denimi i pret dhe ata si ju qe ne vend sa ti jepni fjalet e merituara atyre qe jane anti semitist thjesht mundoheni te dialogoni,
ose jeni me ne, ose jeni kunder nesh, nuk ka rruge te mesme,
do vije dita dhe per ty mia@, do te te pyesin, çfare bere kunder urrejtjes ndaj çifuteve? Prej pergjigjes tende do varet e ardhmja jote.
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
mia ne arabi nuk jetojn vetem musliman atje ka katolik jehudi budis te te gjitha feve dhe ata nuk e kan problem aspak nuk vejn shami
kam nenshtetsin e vendlindjes sime te cilen jam le dhe jam rrit dhe per ndersa per te mirat e falenderoj zotin i cili me ka mundsu te punoj dhe te fitoj dmth nuk me ka dhuru askush mirpo me njersen time ushqehem
sa e perket asaj anglezeje qe e permend ajo nuk eshte arrestu ne arabi mrpo dihet shum mir se kush e ka arrestu dhe per qka e ka arrestu ajo ka qen armike e atij vendi sepse ka shku te pushtoj ate vend dhe nuk ka pas leje te punes nga ai vend dhe nese nuk e di mundesh me pyt sepse ata jan trajtu ne menyren me te mir ndersa ndersa ti e ke shembullin ne burgjet e botes demokratike se qka po ju bejn muslimaneve ke abu graibin ne kub ku mbahen muslimanet e pa fashum te cilet ju mohohet nuk gjykohen por vetem mbahen dhe torturohen ne menyrat me qnjerzore vetem e vetem pse jan musliman
ne nje vend i cili eshte ne gjendje lufte aty mundet edhe te ekzekutohet menjeher mirpo dihet se 99% jan liru dhe edhe ata vet kan deshmu se jan trajtu ne menyren me te mir
Bravo Belgjikes , me nje gur vret dy zogj ...eviton emigrantet myslimane , dhe sjell shembull per emancipimin e vendeve te tjera evropiane te ndjekin te njejten rruge .
mia qdo njeri eshte mekatar dhe mund te ket urrejtje ndoshta edhe ndaj ati njeriu i cili nuk meriton urrejtje
mia une armikun kriminelin nuk e bej mik por ate e urrrej
une e urrrej pushtetin amerikan i cili po ban krime mirpo nuk urrej popullin amerikan sepse shumica e popullit jan kunder luftes edhe ushtaret jan kunder shumica e ushtarve qe shkojn shkojn per para apo jan te droguar
une urrej pushtetin e izraelit i cili po i vret ata te cilet nje dit i strehuan dhe i mbrojten nga armiku por nuk urrej te gjith jehudit
une nje njeri i cili vret civil edhe babai im po te ishte une do e urrej dhe do jem kunder tij
Ti paske me shume urrejtje se une qe nuk jam ndonje besimtare e madhe. Jo shenje e mire kjo. Te ka bere keq besimi me duket.
Nuk mund kurrsesi te urresh dike qe nuk ke arsye ta urresh. Mos bej lemsh ndjenjen e simpatise me ate te urrejtjes. Une nuk urrej asnje. Nuk kam patur arsye te urrej njeri shyqyr Zotit. As kam bere keq, as me kane bere keq. Ai qe ben keq ne mos nga ligji, do e gjej nje dite nga Zoti apo jo? Po e ushqeve veten me ndjenjen e urrejtjes, nje dite ke per ta nxjerre diku ate urrejtje, e mllef te ngrumbulluar brenda teje. Ki kujdes!
Krijoni Kontakt