Close
Faqja 127 prej 230 FillimFillim ... 2777117125126127128129137177227 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,261 deri 1,270 prej 2300
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    white - rider,ore kopuk kur e sheh vetin se nuk je per te keto tema,ndero tem hyr nga besimet fetare apo nga temat ku bohet fjale per kafsh aty e gjen vetin ti ma mire.

Si nuk me jepet njeher ne jete mundesia ti boj Sapun keta shqiptaret.
    sapun do bojm turqit e tetoves ty t'parin.

shqiptarve tiu rrush carin ti

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    mos e qani koken me njerz te till bashkimi kombtar do ndodh patjeter sepse ende quhemi shqiptar dhe sa te ekzistojn shqiptaret gjithmon do luftojn per bashkimi kombtar sepse sjemi te interesuar ti shesim trojet tona serbit grekut malazezit e maqedonit por duhet ti bashkoj dhe ti mbrojm sepse pa bashkim nuk do mund ti mbrojm

ju pershendes klm

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ti idiot i vogel meso te respektosh njerezit, kombin tend, vlerat e te pareve , gjakun e deshmoreve, dhe me tej, meso te respektosh edhe femrat, se nga barku i nje femre ke dale.
    Nese nuk di te kerkosh falje se paku meso te turperohesh e te heshtesh kur nuk ke gjera te mencura per te thene
    FJALA ME E MENCUR ESHTE AJO QE NUK THUHET
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ti idiot i vogel meso te respektosh njerezit, kombin tend, vlerat e te pareve , gjakun e deshmoreve, dhe me tej, meso te respektosh edhe femrat, se nga barku i nje femre ke dale.
    Idioti i vockel sic e quajte dhe ti,ka si komb Greqine!
    Idioti eshte pikerisht pasqyra e vlerave te te parve te tia!
    Idioti vlerson si deshmor apo hero ata te cilet kan luftuar kundra shqiptarve!
    ndersa per respektin ndaj femrave mos i fol fare idiotit,pasi i thojne nje fjale te
    urte popullore andej nga shkodra se/CFAR BEN MACJA,GJUAN MINJE!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    dhe cte keqe ka ketu........??
    kush po e mohon miqesine me Turqit...?per sa kohe qe Turku eshte armiku i armiqve te shqiprise ai do mbetet miku me i mire i shqiptarve!
    Por dhe Turku ka qene armik i Shqiperise lol. Si nuk shkon tani te duam armikun turk, vetem se dhe ai e urren Serbin. Nuk behet ti urresh te dy? Po e beni si ajo shprehja. " Per inat te sime vjehrre vajta fjeta me ..... " -ë

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Kush te ka dhen te drejten ty me fol ne emer te gjithe shqiptarve te Shqiperis ??

Apo edhe me keq kush te dha te drejten me fol ne emer te shqiptarve te Kosoves ??

Cfare mentaliteti ke ti qe dallon nga ne ?? Me pi alkool , me pas femna te ndryshme cdo nate , mos mi dasht apo me i shiku prindt ?? Apo cfare ??

Tregona mor burr se bash na bere kurioz cfare mentaliteti keni ju qe se paskemi ne??
    Xhamia kam njohur Shqiptar te Kosoves ketu ne Usa qe se hanin mishin e derrit, por alkoolin, e pinin me shishe.
    A lejohen kesisoj leshimesh ne besimin tuaj? Mos flasim qe ju te Kosoves ju ka dale nami per shume qeflinj. Cuditerisht te gjithe Kosovaret te cilet kam arritur te njoh ketu i tradhetojne grate. Do desha te thoja nje shprehje qe thote njera qe ka jetuar nje pjese te jetes ne Kukes, por s'mundem se do ofendoheshit dhe do me suleshit mua.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Por dhe Turku ka qene armik i Shqiperise lol. Si nuk shkon tani te duam armikun turk, vetem se dhe ai e urren Serbin. Nuk behet ti urresh te dy? Po e beni si ajo shprehja. " Per inat te sime vjehrre vajta fjeta me ..... " -ë
    aktualisht Turqia eshte vendi mik i shqiptarve,plus qe Shqipria dhe Turqia kan armiq te perbashket,besoj qe dihen, Grekerit dhe serbet!

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    aktualisht Turqia eshte vendi mik i shqiptarve,plus qe Shqipria dhe Turqia kan armiq te perbashket,besoj qe dihen, Grekerit dhe serbet!
    C'ja keputni dhe ju! Po kush i do grekerit dhe serberit? Nuk kane pse miqesohen me Turqit per inat te tyre. Vetem keta te Kosoves perqafuan Turkun, per inat te Serbit. Ate qe se beri dot Turku me pushtim, po e ben urrejtja ndaj Serbit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    C'ja keputni dhe ju! Po kush i do grekerit dhe serberit? Nuk kane pse miqesohen me Turqit per inat te tyre. Vetem keta te Kosoves perqafuan Turkun, per inat te Serbit. Ate qe se beri dot Turku me pushtim, po e ben urrejtja ndaj Serbit.
    Un them, qe urrejtja ndaj turqis nuk eshte ber pershkak "pushtimit", sepse pushtimi turk, ne realitet na shpetoi nga nje asimilim i egërt sllavo-primitiv.

Kjo urrejtje ndaj turqis behet vetem pershkak te fesë qe ajo solli, Islamin, dhe personat qe e urrejn jan kryesisht te krishter qe sot nuk ndihen mir ne lekurat e tyre.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Urrejtja ndaj Turqise (dhe perpjekja per t'i identifikuar shqiptaret e Kosoves dhe viseve tjera me ta) nuk pasqyron asgje me shume vetem se pikepamjet greke dhe raportin e sotem Turqi-Greqi.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Urrejtja ndaj Turqise (dhe perpjekja per t'i identifikuar shqiptaret e Kosoves dhe viseve tjera me ta) nuk pasqyron asgje me shume vetem se pikepamjet greke dhe raportin e sotem Turqi-Greqi.
    te lumt rina
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •