Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    keto te dhena nuk jan as maja e asbergut!!
    thaqi duhet me na tregue nga gani thaqit ju gjeten ju gjeten cash miliona menjehre pas lufte!!

aty jane vetem 15 ari te regjidtruar por te okupuar jane 3 hektare!!
    nga gani thaqi shef i kosova petrolit dhe tani i kordinator i sigurimeve te kosoves!!

gani thaqi ka qen hane dan mik i ilijes per kete flet rexhep selimi mas mirti!!
    gani thaqi vellau i madh i hashimit e ka gjysen e prishtines te veten e plus anemban kosoves firma!!

nga i morri ky keto kur dihet se para lufte ka pas vetem nje kafe ne skenderaj ku mrizonin policija dhe udebeja serbe!!

aty beheshin leternjeoftimet dhe pashaportat e lejet per vozitje perndryshe ishte zyra e dyte e pushtetit serb kafja e gani thaqit!!

babai i tij ka qen polar i cili kurr nuk ka mundur as ti shkolloi as ti ngopi me buke femijet e tij!!
    nder ma te shkolluarit eshte hashimi edhe ky eshte i dyshuar se a e ka krye a jo fakultetin e historuise!!

adem jashari, rexhep selimi kane qen kunder kyqjes se gani thaqin ne uqk bile adem jashari !!e ka pas ne plan me ja tere patkojt gani thaqit se ai e ditke se ky eshte klysh i serbise!!

hashim pandla duhet ta dij se eshte e ditme se ne banese te kujt jeton ajo ndertese eshte e familjes se tij!!
    ate ndertese e kan bere mas lufte ma at thesin e pareve qe ja zune gani thaqit policija e unmikut!!

fore e fazlla ky i biri polarit nuk mund ti shes askujt se te gjith e njohim kete rrenc mshtrues e tradhtar!!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    keto te dhena nuk jan as maja e asbergut!!
    thaqi duhet me na tregue nga gani thaqit ju gjeten ju gjeten cash miliona menjehre pas lufte!!

aty jane vetem 15 ari te regjidtruar por te okupuar jane 3 hektare!!
    nga gani thaqi shef i kosova petrolit dhe tani i kordinator i sigurimeve te kosoves!!

gani thaqi ka qen hane dan mik i ilijes per kete flet rexhep selimi mas mirti!!
    gani thaqi vellau i madh i hashimit e ka gjysen e prishtines te veten e plus anemban kosoves firma!!

nga i morri ky keto kur dihet se para lufte ka pas vetem nje kafe ne skenderaj ku mrizonin policija dhe udebeja serbe!!

aty beheshin leternjeoftimet dhe pashaportat e lejet per vozitje perndryshe ishte zyra e dyte e pushtetit serb kafja e gani thaqit!!

babai i tij ka qen polar i cili kurr nuk ka mundur as ti shkolloi as ti ngopi me buke femijet e tij!!
    nder ma te shkolluarit eshte hashimi edhe ky eshte i dyshuar se a e ka krye a jo fakultetin e historuise!!

adem jashari, rexhep selimi kane qen kunder kyqjes se gani thaqin ne uqk bile adem jashari !!e ka pas ne plan me ja tere patkojt gani thaqit se ai e ditke se ky eshte klysh i serbise!!

hashim pandla duhet ta dij se eshte e ditme se ne banese te kujt jeton ajo ndertese eshte e familjes se tij!!
    ate ndertese e kan bere mas lufte ma at thesin e pareve qe ja zune gani thaqit policija e unmikut!!

fore e fazlla ky i biri polarit nuk mund ti shes askujt se te gjith e njohim kete rrenc mshtrues e tradhtar!!
    Ku bre gjysen e Prishtines te veten, çka je ka fol pa lidhje

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE=gimche;2662685]Fillimisht kompanitë janë fajtore për rrugët sepse ato e fitojnë tenderin dhe punojnë, e jo Fatmir Limaj.
    Krahasoje Fatmir Limajn me Ministrat paraprak të po kësaj ministrie!
    Rruga Prishtinë-Lipjan është shumë në rregull mos të them super!
    une personalisht kam kalu shpesh her ne ket rrug dhe kam ra me kerr ne gropa te cilat jan neper ket rrug ndoshta sot nuk jan sepse ndoshta i kan mbyll mirpo para 1 muaji ka pas dhe nese ti nuk beson mundesh me kalu neper ket rrug dhe mundesh mi pa edhe vet sepse nese nuk jan gropat jan shejat e tyre

sa i perket kompanive edhe kompania me e keqe mundet me ndreq nje rrug per afat 10 vjeqar mirpo duhet me pagu taman jo mja ndal gjysmen e parev

ne fshatin tim eshte shtru rruga para 11 viteve mirpo e kan shtru vet katuni dhe nuk ka pas korrupcion edhe sot pas 11 viteve shleperat nuk ndalen dhe ende duket si asfalt i ri qe nuk ka asnje grop ndersa po ne fshatin tim qeveria ka shtru nje rrug tjeter jo kjo mirpo tjetra qeveri dhe eshte shkatrru per nje vit dmth ktu nuk i ka fajet kompania po qeveria sepse kompanis nese i paguhet taman ashtu siq shkrun ne kontrat edhe rrugen do e shtroj te mir

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Se ka korupcion e vjedhje ket nuk mund ta kontestoj askush!
    Kryeministri nuk na qenka i korruptuar , po banojka me qira
    ministrat nuk na qenkan hajna
    Ateher ketu populli i paska fajet !!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Hashim panla esht ka rren ter diten kur thot se banon në nje banes me çera, Banesen ku esht ka banon ja kan dhuruar Familja e Shaip Mujes dhe Shaban e naim Mujes, pra Hashimi e ka marr dhurat kete banes dhe nga i kan ato para Mujajt të bejn Blloçe neper Prishtin kur e dime se Shabani dhe Naimi kan qen azilanta në Zvicerr dhe kan jetuar nga Sociali si dhe shume Aktivist tjer !
    p.sh Naimi ska pas kurr Para as për nje Bilet te vinte deri në Zürich, Adem Grabovci mezi hante Buken në zvicerr sepse jetonte nga Sociali dhe punonte nga njeher në të zezen, bile dhe çent ua ka qite zvicerrianve te shetitin dhe pshurrin për 18 sfr. dhe tash u be Milioner, njashtu dhe Vllezrit Mujaj dhe tash kan bere aq shume sa dhe banesa i falin Hashim panles, fal se japin ata sepse jan dhe ata të përfshir në Tendera dhe Hashimi duhet ti shperblej ata disi sepse askush ste fal gje sot !
    Hashim panla ka dhe Shtepi tjeter në Prishtin, në Prizren poashtu dhe keto si ka në emer të tij dhe tash thot dilni dhe kontrolloni se a kam gje por e dime që Hashimi fill pas Lufte ka bler shtepi në Prizren !

grepi, dora vetë

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Thaçi tregon të dhëna për shtëpinë në Hajvali

Thaçi ka thënë se trualli i kësaj shtëpie është 15 ari dhe jo 3 hektarë siç është shkruar në media.

Pyetjet parlamentare e kanë shtyrë kryeministrin Hashim Thaçi te tregohet më transparent se kurrë, duke dhënë edhe adresën e saktë në të cilën jeton tash e dy vjet me qera. I pyetur nga deputeti i AAK-së Ibrahim Selmanaj për shtëpinë e tij në Hajvali, për të cilën kanë raportuar mediat, Thaçi ka thënë se trualli i kësaj shtëpie është 15 ari dhe jo 3 hektarë siç është shkruar në media dhe se edhe ai ka të drejtë ta ketë një shtëpi e jo të jetojë nëpër banesa me qera.

Duke e konsideruar si të porositur pyetjen e Selmanajt, Thaçi ka thënë se secili mund t’i merr të dhënat në komunën e Prishtinës, ku dëshmohet sa ari truall ka dhe se për çfarë pasurie bëhet fjalë.

“Unë me shpifje të motivuara politikisht, me të pavërteta të prezantuara me motive politike, nuk mund të merrem. Por është një dezinformim dhe një e pavërtetë. Të gjitha të dhënat mund t’i merrni në komunën e Prishtinës që është një truall prej 15 ari, dhe jo tre hektarë, sepse unë nuk ndërtojë kulla me hapësirë trehektarëshe dhe unë një ditë do të jetojë si të gjithë ju në një shtëpi, edhe djali do të vazhdojë shkollën dhe nuk do të jetojë as në kullë as në stan”, ka thënë Thaçi, transmeton Kosovapress.

Kreu i ekzekutivit të vendit ka thënë se gjithmonë ka pasë mirëqenie të mirë familjare, edhe në kohën e paraluftës në Kosovës edhe gjatë luftës dhe për këtë ka falënderuar familjen që i ka mundësuar t’i përkushtohet lirisë së Kosovës dhe ndërtimit të shtetit.

Kryeministri Thaçi që nga qershori i vitit 2008 jeton në banesë me qera në lagjen Bregu i Diellit, siç ka thënë ai, pasi që ka qenë i detyruar nga organet kompetente të sigurisë që ta ndërrojë vendbanimin.

“Duke mos dashur në asnjë rrethanë ta ngarkojë buxhetin, tash e dy vjet unë jetojë në një banesë me qira, 3 dhomëshe, bashkë me familjen time në banesë në lagjen Bregu i Diellit në katin shtatë, rruga “Hilmi Rakovica” numër 36. Pra, në katin e shtatë, ku herë ka ashensorë herë nuk ka”, ka treguar Thaçi.

Ai ka kërkuar nga deputeti Selmanaj që të merret me pyetje tjera për kryeministrin e jo me pyetje që kanë të bëjnë me familjen dhe me djalin e tij, për të cilin ka thënë se shpesh është pyetur për shkollimin e tij.

“Djali im quhet Endrit, është 11 vjeç, më 13 prill e ka ditëlindjen, është në klasën e pestë, është në shkollën ‘Mehmet Akif’. Ju kisha ftuar të bëni pyetje për kryeministrin e Qeverisë së Kosovës, mos të merreni me familjen, mos të merreni me fëmijë. Të dhënat komplete dhe të sakta lidhur me pasurinë time dhe fillimin e ndërtimit të shtëpisë, janë në dispozicionin tuaj, qytetarëve dhe autoriteteve, në komunën e Prishtinës”, ka deklaruar ai.

Kreu i ekzekutivit të vendit i është përgjigjur edhe pyetjes së deputetes së AAK-së, Gjylnaze Syla lidhur me atë nëse Qeveria ka bërë regjistrimin e dëmeve që Serbia i ka shkaktuar Kosovës gjatë luftës.

Syla ka thënë se dihet se janë 12 mijë njerëz të vrarë, mbi 120 mijë shtëpi të djegura, mijëra të zhdukur, dihet se është grabitur fondi pensional e dëme të tjera, por ka kërkuar nga Qeveria të dijë nëse ka të dhëna të reja.

Thaçi ka thënë se të dhënat që u prezantuan nuk janë ndonjë e dhënë diçka e re, pasi që dihen pasojat që i janë shkaktuar Kosovës dhe qytetarëve të saj nga Serbia.

“Ato dëme u përmenden edhe nga ju, janë përmendur shpesh edhe para jush edhe nga ne. Ne kemi luftuar të gjithë së bashku për të parandaluar dhe dëbuar forcat serbe nga Kosova, për të fituar lirinë, për të shpallur Kosovën shtet dhe tani për të bërë hapa për integrim në BE”, ka thënë Thaçi, duke shprehur gatishmërinë e institucioneve të Kosovës për të bashkëpunuar me Serbinë për çështje që janë ende të hapura, siç është çështja e të pagjeturve.

Kreu i ekzekutivit të vendit në seancën e parë me kabinetin e riformatizuar, ka uruar ministrat që kanë marrë përgjegjësi të reja në kabinetin e tij, ndërkaq ka falënderuar gjithë ministrat e larguar, duke çmuar kontributin e tyre në qeverisjen e mirë për dy vjet rresht. /express/
    A na tregon dikush sa kushtojne 15 ari toke ne Hajvali? Ndoshta bali e ka pru nga Broja ne thes e nuk ka pase nevoje me ble. Po me intereson ta di nese paga mujore ia mberrine me pagu kete truall. Tani per ndertimin e pallatit per kerret dhe per frizuren e tije do te diskutojme me vone.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    [QUOTE=ximi_abedini;2663033]
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Fillimisht kompanitë janë fajtore për rrugët sepse ato e fitojnë tenderin dhe punojnë, e jo Fatmir Limaj.
    Krahasoje Fatmir Limajn me Ministrat paraprak të po kësaj ministrie!

une personalisht kam kalu shpesh her ne ket rrug dhe kam ra me kerr ne gropa te cilat jan neper ket rrug ndoshta sot nuk jan sepse ndoshta i kan mbyll mirpo para 1 muaji ka pas dhe nese ti nuk beson mundesh me kalu neper ket rrug dhe mundesh mi pa edhe vet sepse nese nuk jan gropat jan shejat e tyre

sa i perket kompanive edhe kompania me e keqe mundet me ndreq nje rrug per afat 10 vjeqar mirpo duhet me pagu taman jo mja ndal gjysmen e parev

ne fshatin tim eshte shtru rruga para 11 viteve mirpo e kan shtru vet katuni dhe nuk ka pas korrupcion edhe sot pas 11 viteve shleperat nuk ndalen dhe ende duket si asfalt i ri qe nuk ka asnje grop ndersa po ne fshatin tim qeveria ka shtru nje rrug tjeter jo kjo mirpo tjetra qeveri dhe eshte shkatrru per nje vit dmth ktu nuk i ka fajet kompania po qeveria sepse kompanis nese i paguhet taman ashtu siq shkrun ne kontrat edhe rrugen do e shtroj te mir
    Nuk është fjala për 10 vjet mirpo brenda dy viteve u bënë gjithë keto mrekulli

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    A na tregon dikush sa kushtojne 15 ari toke ne Hajvali? Ndoshta bali e ka pru nga Broja ne thes e nuk ka pase nevoje me ble. Po me intereson ta di nese paga mujore ia mberrine me pagu kete truall. Tani per ndertimin e pallatit per kerret dhe per frizuren e tije do te diskutojme me vone.
    ah keq te ka kan more dajok qe spo e dishe se sa kushton ari
    po edhe ta dish kush eshte kah ta vnon ty se heeeeee
    po lludi qe ishe bre
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga grepi, dora vet Lexo Postimin
    Hashim panla esht ka rren ter diten kur thot se banon në nje banes me çera, Banesen ku esht ka banon ja kan dhuruar Familja e Shaip Mujes dhe Shaban e naim Mujes, pra Hashimi e ka marr dhurat kete banes dhe nga i kan ato para Mujajt të bejn Blloçe neper Prishtin kur e dime se Shabani dhe Naimi kan qen azilanta në Zvicerr dhe kan jetuar nga Sociali si dhe shume Aktivist tjer !
    p.sh Naimi ska pas kurr Para as për nje Bilet te vinte deri në Zürich, Adem Grabovci mezi hante Buken në zvicerr sepse jetonte nga Sociali dhe punonte nga njeher në të zezen, bile dhe çent ua ka qite zvicerrianve te shetitin dhe pshurrin për 18 sfr. dhe tash u be Milioner, njashtu dhe Vllezrit Mujaj dhe tash kan bere aq shume sa dhe banesa i falin Hashim panles, fal se japin ata sepse jan dhe ata të përfshir në Tendera dhe Hashimi duhet ti shperblej ata disi sepse askush ste fal gje sot !
    Hashim panla ka dhe Shtepi tjeter në Prishtin, në Prizren poashtu dhe keto si ka në emer të tij dhe tash thot dilni dhe kontrolloni se a kam gje por e dime që Hashimi fill pas Lufte ka bler shtepi në Prizren !

grepi, dora vetë
    Mos rrej shumë, nëse ki fakte konkrete urdhëro rrena e pallavra të shpikura nga imagjinata jote mos na sjell se nuk i hajm na keto.

P.S Marre ju koft Hashim Thaçi osht Ismajl Qemajli i Kosovës

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    ah keq te ka kan more dajok qe spo e dishe se sa kushton ari
    po edhe ta dish kush eshte kah ta vnon ty se heeeeee
    po lludi qe ishe bre
    Cmimet e tokave ju kemi lene juve...

ptuuuuuuuuu

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •