Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 46
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga guri79 Lexo Postimin
    Jo jo, eshte gjynah, mos ja prish qejfin vetit per ket grim kohe qe ju ka ngelur, endërroni edhe pak ... dhe pergaditni mollat dhe dardhat por edhe b.... se n'Dubrave menzi pi presin ...
    Auuuuuuuu shpirtin ma kpute

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    m'fal se gjynah

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Se di nuk po mundem me i kuptu shumicen e forumistave ne kete forume...se nese je ne nje pozit athere aj nuk po u dehska as me hanger e as me pi e leje ma me ndertu apo diqka tjeter ..
    kur gjdo njeri sot e ka ber nga nje shtepi te mire dhe kush nuk merret me ta me thaqin po nuk eshte e drejt...se ne funde te fundit edhe aj eshte qytetare i kosoves dhe i keti poplli ..
    Po kur tuli tulije i ka maruar dhe thaqi sipas disave nuk po e meriojka aaaaaaaa eshte keq per ata te cilet mendojen keshtu dhe thojen keshtu,,,se shumica e ketyre si shkruajn ketu besoj qe shume i kane shtepit edhe me te mira se sa aj.
    E sa per ministar po te isha une asnje nuk e kisha shkarkuar hiq te gjithe ishin te mire,,,dhe deshtem apo jo ta pranojmi realitetin se ka ndryshime te dukshme gjat ketyre dy viteve te Qeveris Thaqi ne te gjitha drejtimet,dhe deri me tani gjdo qeveri si ishte pas lufte nuk ka mundur te punojen as 10 perqinde sa kane punuar keta gjat ketyre dy viteve.....
    Mendoni nje here kohen e kaluar qe per 50 vite serbija ne kosove nuk ka investuar nme kosove nuk ka pasur fshat me rruge te asfalltuar ne kosove vetem ne qytete dhe rruget magjistrale,tani gjdo fshat dhe gjdo qytet i ke te rregulluar me rruge,kanalizime 90 perqinde te gjitha qytetve dhe fshatrave....
    Ndryshuar për herë të fundit nga kruja78 : 04-04-2010 më 13:48

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Po po de pajtohem plotësisht me ty kruja78
    Shtepia e Hashim Thaçit nuk është më e bukura, shtrenjta apo më e veçanta në Prishtinë, plus kësaj të gjithë punojnë për t'a bërë një shtepi që të mund të jetojnë personalisht punoi dhe kursej që nesër të arrij ta bëj shtepinë ende më të mirë dhe ketu ska asgjë të keqe, plus asaj a nuk e ka Thaçi rrogen e vet personale nga e cila do të mund të kursente, nëse dikush pyet sa kushton etj. Thaçi prej vitit 2001 është në Parlamentin e Kosovës dhe që nga atëherë nuk ka arritur të ndërtoi shtepi deri tani, sikur të kishte vjedhur ai moti do ta kishte shtepinë sikur që e ka Ramush Haradinaj.

P.S Për ata që nuk e dinë se çfarë shtepie ka Ramushi le të vijnë në Prishtinë dhe ju dergoi atje, shtepia e tij është më e shtrenjta në Prishtinë pa dyshim, pastaj e ka restorant në katin më të lartë ku është një restorant i jashtëzakonshëm sa që sdi as si t'ua përshkruaj, është në formë të rrumbullakët dhe sillet krejt pjesa e restorantin jo me shpejtësi marramendëse, mirpo ngadal për t'a parë krejt qytetin rreth e rreth.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    P.S Për ata që nuk e dinë se çfarë shtepie ka Ramushi le të vijnë në Prishtinë dhe ju dergoi atje, shtepia e tij është më e shtrenjta në Prishtinë pa dyshim, pastaj e ka restorant në katin më të lartë ku është një restorant i jashtëzakonshëm sa që sdi as si t'ua përshkruaj, është në formë të rrumbullakët dhe sillet krejt pjesa e restorantin jo me shpejtësi marramendëse, mirpo ngadal për t'a parë krejt qytetin rreth e rreth.
    Le t'nderton keshtjell Thaqi, nuk me dhemb, shpresoj qe do ta gëzon edhe me sternipash.

Me dhemb kur e mbron ministrin e korruptuar dhe e shan Ramushin per gjera te cillat i ka bere edhe vet.

Por ma jep numrin tend dhe ma tregon ku e ka shtepin ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    187
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    A na tregon dikush sa kushtojne 15 ari toke ne Hajvali? Ndoshta bali e ka pru nga Broja ne thes e nuk ka pase nevoje me ble. Po me intereson ta di nese paga mujore ia mberrine me pagu kete truall. Tani per ndertimin e pallatit per kerret dhe per frizuren e tije do te diskutojme me vone.

Sa e di une aty çmimi silet 10.000 euro per ari,pak a shume

Normal qe ai eshte kryeminister dhe kinse jeton nga paga mujore por permes familjarve duke i ndihmuar me qeljen e llojlloj bisneseve ai i mer haraçin apo perqindjen e vet keshtu ujku i ngit deljet ne numer
    vertet ju kojtoni te jeni nen dardhe dhe mos ta merni nje nga ajo dardhe vetem budalla kete e ben. dhe i beson.

Por kam nje keshille shikojeni punen e juaj dhe mos i shikoni politikanet sepse ju i keni vendos aty nese s'ju pelqejne pas kater viteve mos i votoni dhe bye bye

kush vjedh ose diç tjeter aty mos humbni kohen palidhje me mire punoni apo lexoni etj, mos humbni kohet kot.

Edhe te jemi realist çdo kush kujt i jipet rasti per te mar diçka ne momentin e dhen do ta ben kete
    "Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"

Je vais bien quand l'Albanie va bien

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427

Thaçi tregon të dhëna për shtëpinë në Hajvali

Qka po dallon hasha prej te tjerve bile ai po deklaron se e ka ble ate trual e po qe se shteti do te behet me ligje, me siguri se do te dalin gjerat ashtu si jane. Mos te harrojm profezorret tan te ndritur nje pjes te shtepive i ndertuan ne prona te universititit ne mesin e ryre eshte edhe RD. Arsim Bajra nga nje fhat shum i pasur i magures. e per te tjer mos te flasim po me mire eshte ta bejme. nje ligj per prejardhje te pasurise, sekuestimin e pronave te pa pronare, menagjimin dhe konfiskimin e pasurise te pa mbulese.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga guri79 Lexo Postimin
    Gimche,

ne zyrat e Eulex egziston aktakuze ndaj Fatmir Limaj me qindra faqe, per pervetsimin e me shume se 50 milion euro, gati 7 % te buxhetit te Republikes se Kosoves.

Hashimi, i cilli eshte informuar nga Pieter FEITH, nuk ka guxuar me shkarku, sepse Fatmir Cari ja ka bere me dije se nuk do te shkon vet ne Dubrave.

Tashti Hashimi mundohet me fituar kohe me riformatizim duke ja hedhur edhe shokeve te vet por ka harruar Sir Shimi qe ka MI6 dhe BND mbi qafe ...

z.guri79 e ua ke qartsuar ketyre telallve te fatmir e hashim thaqit mire kete punen e reformatizimit!!

ajo dosja qe e ka Piter FEITH ne duar dhe te cilen e ka edhe shoku hashim e precizon ne detale se sa ka vjedh fatmir limaj!!

dhe ajo dosje nuk eshte ber nga nja bande kriminelesh por nga nje sherbim me fuqi te madhe ne bashkimin europian!!

nuk do te shpeton as hashimi nga kjo humnere e fatmir limes e bile edhe tjere kane me u kacavjerr aty pari!!

se sa ka tortuaruar bugjetin e kosoves fatmir limaj kjo nuk eshte me sekret por
    atij faqeziu do i kthehen bumerang edhe ajo pjesa e luftes e cila do ta vendos perfundimisht fatin e tij!!

e gimchoja , llapi a do ta vizitoi ne dubrave a pertej dubrave fatmir limajn do te shohim se gjithe keto masaka ne bugjetin e kosoves qe i ka ber ndersa invalidet e luftes pa kulme mbi koke kjo nuk ka logjike dhe eshte e patolerueshme!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    per sa kane pasuri nuk e di por se pe pijne rakine me shkije Thaqi dhe nenpunesi i tij Fatmir Sejdiu kjo nuk do koment madje po ju jipen edhe traktore e kompjutere ,para kesh e qka jo tjeter atyre qe vrane e shane shqiptaret e kta te fundit nuk paguajne as taksat rrymen ujin e mbeturinat kurse veturat i kane me regjistrimiet e para luftes shtet se jo mahi nje ndarje kaq e madhe sikur ne shqiptaret ti kishim sulmuar serbet .,, po ani ani jepni edhe .. shkijeve se nje dite zoti nuk do tia fale ..,,

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    e gimchoja , llapi a do ta vizitoi ne dubrave a pertej dubrave fatmir limajn do te shohim se gjithe keto masaka ne bugjetin e kosoves qe i ka ber ndersa invalidet e luftes pa kulme mbi koke kjo nuk ka logjike dhe eshte e patolerueshme!!
    Ti qe po kokoris ktu sen ma patriot se na sje, met tregu ty per patriotizmin tem dhe të familjes teme ti ja nis me kajt, per invalid të luftes smunet mu merzit kerkush ma shum se na dhe se Hashim Thaçi qe po ta tregoj arsyen pse?!
    Sa e sa qeveri ken ne te kalumen as sytë nuk i kthyen kah Invalidët e Luftës, e as kah Veteranët e Luftës, kurse Hashim Thaçi ua rriti pensionet 100%, e dim qe pak osht ne krahasim me kontributin e tyne (i cili nuk paguhet me pare, veq Zoti munet me jau pagu aytne), mirpo sa do pak e ka thy akullin dhe ka tregu se merzitemi per juve, pos kesaj me i rrit rrogat 100% osht problem se nuk e din qa po bahet me buxhet te Kosoves, pra nuk është diçka e lehtë, eh nese dalim tek qeveritë tjera paraprake vërejmë se as ko*ja ju ka hanger për Invalid dhe Veteran të UÇK-së.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •