Close
Faqja 16 prej 21 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 205
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

nuk e di...

Citim Postuar mė parė nga bamatat Lexo Postimin
    Edhe nje here i nderuar Malesor !
    Ajo qe ka mbajtur ne jete kombin tone , nuk eshte nihilizmi jot , apo i te tjereve , por eshte qendresa e forte , me deshmore shume , me tradhetare shume me pak se deshmore , dhe me hapa perpara , te vegjel vertet , por gjithmone perpara !

Duhet ta dish , ne rast se nuk ta kane mesuar , se nje komb vdes po te nenshtrohet dhe te pranoje qe ta trajtojne si duan te tjeret ! E pra, kombi yne nuk ka vdekur , megjithese vdekjen ia kane dashur shume qe nga perandoret turq , ruso serb grek etj. Nuk ka vdekur sepse ka luftuar dhe eshte perpjekur me te gjitha menyrat per mbijetesen e vet .

Ata popuj per te cilet ti flet , harron qe emrin e tyre e kane vendosur ne gojen tende nepermjet qendreses se tyre . Lufta per ekzistence favorizon ate qe nuk heq dore nga lufta e vet .

Ato qe te thashe per perandorite turke dhe ruse , jane te verteta si drita e diellit dhe ti mundet te tallesh , apo te replikosh me retorika boshe , por "e pur si muve" tha Galilei , e verteta mbetet ajo qe te thashe .

Shqiperia ime , miku im , nuk e ka vendin aty ku eshte dhe ashtu sic eshte ! Ne Shqiperi populli nuk ka bere asnjehere votime , se nuk e kane lene ata uzurpatoret ! Nuk e ka lene ai tumor malinj qe i kapur koken dhe shpirtin ! Por historia e popullit tim me ka treguar se ai do te sherohet nje dite sigurisht . Do te sheroje vetveten nga kanceri qe e ka kapluar ! Une jam i sigurte per kete , dhe ne rast se ke moshe te re si une , do ta shikojme se bashku dhe do te festojme po se bashku "sherimin e vendit tone" ! Une jam optimist !

Njerezit kerkojne ndryshim sepse ajo qe vendi yne eshte tash , nuk ju pelqen atyre dhe nuk eshte ajo qe ata duan ! Bla ...bla... bla me servilizma servianesh (skllavianesh apo sllavesh) bejme gjithe diten , por kjo nuk mund ta mbuloje driten !
    ...ku e pe nihilizmin tim...perkundrazi...une jam shume optimist dhe vleresues i asaj cka eshte shqiptare..perkundrazi une e shoh realitetin me syte e mij e jo me dylbi apo me syze...nuk e di cka ka lidhje kjo qe them une me nihilizmin...ndoshta nuk di shume filozofi por te jesh nihilist do te thote te mohosh cdo gje te arritur nga shoqeria jone...une perkundrazi nuk e kam mohuar asnjehere por kam thene ate te vertete te mesuar prej historise sone...

kur them zoteri se ne egzistojme jo shume pse ne kemi bere per te egzistuar se sa nga ndihma e te tjereve per te egzistuar kam nje baze...nuk them se ne kemi ndenjur duarkryq dhe te tjeret na e dhane ne tepsi ate qe deshem jo...kemi bere perpjekje heret per te qene keto qe jemi ne sot...qe nga pirrua apo teuta..nga skenderbeu te ismail qemali...nga ahmet zogu te enver hoxha...normal qe kemi bere shume ....por mos harro se ka sot kombe qe kan bere shume me shume se ne diplomaci dhe lufte por nuk e kane ate qe kemi ne sot...ne e kemi se ju ka interesuar perendimit i dashur lab djali...ata nuk e kane se nuk ja ka ndi hiq perendimit per ta...dhe nje shembull po ta jap...ishte rasti ma i fundit ne europe i dashur mes shqiptareve te kosoves dhe boshnjakeve...nese boshnjakeve per ta fituar lirine ju deshen me shume se 5 vjet lufte dhe qindra mijera viktima shqiptareve ne kosove ju deshen me pak se 1 vit me arrite pavaresine dhe me shume shume me pak viktima..nga ato bile me shume vrame ne se sa na i vrau shkau....po te ishte per perpjekje do te te them se mijera boshnjake brktisen rahatine neper europe dhe erdhen ne vatanin e tyre per ta cliruar...ndersa mijera ishin shqiptaret e kosoves qe braktisen trojet e tyre dhe ja msyne europes...eshte fakte se kete lufte e kemi perjetuar ne ditet tona dhe nuk flasim per cka na kan thene..se e kemi pare me syte tane policine ushtarake te UCK-se te ura e kukesit qe ndalonte me force te gjithe meshkujt e forte per te mbajtur arme dhe i kthente ne te ashtuquajturin front te luftes..ta tregojne kuksianet qe e kan pare me syte e tyre kete veper te policise ushtarake te UCK-se....le ma qe shume pak patriote kafesh europe lane rehatine e perendimit dhe ja msyne ushtrise clirimtare te kosove...kishte nga ata qe blenin nje uniforme te UCK-se dhe ne rrethinat e durresit benin fotografi gjoja ishin ne lufte dhe ktheheshin ne perendim e i paraqitnin ne zyrat e emigracionit per te fituar azilin politik...dhe shume prej tyre e fituan...dhe shume prej tyre vazhduan rehatine e krijuar vite e vite me perpara...dhe shume prej tyre ja mesyen ashtu si me parpara kafeneve dhe pijetoreve te ndyra te europes duke vazhduar traditen e mocme te mergates shqiptare te pergojimeve...dhe shume prej tyre paraqiten edhe sot kafeneve e interneteve duke na shite mend per patriotizma ...tregojne fotografi te bera ne durres apo ne dajt dhe na rrahin gjoksin se e cliruan kosove...po te mos ishte natoja per ty e per mua per patriotet e tipit te kafeneve te europes sllobodani ishte ulur kembekryq ne tirane...po te mos ishte toni blair e bill klinton , per ne me pushket e ndryshkura te reparteve ushtarake te shqiperise sot nuk do ishim ne kete stad ku jemi...ishin ata pa jemi ne sot....mbaje mend kete gje...kete ta meson historia qe une e kam studiuar shume gjate...

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Ka dy lloje tė Malźsorėve.

Ka Malėsor , qė jan burra trima , tė menqur dhe bujarė.

Ka Malėsor qė jan njerėz tė malit.

Ky , i forumit athu nė cilin grup merr pjesė!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

pse...

Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Ka dy lloje tė Malźsorėve.

Ka Malėsor , qė jan burra trima , tė menqur dhe bujarė.

Ka Malėsor qė jan njerėz tė malit.

Ky , i forumit athu nė cilin grup merr pjesė!

Kili
    a ashte me shume rendesi me e dite nga ashte ky malsori i dashur kili...nuk besoj...mund te jete i grupit te pare por edhe i grupit te dyte...muk ka shume rendesi...sepse nuk je ti apo te tjere ketu qe e vendosni ne peshore per ta peshuar..apo qe e ndani ne grupime ashtu siq ju pelqen shija juaj...me kujtoni ato trimat krimba te sigurimit te enverit qe i ndanin njerezit ne grupe...o me ne o kunder nesh...tjeter rruge nuk ka....keshtu thonin ish sigurimsat...keshtu po thua edhe ti...por une nuk po te them se je ish sigurims apo pjelle e tyre....ti mund te jesh kushdo qofsh qe nuk ke peshe te me peshosh mua...

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Replike per postimin 50 te Malesorit

Malesor , mos shkeput grimca te verteta per te pergjithesuar ato dhe per te ndertuar fakte apo "te verteta" te rreme !

Populli shqiptar , i pandare , si brenda dhe jashte kufijve te Shqiperise , ka mbijetuar se keshtu ka vendosur dhe luftuar vete dhe nuk eshte produkt i meshires se te tjereve ! Ti ke opinionin tend dhe mbaje , por mos na fyej me genjeshtrat e tua !

Kosova me Bosnjen kishte nje ndryshim te madh , shume te madh . Por si duket ti nuk e ndjen se nuk ta ndjen !!!??? Ky ndryshim i madh , ishte se Kosova kishte Shqiperine ne krah dhe mos hyrja e NATOS donte te thoshte shqip, nje lufte pa hesap, shqiptaro-serbe ne Ballkan dhe si pasoje nje rrezik per perplasje me te madhe nderkombetare ! Te huajt nuk i genjen mendja si disa dallkauke ne kete forum , se meqenese Shqiperia eshte ne gjendje te mjeruar ekonomike dhe me nje palo shtet dhe shtetare qe nuk bejne punet e saj , ajo nuk ka b.ythe te perballet me serbet ! Nuk eshte 1912 ! Shqiptaret vertet kane probleme te renda , por sot jane shume me te arsimuar , me te komunizuar , me te ndjeshem dhe te lidhur se ne 1912 ...! Nje tradheti e hapur e qeverise se Shqiperise duke sabotuar direkt nderhyrjen ndaj vellezerve te Kosoves kur keta te ishin nen terror dhe pa asnje ndihme do te conte patjeter jo vetem ne rrezimin e qeverise kukull te Tiranes por edhe ne nje perplasje totale shqiptaro-serbe ! 1997 -ta e tregoi kete , vetereagimin e popullit !

Keshtu qe NATO do te nderhynte se nuk ben , per te parandaluar djegien e by.thes se vet !
    Shqiptaret e Shqiperise , pavaresisht se kishte shume djem qe morren pjese me UCK-n , ishin sy dhe veshe per ecurine e ngjarjeve ne Kosove ! Kanalin e Koshares e ka mbajtur te hapur tanket dhe artileria shqiptare , ku serbet nuk u afruan dot !

Te huajt u futen ne mes jo per te na ber nder neve por per t'i bere nder vehtes , duke gjetur aleate pikerisht tek shqiptaret !

Normalisht nje pjese e atyre qe thua jane te verteta , por eshte nje pjese e gjithe tablose ! Keshtu miku im nuk mund te perdoresh nishanin ne faqen e nje te bardhi dhe ta quash zezak ! Kosovaret qe braktisen Kosoven , ne vend qe te luftonin , kishin vite te tera qe i ishin nenshtruar nje propogande dhe organizmi disfatiste , gjoja "paqesor" me qenin serb dhe kjo ishte politika dhe rruga e Rugoves ! Kjo eshte e verteta per mua , sepse ti mund te jesh simpatizanti i Rugoves , eshte e drejta jote !

Nihilizmi jot eshte nihilizem ndaj popullit shqiptar si popull i cili jo vetem nuk ka perfituar asgje nga te tjeret , por perkundrazi i eshte dashur te perplaset me te tjeret per te mbajtur edhe ate qe ka !

Te lutem me fjalet e tua une ndihem shume i fyer ! Qe nga 1914, 1920 e deri ne 1944 une kam 14 te vrare nga fisi , qe kane rene ne lufte (jo ne shtepi) , e perseris ne lufte , kunder grekut , italianit dhe nazi-fashizmit !

Dhe per kete ua detyroj atyre dhe shokeve te tyre si lirine e atdheut tim ashtu dhe ate qe kane edukuar tek une , te cilen une me shume perkushtim do t'ua edukoj femijeve te mi !
    Ti mesoju femijeve te tu disfaten dhe dorezimin , ne fakt eshte me fitimprures !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 19-03-2010 mė 18:44

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Malėsor, kėrko nė google dhe gjen sa tė duash shkrime edhe pėr mua edhe pėr ambasadoren. Pastaj unė tė sugjeroj dėgjoje nganjėherė radio projektin se mėson gjėra tė mira. Je i ftuar qė mė 15 maj tė marrėsh pjesė nė Fastivalin jubilar pėr Fėmijė- Pranvera e Fėmijėve 2010". Ma merr mendja nuk ėshtė kjo punė e vogėl. Mos harro se nė diasporė gjen gjėra me vlerė, e mė shqiptare, ndoshta mė shumė se nė vendlinjde.
    Fundja unė jam rehat, jetoj nė shtetin mė demokratik nė botė dhe kam mėsuar mjaft nga kjo demokraci. Nė Danimarkė kam mėsuar si duhet me tė vėrtetė shteti - atdheu. Kėta me tė vėrtetė e duan Danimarkėn, prandja janė kėshtu siē janė - tė parėt nė botė pėr mirėqenie. Unė do tė mund tė qendroja indiferent, si shumė shokė tė mi , ndaj ngjarjeve qė ndodhin nė truallin tim, por unė kėtė hė pėr hė nuk mund ta bėj kur shoh se atdheu po digjet, kur shoh se atdheu po shkon drejt njė humnere tė pakthim. Megjithėkėtė ēdo gjė e ka fundin. Njė ditė mbase do tė shkurajohem. Unė pėr vete kam jetė shumė tė mirė kėtu, por rehati nuk gjej. Mbase do tė mėsohem edhe pa dashurinė pėr atdheun, zaten pleqtė kanė qenė tė menēur. Si sot mė kujtohen fjalėt e tyre nėpėr oda: "Nė njė vend ku nuk ka hyqymet aty s'duhet me nejt" dhe "Vatani (Atdheu ) yt ėshtė aty ku bėhesh rehat". Njė jetė ka njeriu!
    Kete po mundohem tua them edhe une zAdem ne disa linqe te mia, po disa nuk po me kuptojn ,madje kom hallin e tyre si nuk jon te vetdishem ,se njeriu nji jet ka dhe deshiro qe femiun tia ler atdheut e jo ne vende te huaja ,po nuk jetohet ne nji shtet ku sa me i mire qe je nuk te duan ,sikur djalli ju shushurit ne vesh e ju thot ikni nga kjo fantazm.Kom lexuar ne shum shkrime dhe te pergezoi per mundin si atdhetar qe kontriboni ne shume aktivitete tuajat kudo qe u ipet mundsia,pore po kom frik se sikure njeriu kure bie nga lartsia qe ka rrezikun me te madh ne lendim fizik ,dyshoj se aq me shum merresh me shqiptaret tan do lendohesh me shum shpirtrisht siq me ndodhi mua.

Me te mira z. Adem suksese ne punen tuaj ,je i mrekullushem.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2010
    Postime
    143
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    po kush eshte ky fadil lushi more qe po na jep mend....apo shkruan tek radioja jote e pa degjuar dhe ti po don me e popullarizu ketu ne forumin shqiptar...

shume fadila e fadile ka sot ne trojet shqiptare...qe veq na japin mend...nderkohe qe duhet te drejtohen aty duhet dhe ku mundet te japin mend...apo ketu don te na tregoje se eshte i menqur apo patriot...te menqurit dhe patriotet e forumit jane aq shume sa nuk del interneti me i paraqit te gjithe....

uje ne havan po rreh i dashur adem me keto shkrime...me mire shfrytezoje kohen me permiresu punen e radio-projektit tend apo me gjet menyra se si me marre fonde nga qeveria daneze se sa me u marre me fadilet e tetoves....
    Tungjatjeta redaksi!

Ju lus ta botoni kete paragraf me sa vijon: I bej te fala lexuesit te Forumit shqiptar me nofken "MALESORI", qe mos t"i referohet emrit tim, sepse as e njoh e as qe me njeh. Eshte e drejte e tij qe te mi lexoje shkrimet aq sa te doje ai, por jo edhe te ma perrmend emrin. Do e kishakeshilluar, qe ne vend te komenteve qe ua ben shkrimeve te mija dhe te tjereve, mire do ishte (nese ka teseren) qe te shkruaj nje te tille personale. Me mbeteshi shendoshe e mire.

Me respekt Fadil Lushi, Tetove

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2010
    Postime
    143
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    po kush eshte ky fadil lushi more qe po na jep mend....apo shkruan tek radioja jote e pa degjuar dhe ti po don me e popullarizu ketu ne forumin shqiptar...

shume fadila e fadile ka sot ne trojet shqiptare...qe veq na japin mend...nderkohe qe duhet te drejtohen aty duhet dhe ku mundet te japin mend...apo ketu don te na tregoje se eshte i menqur apo patriot...te menqurit dhe patriotet e forumit jane aq shume sa nuk del interneti me i paraqit te gjithe....

uje ne havan po rreh i dashur adem me keto shkrime...me mire shfrytezoje kohen me permiresu punen e radio-projektit tend apo me gjet menyra se si me marre fonde nga qeveria daneze se sa me u marre me fadilet e tetoves....
    O malok "MALSORI" mos i parashtro pyetje z. Adem, se kush eshte ky Fadil, ja une po te tregoj se kush jam: Jam tetovar, ish i perndjekur dhe i denuar politik, ithtar i Shqiperise Natyrarle, nip i ballistit Ahmed Lushit-anetarit te Lidhjes se Dyte te Prizrenit, jam nje opinionberes i vockel me mbi 500 shkrime te botuara (shkrime politike, pedagogjike, didaktike e tjere) ne shtypin kroat, maqedonas, dhe te Shqiperise. Z. Malsor, kur une kam bere inate politike, ti me siguri ke luajtur me gogla. Hajt, merre veten me te mire se u bere horr. Te lus, pak me shume respekt per te moshuarit. Kalofsh mire z. MALSORI.

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Malsori , nuk tregove nė cilin grup bėn pjesė?!
    Nejse , nuk ėshtė vėshtir tė qėllojmė.

Pse po jap komente tė pakripta , jo sigurimi i enverit a ku ta di unė.

Dhe as kjo ndarje nuk ka tė bėj me ato cfarė thua ti.

Trego vet , se ne tė kuptojmė , nuk ka problem!

Kili
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Postime
    316
    Bamatat tha, citoj:

"Kosovaret qe braktisen Kosoven , ne vend qe te luftonin , kishin vite te tera qe i ishin nenshtruar nje propogande dhe organizmi disfatiste , gjoja "paqesor" me qenin serb dhe kjo ishte politika dhe rruga e Rugoves ! Kjo eshte e verteta per mua , sepse ti mund te jesh simpatizanti i Rugoves , eshte e drejta jote !"!?

Turp tė qoftė Bamatat!

Sė pari termi "kosovarėt" ėshtė shprehje e pėrkatėsisė
    gjeografike, e qė pėrfshinė, pėrpos shqiptarėve shumicė qė jetojnė
    nė Kosovė, edhe serbėt, edhe boshnjakėt, edhe ashkalijtė, edhe
    maxhupėt, edhe romet, edhe torbeshėt, etj. Pra, kur tė flasėsh pėr
    popullin shqiptar i cili jeton nė Kosovė (mbi 2 milion), pėrdor termin "shqiptarėt e
    Kosovės", e jo kosovarėt. Pra, bėrė dallimin midis shqiptarėve si komb
    dhe midis kosovarėve si banorė tė njė territori gjeografik ose njė
    shteti qė sot ka emrin Kosovė. Duhet ta dini se Kosovėn nuk e "braktisėn"
    kosovarėt, nėnkupto; shqiptarėt, por e vėrteta ėshtė se nga Kosova u dėbuan
    me dhunė mbi njė milion shqiptarė, ndaj tė cilėve u bė gjenocid, ose
    siē e quajtėn perėndimorėt u bė "pastrim etnik" nga forcat kriminale tė ushtrisė
    dhe policisė serbe, tė cilėt gjatė dėbimit tė tyre biblik u vranė, u masakruan
    dhe u torturuan barbarisht me mijėra syresh dhe atė para syve tė gjithė botės.
    Dhe, ku tjetėr pėrpos nė shtetin amė duhej tė strehoheshin afro 800. 000 shqiptarėt
    e Kosovės, ku tjetėr duhej qė ata ta shpėtonin kokėn pėrveē se tek vėllazėrit e tyre nė
    Shqipėri dhe nė Maqedoni?!
    Fjalia juaj; "nė vend se tė lufonin, kishin vite tė tėra qė i ishin nėnshtruar njė
    propagande dhe organizimi disfatist, gjoja "paqėsor" me qenin serb dhe kjo
    ishte politika dhe rruga e Rugovės....", ėshtė sa e poshtėr, po aq edhe e pavėrtetė.
    Sepse, e vėrteta e organizimit paqėsor tė Rugovės si lider i partisė mė tė madhe
    nė Kosovė, LDK-sė, nėn okupimin klasik tė Kosovės nga Serbia (1989/99), ishte jo
    politika disfatiste siē e quani ju, por ishte pikėrisht politika e tij shumė aktive
    dhe largpamėse ajo e cila ia vuri themelet shtetit tė Kosovės sė pavarur, duke
    ndėrtuar organet paralele tė saj kundrejt atyre okupuese tė Serbisė, tė cilat
    i dhanė formėn dhe pėrmbajtjen shtetėsisė sė Kosovės e cila ndėrkombėtarisht
    u njoh me 17. 02. 2007.
    Duhet ta dini se shqiptarėt e Kosovės qė nga Lidhja Shqiptare e Prizrenit (1878) e
    kėndej kanė bėrė me dhjetėra luftėra ēlirimtare kundėr armiqėve tė kombit, pėr pavarėsi dhe
    ēlirim kombėtar, si me 1912-13, 1914-18, 1940-45, 1945-1968, 1981, dhe sė fundi
    me 1989, 98/99, dhe nuk qėndron fare konstatimi juaj: "nė vend se tė luftonin",
    kur dihet mirėfilli se pėrpos ekzodit kolektiv shqiptarėt e Kosovės qė nga pėrfundimi
    i LDB-re me 1945 e deri nė vitin 1981 (kohė lirie) kanė dhėnė mbi 60.000 dėshmorė,
    mbi 250.000 tė dėbuar nė Turqi, ndėrsa nė luftėn e fundit ēlirimtare me 1998/99
    populli shqiptar i Kosovės ka dhėnė mbi 20.000 dėshmorė, luftė tė cilėn e kanė
    bėrė bijtė mė tė mirė tė saj me ushtrinė e vetė, UĒK-nė, nga radhėt e tė cilės kanė
    rėnė 2600 dėshmorė. Pėr ta demantuar vetėn tėndė, ti Bamata, eja nė Kosovė
    dhe numėro sa varreza masive ka atje!? Dhe kjo do tė ishte pėrgjigja mė meritore
    pėr ty dhe gjithė ata tė cilėt thonė se "kosovarėt" nuk kanė luftuar vetė, por
    se ata i kanė ēliruar tė huajt!?
    Ndėrsa, shprehja juaj "me qenin serb" fsheh nė vete idiotėsinė dhe
    pafytyrėsinė tuaj ndaj njė lideri kombėtar i cili ishte hiē mė pak se presidnet
    historik i kombit shqiptar nė Kosovė, i cili nga analistėt e shumtė ndėrkombėtarė
    shquhet si arkitekt dhe themelues i shtetit tė dytė shqiptar nė Ballkan, tė cilin
    ti e quan "qen serb". Turpi tė mbuloftė pėr jetė e mot!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rugova : 02-04-2010 mė 18:21

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o kili...

Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Malsori , nuk tregove nė cilin grup bėn pjesė?!
    Nejse , nuk ėshtė vėshtir tė qėllojmė.

Pse po jap komente tė pakripta , jo sigurimi i enverit a ku ta di unė.

Dhe as kjo ndarje nuk ka tė bėj me ato cfarė thua ti.

Trego vet , se ne tė kuptojmė , nuk ka problem!

Kili
    po te kthej pergjigje ty dhe nepermjet teje edhe baces fadil...

per fat te mire nuk bej pjese ne ndonje grup...sme ka pelqyer asnjehere te jem idhtar i njerit grup e te shaj grupin tjeter...ndoshta komentet e mija jane te pa kripa per ty dhe bacen fadil...epo keshtu mendoj une ...apo duhet te mendoj ashtu siq thua ti...apo te mendoj ashtu siq thote baca fadil...nuk jam i tille..dhe nuk do behem i tille asnjehere...do ndjek te drejten dhe nuk do pozicionohem as me te nenes e as me te njerkes...edhe po te me thoni ju se une duhet te mendoj siq deshironi ju...gjithsesi ndoshta ma tregon ti ne cilin grupim bej pjese...

baca fadil duhet ta dish se jam malsor dhe malsoret kan nje zakon me te theksuar se te tjeret...rrespektin per me te moshuarin...kete rrespekt e kan gjithe shqiptaret por malsoret pak me te theksuar...por njekohesisht edhe te moshuarit e rrespektojne me te riun...qe duhej ta beje edhe ti ne ato qe shkruan...dhe nuk duhej te me beje edhe horr...nejse ka mundesi qe te te jene ngaterruar qarqet elektrike ne tru dhe behesh mashe ne duar e te tjereve per te nxjerre geshtenjat nga zjarri...dhe nuk din cka flet...apo ndoshta edhe mosha e ka bere te veten...

nuk me duhet te te njoh baca fadil...skam pse...une lexoj shkrimet e tua dhe ne baze te atyre shkrimeve gjykoj kush jeni ju...megjithese nuk merrem me jeten personale te kerkujt...por kur te perdori baca tjeter nga danimarka per qellimet e tij atehere shkrova edhe une dicka...dhe a e di pse i dashur bac...me vjen per te qeshur kur anonime nga trojet shqiptare ju diktojne politiken e jashtme shqiperise e kosoves...dalin te menqurit pas pilafit dhe bejne te zgjuarin ketu ne forum...mund te kesh shkruar jo 500 por 50000000000 shkrime e ske thene kurgje..dhe me e lezetshmja ishte perdorimi qe te bente baca nga danimarka.. me shkrimet tuaja kerkonte te vinte me shpatulla per muri ambasadoren shqiptare ne danimarke...dhe ngaqe nuk jua varte kush shkrimeve te tij ne fletushken radio-projekt filloi te importonte shkrimet nga nje analist i famshem nga tetova siq ishe ti..i binte ne kete forum dhe na thoshte pse ne nuk protestojme....e prap nje vere ne uje beri edhe me shkrimet tuaja....nuk perfitoi gje..siq mund te kishte paramenduar...

ne dy shkrimet e baces adem ( ne te vertete shkrime te tuat ) kam dhene opinionin tim..nuk i pelqyen baces adem ca te verteta qe i shpreha une..u mundua te me kundershtonte dhe kur nuk ja doli pe te perdor ty tani...baca adem te paska mesuar te regjistrohesh ne kete forum per ti dhene pergjigjen e merituar '' malokut '' dhe ti nuk paske pertuar ..menjehere paske ardhe dhe ja paske dhene pergjigjen e merituar...megjithese po te them edhe ty se kurgje nuk ke thene...je ne vazhden e atyre kryetareve te perjetshem te organizatave , shoqatave , klubeve shqiptare anembane europes qe vjelin fonde te majme nga qeverite e vendeve ku jetojne dhe kur nuk ju shkon ambasadori ne aktivitetet e tyre ju turren me shkrime amatoresh neper fletushka interneti duke i denigruar ne menyren me te turpshme...ka kohe qe ne emailin tim vijne parreshtur protesta shoqatash per nje ambasador qe na paska perqare komunitetin shqiptare atu ku punon ky ambasador...dhe me e forta eshte se ne fund te emailit me thone '' pse ti nuk reagon kunder ketij ambasadori ''...shyqyr qe nuk me kan etiketuar me etiketat e ndryshme siq e kan zakon shqiptaret...i kam injoru keto emaile dhe bash per kete me duket se me sulmojne akoma edhe ma shume...duke pare keto emaile dhe duke pare shkrimet e baces adem menjehere e kuptova se nuk i plasi by.tha as baces adem e as baces fadil per politiken e jashtme shqiptare e as per punen e ambasadores shqiptare ne danimarke..jo jo ishte qeshtje tjeter ajo ..ishin fondet e majme apo me sakte interesat financiare ne mes ato qe benin te sulmohej ambasadorja ne danimarke nga baca adem e baca fadil...me e keqja se ti u perdore nga baca adem per qellimet e tij...gje qe sduhej ta beje...apo edhe ti e ke ndonje shoqate apo klub apo organizate joqeveritare...

eshte folklorik patriotizmi jot i dashur bace..i joti dhe i shume patrioteve te tjere ne forum...i kam pare ne realitet ...se kam mbi 16 vjet neper europe dhe i kam pare patriotet shqiptare kafeneve te europes duke qare hallet e shtetit...i kam pare kur mes shaleve ishin bere qull nga pija e shlivovices dhe e komovices dhe duke ju marre kembet nginin dollite '' hajt ma kosova rupublike ''...i kam pare kur si grate e keqija fusnin koken nen shale dhe nuk bezanin kur ju duhet te jepnin paret e 3 % .....i kam pare edhe kur ju kerkohej kontributi per fondin vndlindja therret...i kam pare edhe kur ju turren pergjegjesve te kafeneve te hiqnin fotografine e te nderuarit ibrahim rugova se ai na paska tradhetuar...i kam pare shume patriote te tille neper keto kafene...e ne keto kafene po i qan hallet eshqiptareve edhe baca adem ...bashke me ty...a thua mbeti politika e trojeve shqiptare ne duart e baces adem apo te baces fadil...ndoshta i keni zgjidhur hallet personale dhe tani ju kan mbete ne shpine hallet e shqiptareve....lum si ne.....

mund te kesh bere burg apo je idhtar e dickaje, mund te jesh nip a mbese e gjithkujt...kjo nuk te ben dikushin nese vertete me punen tende nuk ke punuar per tu bere dikushi...je tipiku i shqiptareve .. duke na treguar kush ka qene me lidhjen apo me partine,me ballistet apo me zogistet a me komunistet.. apo shume te tjereve qe me deshperim na tregojne se kan qene nipa a mbesa te x apo y...a thua ato lidhje do te ta ngrene reputacionin ty.meqe je i vjeter mund ta kesh kuptuar se nganjehere as djali nuk i ngjan babait e jo me gjyshit apo stergjyshit...paske botuar qindra e mijera shkrime gjithkund...por duket nuk ti paska lexu kush...sepse nje qe ta lexova une nuk kishte kurrfar mendimi qe te ishte interesant..ke thene gjerat qe te gjithe i dime..dhe qe po na i merzisin veshte neper radio televizione apo gazeta..te thena e te sterthena nga analiste dhe opinioniste sharlatane...interesant ju duken vetem baces adem qe i perfshiu ne fletoren e tij dhe qe i perdori per te demaskuar politiken e ambasadores se jashtme apo te ministrit te jashte....kishte plase sherri ne koken tende dhe te baces adem dhe u munduat ta transmetoni tek te tjere..siq beri dhelpra kur ju dogj bisht....

te fala paq i dashur bac...faleminderit per keshillen qe ma jep...megjithese nuk duhej te kerkoje qe une nuk duhej te replikoja shkrimet e tua..sepse une e di qe ky forum eshte forum publik...kur ti ke vendose te hysh ne kete forum besoj e ke dite se njerez te tjere do ti komentonin shkrimet e tua....nese je merzite nga ato qe te thone te tjeret ke te drejten tende te ikesh...po pranove te jesh publik prano edhe komentet e mija e te te gjithe atyre qe deshirojne te shkruajne ketu...
    e crendesi ka te te them me emer e mbiemer kush jam une...jam i sigurte qe as ti e as baca adem nuk me njihni...ne fund te fundit pse duhet te me njihni...gjykoni ato gjera qe une shkruaj ...dhe jepni mendimin tuaj...dhe lereni menjane jeten private timen e te tjereve...sepse kemi vendosur te jemi me jete private...dhe jo publike...

nje dicka po ta them ty dhe te gjitheve ketu...me forcat e mija dhe jo pse jam djale apo nip apo srenip apo x une kam mbaruar me rezultate te shkelqyera fakultetin e histori-gjeografise...dhe kur shkruaj ketu nuk shkruaj per te regjistruar emrin...apo per te treguaj kishe jam dikushi...si shume te tjere ketu...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 04-04-2010 mė 18:20

Faqja 16 prej 21 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •