Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    ah keq te ka kan more dajok qe spo e dishe se sa kushton ari
    po edhe ta dish kush eshte kah ta vnon ty se heeeeee
    po lludi qe ishe bre
    Ti nashta nuk beson, por une me te vertete nuk e di sa kushton ari ne Hajvali. Une trollin e kam ne Arberi, per aty te tregoj sa kushton. Ti nuk e di pse po e merr si sulm personal. Kjo eshte nje pyetje e thjeshte. A ka pase bali hashim pare me ble kete toke. Ti pasi qe je i ngarkuar per F. SH. nga PYDYKY-ja ndoshta kishe mujt me na dhane nje pergjegje. E di se per ty eshte veshtire me i shkruajt me shume se dy fjali, andaj shkruaje vetem nje, e pastaj dy rreshta me " haaaaaaaaaaaa" .

Llap, harrova me te tregu se truallin e kam ble me paret e mija, te fituara me djerse.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Mos rrej shumë, nëse ki fakte konkrete urdhëro rrena e pallavra të shpikura nga imagjinata jote mos na sjell se nuk i hajm na keto.

P.S Marre ju koft Hashim Thaçi osht Ismajl Qemajli i Kosovës

Me fal, por marri, cmenduri, budallaki por edhe primitivizem i tejskajshem eshte te krahasohet hashim hajni me Ismail Qemalin.

Nga kjo del se ti jo vetem hashim apongen nuk e njef, por edhe nuk ja ki haberin se kush ishte Ismail Qemali.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Mos rrej shumë, nëse ki fakte konkrete urdhëro rrena e pallavra të shpikura nga imagjinata jote mos na sjell se nuk i hajm na keto.

P.S Marre ju koft Hashim Thaçi osht Ismajl Qemajli i Kosovës

Po nese ka rrejt Televizori i shtetit, RTK-ja kur ka dalur vete Shaip Mujaj dhe thot se i falim Hashim Thaqit nje banes për banim, ather po rrej dhe une kurse për ate që Hashimi ka bler fill pas Lufte dy banesa në Prishtin dhe i ka ber bashk në nje, kete e din krejt ish njerzit që kan pas pak lidhje ather me Qeverin e Luftes apo të përkoshme !
    Dhe Hashimi ka bler dhe në Prizren Shtepi, taman mbi shadervan në pjesen e Qytetit të vjeter !

grepi, dora vetë

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga grepi, dora vet Lexo Postimin
    Po nese ka rrejt Televizori i shtetit, RTK-ja kur ka dalur vete Shaip Mujaj dhe thot se i falim Hashim Thaqit nje banes për banim, ather po rrej dhe une kurse për ate që Hashimi ka bler fill pas Lufte dy banesa në Prishtin dhe i ka ber bashk në nje, kete e din krejt ish njerzit që kan pas pak lidhje ather me Qeverin e Luftes apo të përkoshme !
    Dhe Hashimi ka bler dhe në Prizren Shtepi, taman mbi shadervan në pjesen e Qytetit të vjeter !

grepi, dora vetë
    grepush ste ka mbet tjeter veq edhe qirin me ja mbajt Hashimit haaaaaaaa
    se per bes kush mos plast prej inati ti kie me plas
    e pse pse Hashimin po e doin populli
    eu lueje grepush aga lueje
    hajde shaj Çlirimtaret pak e sidomos Kryeçlirimtarin Hashim
    o gjynah ke qen gjithmon e gjynah kie me mbet gjithmon
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga grepi, dora vet Lexo Postimin

grepi, dora vetë
    ...tjeter a ka edhe ndoj gje me shtu,ama mira e tmires eshte per ty me u mirr me postime prifta e papa se tshkon me u mire me fjal trruges.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Fillimisht kompanitë janë fajtore për rrugët sepse ato e fitojnë tenderin dhe punojnë, e jo Fatmir Limaj.
    Gimche,

ne zyrat e Eulex egziston aktakuze ndaj Fatmir Limaj me qindra faqe, per pervetsimin e me shume se 50 milion euro, gati 7 % te buxhetit te Republikes se Kosoves.

Hashimi, i cilli eshte informuar nga Pieter FEITH, nuk ka guxuar me shkarku, sepse Fatmir Cari ja ka bere me dije se nuk do te shkon vet ne Dubrave.

Tashti Hashimi mundohet me fituar kohe me riformatizim duke ja hedhur edhe shokeve te vet por ka harruar Sir Shimi qe ka MI6 dhe BND mbi qafe ...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga guri79 Lexo Postimin
    Gimche,

ne zyrat e Eulex egziston aktakuze ndaj Fatmir Limaj me qindra faqe, per pervetsimin e me shume se 50 milion euro, gati 7 % te buxhetit te Republikes se Kosoves.

Hashimi, i cilli eshte informuar nga Pieter FEITH, nuk ka guxuar me shkarku, sepse Fatmir Cari ja ka bere me dije se nuk do te shkon vet ne Dubrave.

Tashti Hashimi mundohet me fituar kohe me riformatizim duke ja hedhur edhe shokeve te vet por ka harruar Sir Shimi qe ka MI6 dhe BND mbi qafe ...
    Poezitë e Ramush Haradinajt nuk pinë ujë tek ne, mësohu të sjellesh fakte, për ndryshe keto që thua nuk kanë bazë dhe ashtu si thash në fillim janë poezi të shpikura nga mendja e sëmurë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Poezitë e Ramush Haradinajt nuk pinë ujë tek ne, mësohu të sjellesh fakte, për ndryshe keto që thua nuk kanë bazë dhe ashtu si thash në fillim janë poezi të shpikura nga mendja e sëmurë
    Arsyetim shume i varfur qe tregon qe ju ka afruar fundi ...

Te tregon ty koha se a te rren Guri ose a jan vjersha te Ramushit a te MI6 ... dhe besa shume ma shpejt qe mendoni Ju !

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga guri79 Lexo Postimin
    Arsyetim shume i varfur qe tregon qe ju ka afruar fundi ...

Te tregon ty koha se a te rren Guri ose a jan vjersha te Ramushit a te MI6 ... dhe besa shume ma shpejt qe mendoni Ju !
    Besom diçka as që jom kah merzitna për atë punë, se e di që jon veç emocione tuajat, pom vjen keq prej juve që spo i shihni ndryshimet midis 2007 dhe 2010, kqyre qit video edhe e sheh se sa patriot osht qyky Hashim Thaçi edhe se posa hyni në qeveri e shpalli pavarësinë:

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Besom diçka as që jom kah merzitna për atë punë,
    Jo jo, eshte gjynah, mos ja prish qejfin vetit per ket grim kohe qe ju ka ngelur, endërroni edhe pak ... dhe pergaditni mollat dhe dardhat por edhe b.... se n'Dubrave menzi pi presin ...

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •