Close
Faqja 27 prej 230 FillimFillim ... 1725262728293777127 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 2300
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Njehere ne duhet te Ribashkohemi e pastaje te futemi ne NatO se po u futem ne te me kurresesi nuk do te na lejojne te na ribashkojne.
    E shifni, se po hyni edhe serbia ne NatO atehere mbaroi puna, ushtaret serb do ushtrohen ne Durres e shqiptaret ne Danub afer beogradit...
    Dhashte Zoti e rusia do i mbaje ngat veti vllezerit e tyre serb e nuk i lejon me hy me neve ne nje thes...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    te lutem, a thua se NATO-ja po na lutet qe ne te futemi.... Pastaj Turqia e Greqia jane pjesetare te NATO-s dhe disa here desh kane hyre ne lufte...

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Mire e ke te djegim Ballkanin..., te bejme 100 vjet lufte...,po ne ku do te rrime?
    Pasuria shërben për të luftuar. Lufta shërben për t'u pasuruar. Është rreth virtuoz, në të cilin është vështirë të hysh, dhe të sjell përfitime të mëdha. Shiko Amerikën, shpenzon pasurinë e saj për të luftuar kundër shumë shteteve, por një kohësisht shfrytëzon këtë luftë për t'u pasuruar vetë.
    Përmes luftës siguron lekë, për të organizuar luftëra të reja. Përmes lekëve, organizon luftëra të tjera për të fituar përsëri lekë.
    A mendon ti se tash i kemi punët më mirë se sa do t'i kishim po t'ë luftonim?
    Ne duhet të luftojmë për t'u bashkuar sepse bashkimi sjell forcë, e kjo forcë na duhet për të qenë të gatshëm të mbrojmë veten në të ardhmen, si dhe për të pasur një jetë më të mirë për popullin tonë.
    Pa bashkim nuk ka fuqi.

Mos e harro kurre, qe Xhorxh Bushi dhe Shtetet e bashkuara, jane aleati N° 1, per Kosoven, dhe pastaj Nato, eshte nje mbrojtje edhe per ne shqipetaret e Shqiperise.
    Aleati shërben për të na ndihmuar në arritjen e qëllimeve tona por jo për të na treguar se çfarë të bëjmë. Bashkimi i trojeve shqiptare është ideal i lartë.

Puna eshte qe me lufte nuk arrihet kurr qellimi 100%, kurse me menyre dipllomatike po!
    Mendimi im per zgjidhjen e kesaj situate eshte, te ndahet pjesa e Kosoves e cila eshte shume afer Serbise, e me pas pjesa e serbeve qe vendosin te jetojne ne Kosove, le te qendrojne..., por forcat e moderuara tamam ne ato momente duhet te nderhujne per te shuar gjaknxecite te provokuara nga ekstremiste dhe "patriote" qe tjeter gje s'jane, dhe nuk i nevojiten as Kosoves dhe as çeshtjes kombetare...
    Nacionaliste te terbuar qe vetem te destabilizojne rajonin tone, nuk i duhet Kosoves, mbasi shume gjak eshte derdhur..., dhe eshte kollaj te flasim per lufte totale, prapa kompiuterit!!!

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Ne qe po qendrojmi ne vend para kompjuterit vetem se po bejmi analiza diplomatike 100% te pavlefshme, kurse ata qe dolen me maska e kryejn punen pa na pyetur neve fare se aat s'kan kohe te humbin si ne sepse e kan ne dore qeshtjen e qeshtjeve kombtare....

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Amerika na don per qellimet e veta apo si mendoni ju????????
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-09-2007
    Postime
    20

Wink e nesermja nuk vjen kurr

Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Njehere ne duhet te Ribashkohemi e pastaje te futemi ne NatO se po u futem ne te me kurresesi nuk do te na lejojne te na ribashkojne.
    E shifni, se po hyni edhe serbia ne NatO atehere mbaroi puna, ushtaret serb do ushtrohen ne Durres e shqiptaret ne Danub afer beogradit...
    Dhashte Zoti e rusia do i mbaje ngat veti vllezerit e tyre serb e nuk i lejon me hy me neve ne nje thes...
    amerikani do qe ne te bashkohemi qe te kete nje baze ushtarake me te madhe prandaj bushi dha fjalen..
    hm...serbia nuk besoj do te doje te futet ne NATO sepse eshte kunder amerikanit...
    ciao klm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-09-2007
    Postime
    20

Post Never hold my hand if you're gonna break my heart

Citim Postuar më parë nga strong_07 Lexo Postimin
    Amerika na don per qellimet e veta apo si mendoni ju????????
    une e mendoj..

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Une nuk e di çfare je ti Djana?por eshte per tu theksuar fakti qe USA çliroi Kosoven nga Serbi,ne rast se nuk do ta kishte bere,e imagjinon dot se çfare mund te ndodhte.........mosmirenjohes
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-09-2007
    Postime
    20
    Citim Postuar më parë nga billy the kid Lexo Postimin
    Une nuk e di çfare je ti Djana?por eshte per tu theksuar fakti qe USA çliroi Kosoven nga Serbi,ne rast se nuk do ta kishte bere,e imagjinon dot se çfare mund te ndodhte.........mosmirenjohes
    jam homo sapiens sapiens
    pse me quan mosmirenjohese.., me dogji, me fal por sme njeh!
    ne ate kohe kishte nje president tjeter USA me duket...

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •