.youtube.com/watch?v=HTfOQ...eature=related
    Stadium shumë i bukur, o po prit se nuk qenka Santiago Bernabeu?! Harrojeni finalen. Gjithë të mirat.

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315

Thumbs down

Gjermania i ka humbur të dyja luftërat botërore edhe u bë nga perandori në federatë filo-hebreje. Në fund të fundit, kështu përfundojnë të gjithë të vonuarit fashist.

E deshtove postin komlpet.

Gjermania i ka humb te dy luftrat botrore por jo prej Franchezve, ne te gjitha luftrat Gjermania e ka shkelur Francen prej veriut deri ne jug, nese i lexon postet e mija fliteshe per Gjermanin vs. Francen ne Luftrat botrore edhe nepergjithsi, shkaku qe Gjermanet e humben luften nuk ka qen Franca po te tjeret, Franchezet le te vazhdojn ti veshin Tangat perderisa Gjermanet cdo her i kan fituar edhe ja kan kaluar ne cdo sfere.
    Mia San Mia

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Stadium shumë i bukur, o po prit se nuk qenka Santiago Bernabeu?! Harrojeni finalen. Gjithë të mirat.
    Ju kemi mposhtur në stadium tuajin 0:2, apo mos ende nuk je liruar nga ai makth, sa për rikujtim Claudio Pizzaro dhe Lukas Podolski
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    E deshtove postin komlpet.

Gjermania i ka humb te dy luftrat botrore por jo prej Franchezve, ne te gjitha luftrat Gjermania e ka shkelur Francen prej veriut deri ne jug, nese i lexon postet e mija fliteshe per Gjermanin vs. Francen ne Luftrat botrore edhe nepergjithsi, shkaku qe Gjermanet e humben luften nuk ka qen Franca po te tjeret, Franchezet le te vazhdojn ti veshin Tangat perderisa Gjermanet cdo her i kan fituar edhe ja kan kaluar ne cdo sfere.
    Po Napoleonin e harruat? E bëri Gjermaninë çorape.

Ju kemi mposhtur në stadium tuajin 0:2, apo mos ende nuk je liruar nga ai makth, sa për rikujtim Claudio Pizzaro dhe Lukas Podolski
    Po çfarë lidhje ka me temën kjo edhe me postimin tim? Unë thjesht thashë që nuk keni rrezikshmërinë që ka Lyon, ashtu siç Barça nuk ka rrezikshmërinë që ka Inter.

1 aksion i duhet Lyon që të bëj panik në mbrojtjen e Bayern. 1 mbrojtës i duhet Inter që ti tregoj Messi-t që futbolli është më i ngjashëm me rugby-n sesa me baletin.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Prap ky cuni dajes
    Se ky mu mi ngre nervat,interist mo pall komplet

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Po Napoleonin e harruat? E bëri Gjermaninë çorape.

Po çfarë lidhje ka me temën kjo edhe me postimin tim? Unë thjesht thashë që nuk keni rrezikshmërinë që ka Lyon, ashtu siç Barça nuk ka rrezikshmërinë që ka Inter.

1 aksion i duhet Lyon që të bëj panik në mbrojtjen e Bayern. 1 mbrojtës i duhet Inter që ti tregoj Messi-t që futbolli është më i ngjashëm me rugby-n sesa me baletin.
    Tashti Barca do mesoj si e rrezikshme te jete se sa nga Interi.Une flas Idiotlliqe,por ti je i lindur.

Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •