Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 92
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ti paske me shume urrejtje se une qe nuk jam ndonje besimtare e madhe. Jo shenje e mire kjo. Te ka bere keq besimi me duket.
    Nuk mund kurrsesi te urresh dike qe nuk ke arsye ta urresh. Mos bej lemsh ndjenjen e simpatise me ate te urrejtjes. Une nuk urrej asnje. Nuk kam patur arsye te urrej njeri shyqyr Zotit. As kam bere keq, as me kane bere keq. Ai qe ben keq ne mos nga ligji, do e gjej nje dite nga Zoti apo jo? Po e ushqeve veten me ndjenjen e urrejtjes, nje dite ke per ta nxjerre diku ate urrejtje, e mllef te ngrumbulluar brenda teje. Ki kujdes!
    mia une nuk e kam zemren e bishes dhe kur ne tv shoh masakrat nuk mundem me duru saqe edhe zemra me qan kur shikoj femijet te vrar sepse edhe vet e kam perjetu luften dhe e di qka eshte lufta

nuk eshte shenj e keqe te urresh kriminelet por shenj e keqe eshte ti perkrahesh

jo mia nuk jam njeri qe jam i aft te lendoj dikend sepse jam njeri qe e kontolloj vetveten dhe urrejtja ndaj kriminelve nuk besoj qe do e shprehi ndaj dikujt te pa fajshum sepse kam 23 vite dhe kurr babit tim si kam sjell probleme kam qen gjithmon njeri i urt si ne shkoll ne shpi dhe ne qdo vend mirpo jam njeri i cili du drejtsi dhe liri per te gjith

une jam i lir dhe askush nuk me pengon bej qfar te dua mirpo nuk mund te jem i gezuar kur gjysma e botes jeton ne luft

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga xnjeri Lexo Postimin
    insha'Allah nuk me bjen rasti te takohe me ty oj bish e eger, se vertet kam per ta dhen ty kete denim.
    sa trim qe qenke
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Belgjika i ka 3% të popullatës Musliman, a bën referencen nga e more lajmin?!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    gimce mos shko ne belgjik me grun se e hongre, do ta rrasin ne burg lol

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    gimce mos shko ne belgjik me grun se e hongre, do ta rrasin ne burg lol
    A beson as qe frikohem nga kjo situatë sepse nuk ka vende nëpër burgje sa ka Musliman, do të jenë të detyruar ta tërhjekin vendimin

P.S Nuk jam i martuar

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    po kur te vendoset ligji ne shqiperi, grat me perce ne burg
    thuji nones ta heqi lol

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    Nëse del në ambiente publike me perçe në Belgjikë rrezikon shtatë ditë heqje lirie. Ky është rregulli i ri i propozuar nga liberalët dhe që ka siguruar mbështetjen e kristian-demokratëve flamangë e frankofonë. Projektvendimi në fjalë pritet të kalojë për miratim në seancën e 22 prillit për të marrë vlerën e plotë ligjore duke hyrë në zbatim.
    Kur thua ''perce'' , e ke fjalen per mbulesen e fytyres apo vetem te kokes?

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Kur thua ''perce'' , e ke fjalen per mbulesen e fytyres apo vetem te kokes?
    i ke pare nje pjese majmunesh ti qe dalin te mbyluar komplet, qe lene vete syte hapur? ato jane perce. per shamin e kokes nuk thuhet gje me sa di dhe me sa kam lexuar.
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    i ke pare nje pjese majmunesh ti qe dalin te mbyluar komplet, qe lene vete syte hapur? ato jane perce. per shamin e kokes nuk thuhet gje me sa di dhe me sa kam lexuar.
    Nuk njoh majmune te cilet mbulojne ftyren , sepse atehere do e kisha shpall kete gje neper media si evulim nga ana e tyre.

Ke ndonje reference per kete lajm , se te futesh ne burg dike qe zgjedh sesi te vishet me duket dicka ekstreme.

Ty te duket ekstrem ky qendrim?

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Nuk njoh majmune te cilet mbulojne ftyren , sepse atehere do e kisha shpall kete gje neper media si evulim nga ana e tyre.

Ke ndonje reference per kete lajm , se te futesh ne burg dike qe zgjedh sesi te vishet me duket dicka ekstreme.

Ty te duket ekstrem ky qendrim?
    jo aspak, njerezit duhet te identifikohen, nuk dihet cfar ka brenda perces, mund te kete tritol, mund te jete burre.

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •