Close
Faqja 122 prej 230 FillimFillim ... 2272112120121122123124132172222 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,211 deri 1,220 prej 2300
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    Po qe per ndihme, nje milion kosovare hengren ushqimin shqiptar ne kohen e luftes, shume nga ata peshtyne ne pjaten qe hengren.
    Ke quan ndihme ti?Hajdutin Hajdin Sejdia dhe gropen qe la peshqesh ne qender te Tiranes
    I nderuar,ate ndihm na e bene edhe shum shtete tjera,kjo qe Ju keni bere per vellezerit e motrat Tuaja,e ata tjeret nuk i kishim as fare as fis,,,Hajdin Sejdia''ka ne te gjithe boten,nuk mund ta identifikosh nje popull te tere me nje emer!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Jo, nuk kam qene, por kam njohur kosovare rastesisht ne perendim, qe te gjithe fetare dhe konservatore. pervec gjuhes qe nuk e kuptoja mire mentaliteti im me mentalitetin e tyre ishin vite drite larg.
    Shqiptaret e shqiperise pereferojne njeri tjetrin, jo kosovare, dhe anasjelltas, ky eshte fakt.
    Kush te ka dhen te drejten ty me fol ne emer te gjithe shqiptarve te Shqiperis ??

Apo edhe me keq kush te dha te drejten me fol ne emer te shqiptarve te Kosoves ??

Cfare mentaliteti ke ti qe dallon nga ne ?? Me pi alkool , me pas femna te ndryshme cdo nate , mos mi dasht apo me i shiku prindt ?? Apo cfare ??

Tregona mor burr se bash na bere kurioz cfare mentaliteti keni ju qe se paskemi ne??

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Kush te ka dhen te drejten ty me fol ne emer te gjithe shqiptarve te Shqiperis ??

Apo edhe me keq kush te dha te drejten me fol ne emer te shqiptarve te Kosoves ??

Cfare mentaliteti ke ti qe dallon nga ne ?? Me pi alkool , me pas femna te ndryshme cdo nate , mos mi dasht apo me i shiku prindt ?? Apo cfare ??

Tregona mor burr se bash na bere kurioz cfare mentaliteti keni ju qe se paskemi ne??
    Ndryshe nga ty, nuk falem ne xhami ne arabisht, kto jane vitet e drites larg ndermjet meje shqiptarit, dhe ty kosovarit, e kuptove

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ndryshe nga ty, nuk falem ne xhami ne arabisht, kto jane vitet e drites larg ndermjet meje shqiptarit, dhe ty kosovarit, e kuptove
    Kjo nuk eshte as me qesh e as me kajt

Po si do tja besh o i uruar me shqiptaret e Shqiperis qe falen neper xhami , apo per shqiptaret e jugut qe shkojne neper kisha ?? Do ti perzesh jashte ??

Cka paska te keqe xhamia ?? Qe te mson mos me ta q. motren , nenen apo vajzat e farefisit ?? Apo eshte keq qe te mson mos me vjedh, sepse njerzit e llojit tend e kan katrandis vendin ne kete gjendje .

Apo ndoshta eshte keq msimi qe behet me ju ndihmu te varferve ??

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Shqiptaret e shqiperise preferojne njeri tjetrin, jo kosovare, dhe anasjelltas, ky eshte fakt.
    ti fol per vehte,mos fol ne emer te shqiptarve!
    te pakten nga shkodra dhe qytetaret e saj,shqiptaret e kosoves dhe kosova
    konsiderohen,vlersohen dhe respektohen sikur te ishim sebashku banor te nje lagjeje.

cili eshte ai shqiptar qe nuk ndihet krenar me Kosoven dhe djemt trima te saj
    te cilet braktisen shtetet e perendimit dhe ju bashkuan ushtrise Clirimtare te kosoves,
    ku me luften dhe gjakun e tyre bene te mundur debimin e ushtrise serbo-ortodokso te milloshevicit
    dhe si rezultat i kesaj lufte u fitua dhe pamvarsia e kosoves por dhe krenaria per ne gjith shqiptaret!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    skan faj keta te shqiperis sepse shqiptaret e kosoves dhan qdo gje edhe familjet vetem e vetem te fitojn pavarsin e shqiperis dhe ne fund isa boletini u tradhtua nuk u prit por u shpall pavarsia pa te

edhe sot ka njerz qe anojn ka greqia e italia sepse per pak lek jan te gatshum ta shesin gjdo gje edhe addheun dhe i urrejn vellezerit e tyre shqiptar mirpo do vin dit me te mira sepse per fat te mir anti shqiptar ka pak dhe sdo mund te ndikojn asgje

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    skan faj keta te shqiperis sepse shqiptaret e kosoves dhan qdo gje edhe familjet vetem e vetem te fitojn pavarsin e shqiperis dhe ne fund isa boletini u tradhtua nuk u prit por u shpall pavarsia pa te

edhe sot ka njerz qe anojn ka greqia e italia sepse per pak lek jan te gatshum ta shesin gjdo gje edhe addheun dhe i urrejn vellezerit e tyre shqiptar mirpo do vin dit me te mira sepse per fat te mir anti shqiptar ka pak dhe sdo mund te ndikojn asgje
    lere dhe ti mos ja fut kot tani,duke i futur gjith shqiptaret ne nje thes!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Kjo nuk eshte as me qesh e as me kajt

Po si do tja besh o i uruar me shqiptaret e Shqiperis qe falen neper xhami , apo per shqiptaret e jugut qe shkojne neper kisha ?? Do ti perzesh jashte ??

Cka paska te keqe xhamia ?? Qe te mson mos me ta q. motren , nenen apo vajzat e farefisit ?? Apo eshte keq qe te mson mos me vjedh, sepse njerzit e llojit tend e kan katrandis vendin ne kete gjendje .

Apo ndoshta eshte keq msimi qe behet me ju ndihmu te varferve ??
    Per mos te ta qir motren apo vajzat e fisit te mesojne traditat shqiptare, jo ato arabe

ata qe falen ne xhami ne shqiperi jane shum shum te paket(personalisht i konsideroj llum kombi), ke qen ndonjeher ne Tirane?

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Per mos te ta qir motren apo vajzat e fisit te mesojne traditat shqiptare, jo ato arabe

ata qe falen ne xhami ne shqiperi jane shum shum te paket(personalisht i konsideroj llum kombi), ke qen ndonjeher ne Tirane?
    Pra shikuar nga ky kend veshtrim shum shum pak jane shqiptar

Po disa her kam qen dhe kam pare plot duke u fal , por te pyeta si do tja besh ti me ata ??

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Pra shikuar nga ky kend veshtrim shum shum pak jane shqiptar

Po disa her kam qen dhe kam pare plot duke u fal , por te pyeta si do tja besh ti me ata ??
    ashtu sic ja bejn shumica e shqiptareve qe jane ateist-agnostike, tallemi kur i shohim ne rruge kta mjekerpalaret dhe kto jevgat e mbuluara me perce

Nese do te dish nje kuriozitet, mjekerpalare dhe gra me perce ka shume shume me pak be tirane(me gishta numerohen) sesa ne milano(mjekerpalaret e ktushem jen te shumte,egjiptian,tunizin,maroken etj)
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 03-04-2010 më 07:00

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •