edhe gazetaret e ndryshem ne gjermani e kan marre me frike kete ndeshje
oli kahn tha si parashikim barazim pa gola
une kam frike por dhe besim
zot na ndihmo
JO SEKS PARA MARTESE
he glodo sa frik e kam kete ndeshje sa frik e kam nuk behet futboll me keta bebushat kur luante bayern me manchesterin para ca vitesh qe ndesheshin thoshnin ndeshja e vitit ja benin kurse tani me duket si kur po luan me nje skuader te kadegoris dyt se aty e aty po vete bayern e pash me fiorentinen po ishalla fitoin dhe po fituan ketu maksimumi 1 e 0 po esht muabeti keq atije se te japin dajak keta ste falin ja eqin breket nga koka van gal me gjith skuadren e tij
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
bim lere se sme ze vendi vend
vec shpreso tek ndonje dite e mire e ndonjerit presj sulmusve qe ato raste qe te krijohen ti shfrytezojme maksimalisht
po shkoj po pi nje aspirine une si fillim
JO SEKS PARA MARTESE
hahahahahahaha
paskan mu ju dridh kembet LOOL
skam pasur qef te na bie shorti me Bayern Muncheni por fatkeqesisht na ra
kam pas qef me na ra Baecellona,djali im eshte tifoz i Bayernit a une i Man utd dhe i flaket tifoz LOL
ju uroj sukses le te fitoje me i miri
pershendetje tifozeve te Bayern Munchenit
katastrofe katastrofe
po mendoj per boterorin ku dyshja sulmuse gomez klose eshte ne stol ca leshin pretendojme pastaj per te arrit dicka me komtaren ku lojtaret po vijne ne renie e jo ne ngritje
jam tym tym i merzitur
JO SEKS PARA MARTESE
vllazen bavareza urime urime urime
sdi me pershkru si ndihem
olicit hallall se luftoi si bishe per kete gol
JO SEKS PARA MARTESE
haha goldi urime edhe ty
une skam pushu te shajt van gal pse nuk e ndrroi olicin :S
u duk qe bayerni deshiroi te fitoj dhe fitoi![]()
FC Bayernnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt