Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 92 prej 92
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016

Zyrtare, Belgjika ndalon ferexhetë në publik

Ligjvënësit belgë votuan për ta ndaluar mbulimin e plotë të fytyrës sipas ligjeve islamike në vendet publike, duke i shtruar rrugën ndalesës së parë të këtij lloji në Evropë.
    Në dhomën e ulët të parlamentit, 136 deputetë votuan pro ndalesës së ferexhesë. Vetëm dy vetë abstenuan, ndërsa askush nuk votoi kundër.
    Projekt ligji nuk do të hyjë në fuqi deri sa të votohet edhe nga Senati.
    Sipas projekt ligjit, ndalesa vlen për në rrugë, kopshte publike dhe salla sporti apo ndërtesa “që shërbejnë për përdorime publik”.
    Amnesty International tha se ndalesa e këtillë do t’i “cënonte të drejtat për shprehje të lirë të fesë” të grave që mbajnë ferexhe. (rfe)
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Jo Vetem Perce Po Heqin
    Ah Atje Po Cbojne Shqiptaret
    SNa Duan PER SHKAK TE FESE EDHE ATA QE DUAN TE BEJNE LETRAT E TYRE I DERGOJNE NE SHQIPERI NUK I PRANOJNE
    Dhe une jam kunder ketyre qe mbulojne fytyren dhe normal qe nuk duhen lejuar. Po te nxjerresh si arsye qe nuk na duan prej fese dhe ne duhet te ndryshojme, me duket absurde. Po sikur mos na donin prej surratit qe kemi? Mos duhet te bejm operacion plastik?

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •