Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 92
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Aty me qendro! A lejohet nje femer ne vendet islamike si Arabia p.sh te dali pa shami, apo me fund deri pak poshte gjurit, pa pantallona poshte? Duhet te lejohet normalisht besoj atje, se preken e cenohen lirite e te drejtat e individit qe jane kushti themelor ne demokraci.
    e nderuar ne arabi ka te krishter jehud te pa fe etj te cilet vishen sipas fes se tyre dhe askush nuk i pengon ne arabi per qdo dit ka me mijra turist te cilet nuk detyrohen te vejn shami edhe ne arabi ke pa shami por ke edhe ne qdo vend tjeter te botes

dhe mia ti nese viziton arabin pa marr parasysh se qfar feje ke do te presin si mbret dhe askush sguxon me te lendu sepse denimet jan te ashpra

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Aty me qendro! A lejohet nje femer ne vendet islamike si Arabia p.sh te dali pa shami, apo me fund deri pak poshte gjurit, pa pantallona poshte? Duhet te lejohet normalisht besoj atje, se preken e cenohen lirite e te drejtat e individit qe jane kushti themelor ne demokraci.
    e nderuar ne arabi ka te krishter jehud te pa fe etj te cilet vishen sipas fes se tyre dhe askush nuk i pengon ne arabi per qdo dit ka me mijra turist te cilet nuk detyrohen te vejn shami edhe ne arabi ke pa shami por ke edhe ne qdo vend tjeter te botes
    ndersa me mini fune eshte veshje e prostitutav dhe prostituta ne arabi nuk ka dhe veshja e till eshte provokim per meshkuj

dhe mia ti nese viziton arabin pa marr parasysh se qfar feje ke do te presin si mbret dhe askush sguxon me te lendu sepse denimet jan te ashpra

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Ne fakt me duhet te them se 7 dite burg jane shkelje e rende e lirise individuale. Tani qe e mendoj thelle nuk eshte aspak e pershtatshme nje gje e tille.

Une do propozoja eliminim fizik, totalisht fizik, dmth pas ekzekutimit djegje te trupave ose shkrirje ne acid.
    Kjo sjell uljen e shpenzimeve te 7 diteve burg, si dhe kursen 2 m katror varr.
    Nje tjeter avantazh eshte dhe ulja e numrit te popullsise parazite.

Eliminimi fizik eshte shume here me dinjitoz se sa mbajtja ne burg duke i hequr lirine dikujt.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Perjashtuar Maska e xnjeri
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    Ne fakt me duhet te them se 7 dite burg jane shkelje e rende e lirise individuale. Tani qe e mendoj thelle nuk eshte aspak e pershtatshme nje gje e tille.

Une do propozoja eliminim fizik, totalisht fizik, dmth pas ekzekutimit djegje te trupave ose shkrirje ne acid.

Eliminimi fizik eshte shume here me dinjitoz se sa mbajtja ne burg duke i hequr lirine dikujt.
    insha'Allah nuk me bjen rasti te takohe me ty oj bish e eger, se vertet kam per ta dhen ty kete denim.

Perjashtuar Maska e xnjeri
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    267

Nga shkrimi ehe nga emri po shihet se jeni nje jehudi i flliqet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Po Jahudi jam,
    jam jahudi dhe krenar,
    pse kaq urrejtje ndaj nesh,
    a nuk eshte ky rracizem?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

Po flasim jo per turistet, por qytetaret e Arabise, apo te huajt qe duan te jetojne ne Arabi jo thjesht si turista. Se dhe muslimanet qe jetojne ne perendim nuk kane vajtur per pushime, por kane marre dhe nenshtetesine atje. Kjo besoj i ka acaruar vendasit. Ti pranon nenshtetsine tone, ndihmen tone ekonomike qe te japin mundesi te mos vuash per te ngrene, apo flesh ne rruge, por jo rregullat e shoqerise sone. Ky eshte nje fare ofendimi. Nese une do zgjidhja te jetoja tere jeten ne Arabi, s'do e kisha problem te veja shamine. Kam pare ne tv njehere kur kishin mbajt peng ca te huaj Anglez, kur i paraqiten ne Tv, femrat Angleze kishin shami ne koke. Nuk besoj se e kane vene me deshire se sa me detyrim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga xnjeri Lexo Postimin
    insha'Allah nuk me bjen rasti te takohe me ty oj bish e eger, se vertet kam per ta dhen ty kete denim.
    mos harro merr dhe nje brisk me vete,
    qe para denimit te ma rruash mire e mire.
    kujdes kur deshiron diçka se mund te te realizohet deshira.

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Po Jahudi jam,
    jam jahudi dhe krenar,
    pse kaq urrejtje ndaj nesh,
    a nuk eshte ky rracizem?
    jo i nderuar ty si jehudi nuk te urren askush ne i urrejm ata vellezerit e tu te cilet po masakrojn femijet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    jo i nderuar ty si jehudi nuk te urren askush ne i urrejm ata vellezerit e tu te cilet po masakrojn femijet
    2000 vjet antisemitizem dhe urrejtje ndaj nesh ka ardhur koha te paguhen, kjo vlen dhe per katoliket. Nje dite profecia do realizohet dhe ne do dominojme boten, e ju do jeni skllever,
    shikoni rreth jush, ju jeni tashme skllever te ekonomise dhe parase qe kontrollohet nga Jehudet.

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •