URIME FC BAYERN MUNCHEN
Urime bayern
Urime Sh1prA
Urime xennie_boy
Urime goldian
Urime Altin 1
Urime strange (më së shumti sepse të kishte kapur paniku)
Urime të gjithëve, urime të gjithë tifozëve të Bayernit
URIME FC BAYERN MUNCHEN
Urime bayern
Urime Sh1prA
Urime xennie_boy
Urime goldian
Urime Altin 1
Urime strange (më së shumti sepse të kishte kapur paniku)
Urime të gjithëve, urime të gjithë tifozëve të Bayernit
Phuuuu e dini qe ende skam votuar ne sondazh? sma merrte mendja se do te fitonim. Pas atij goli me nafak harrova se mund te barazojm me :S
Do te votoj tani!![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Hahahahahahaha e more vllaçko të thojsha unë që Manchesteri nuk mund ta mposhtë Bayernin ashtu siç nuk mund ta mposhtë Rela Madridi Lyonin.
Perjashtoje finalen e 1999, Bayerni ka tani 7 ndeshje tjera me ManU, 3 fitore dhe 4 barazime asnjë humbje madje edhe vet Ferguson ishte i befasuar se si asnjëherë nuk kanq mundur ta mposhtin Bayernin
P.S Manchesterit ju lëdua Rooney dhe kur paramendojmë kthimin e Robbenit dhe Schweinsteigerit avavav, pos kësaj Manchester në fundjavë luan përball Chelsea-t
Pa dyshim se po, mirpo një gjë të tillë e kontestoj për faktin se Bayern në 3 vizitat në Old Tafford ka dal e pamposhtur dhe Manchester United në tri herat e fundit që është përballur me Gjermanët në fazën e eliminimit direkt është eliminuar dhe mendoj se tradita do të vazhdoj.
Rooney u lëndua, ndërsa tek ne kthehet nga suspendimi Bastian Schweinsteiger dhe nga lëndimi Arjen Robben i cili ishte protagonist në ndeshje kundër Schalkes dhe mendoj se do të jetë edhe në Old Trafford ngase Bayern këtë sezon në CHL ka luajtur më mirë si mysafir se sa si vendas këtë e deshmojnë edhe ndeshjet me Maccabi Haifan, Bordeaux dhe Juventusin
Urime posi...hheheheh
Loje FANTASTIKE e FC BAYERN. Te gjitheishin SUPER. Me vjen keq per Demichelisqe rreshqiti tek goli i ManUTD,por, pjesen tjeter te lojes ishte i papare. Rooney thuajse nuk u pa. Olic u shpreblye me ne fund per lojen e mrekullueshme qe beri sonte..Uroj qe lojen e kthimit te jemi komplet dhe besoj qe do ia dalim mbane.
Shpresoj qe van Gaal te shtunen kunder Schalkes te mos perserise gabimet qe beri ndaj Stuttgart dhe te pushoje ca lojtare qe jane tejet te lodhur, Lahm eshte nje nder ta..Besomeni, ne Bundesliga jam i kenaqur edhe me vendin e dyte, vetem po te shkojme ne Finalen e Madridit...
URIMEEEEEEEEEEEEEE
GO BAYERN GOO!!!
ato loja kane qene shume heret tashte eshte krejt ndryshe se edhe une jam me shume se 15 vjet tifoz i ManU eshte e vertete se Rooney nese eshte lenduar (po shihet se eshte lenduar) kemi me pase probleme tash kemi ndeshjen me Chelsin pastaj me ju Bayernin edhe une mendoj se Robbeni eshte cilesor edhe nje lojtar i mire por Schweisteiger nuk e kisha preferuar disi i ka ra loja megjithate ne Oldtraford nuk e keni lehte vetem une mendoj se del fitore prape ManU jo qe te ofendoj aspak nuk e urrej Bayernin le te fitoje me i miri?!
pershendetje
Pa Robben edhe Shvajnstainger edhe i morrem zvarre. Te shofim sa i demtuar eshte Rooney. PO nukk luajti maloku Manchesterit ne Old Tranford edhe me Robben bashke me Riberi them se do ja plasim trangullin brenda arrogantit skocez.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Këtu më duket se jeni të gjithë në trip.
Prektora
Pse repliko si Italion ti? Se ato nuk dine ta pranojne humjen?![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Krijoni Kontakt