Mia ketu do te hidhem dhe une .Je ti ajo e para qe ke theksuar se Kosovaret tradhtojne grate apo dhe kete nga ana e fese e ke .
C'ke moj qe merresh me thashetheme ,je e zonja shkoi te shpija gruas se tij dhe thuaj tek - e tek -e tek. (kiding)
Ca feje Thua ,keta jane ca morra ketu dhe ti mendon se gjith njerezit ne kosov jan te njejte moj .Kosovaret jane patriot ,u rrita mes Kosovarve ketu gje gje nuk duan t'ia dine per fene para kombit ,por kerkojne bashkim sa me shpejt te jete e mundur .Pataj sa kohe ke pa vajtur ne shqiperi, ke kosovare ne gjithe shqiperine ,ashtu sic ke Shqiptar shqiperie ne kosove .
Po lere kosoven ti se jane bere lagjet e Tiranes ceceni ,arabi etj .
LOL
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Ja Perse Kam Te Drejte Se Ne Jemi Dy Shtete Dhe Dy Kombe.
Ne Nuk Duhet Dhe As Qe Do Te Bashkohemi Ndonje Here.
Kurr Nuk Pranoj Te Humb Pavaresin E Dardanise Per Te Rene Nen Sundimin E Greko Sllaveve Te Shqiperise>
Vete Vleresoni Se Sa Kunderthenie Kemi Mes Vete.
Zot Fali ,ata Nuk Dine Cka Bene.
Me Sulmojne Pse E Theme Te Drejten.
Le Te Rroj E Verta Per Ne , Sa Vet Zoti >
Hmmmm,e cfar eshte ,,dardania antike''o i uruar?
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Kontrollo shkrimet tuaja o zotri,diku kerkon kryeqytet per Shqiperin e bashkuar,e ktu thua:Kush duhet te jetë kryeqyteti i Shqipërisë së bashkuar?
Po thuajse cdo dite flitet per bashkimin e mundshem te Shqiperise dhe Kosoves ne nje te ardhme.
Kush mendoni se duhet te jete kryeqytet i ardhshem i Shqipersise se bashkuar apo natyrale.
Nuk po percaktoj anje alternativ keshtu le te jete ne vullnetin e lire te gjithe secilit.
me respekt .
Citoj:Ne Nuk Duhet Dhe As Qe Do Te Bashkohemi Ndonje Here.
Kurr Nuk Pranoj Te Humb Pavaresin E Dardanise Per Te Rene Nen Sundimin E Greko Sllaveve Te Shqiperise![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
ca eshte dimia mi apo keshtu me callm sic je vesh ti ?!
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Krijoni Kontakt