Close
Faqja 14 prej 21 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 205
    i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    E keqja mė e madhe nuk ėshtė se propaganda e politikanėve tanė qė deklarojn se jan shėrbėtorė , por ajo qė ata qė i ndėgjojn e marrin si tė vėrtetė.

Iliri ka shku nė beligrad se kontrabanda me ta ka mbet e palidhur , besoj .
    Po tė shkonte pėr interes kombėtarė , do tė kishte jehonė tjetėr.
    Nė vend se ky far iliri tė ishte i vendosur dhe i "mrrolur" pėr problemin e shqiptarėve tė Kosoves Lindore , shkijet u mrolen pėr pakicen e tyre nė Shqipėri .

A ka harru Iliri qė Shqipėria tani ėshtė nė NATO dhe nuk ka pse ti frigėsohet shkijeve .
    Se mesiguri ka harru se , edhe pse pothuajse me duar thatė , shqiptarėt nisen luften me shkije nė Kosovė!

Politika e tė pėrkulurit , tė mban tė pėrkulur!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E HASA PO LAVDĖROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES!
    EDHE SHQIPĖRIA BAC, PO LUN FLLIQT !
    Nuk i friksohet Shqiperia shkijeve , sepse kurre nuk ka ndodhur , por ju friksohet Iliri me Salirin sepse ata jane te zhytur ne punet e pista kunder vendit te tyre dhe Serbi i ka ne lak . Punet e tyre te pista , nuk filluan sot, por i kane trashegim nga baballaret dhe gjysherit qe kane qene vegla te serbit qe pa u krijuar shteti shqiptar !

Pse kot mendon ti se i kane vene ne krye tonen dhe te Shqiperise ? I kane zgjedhur te tille , ata qe iu dhane pushtet ! Pushtetin keta nuk e morren vete me perpjekjet e tyre !

Ata nuk jane perfaqesuesit e Shqiperise tek shkjau , por perfaqesuesit e shkjaut ne Shqiperi. Kot Shqiperia nuk ka 20 vjet qe zvarritet dhe shkon poshte e me poshte ! Nje vend qe ka nevoje per ndertim dhe qe gjithe forcen e punes e ka emigrant !!!!!?????

Edhe sondazhi i koheve te fundit tregoi se shumica e shqiptareve duan te ikin nga vendi i tyre ! Ketu vetem vjedhje dhe shkaterrim ka ! Edhe miniere ari te kishte qene do te kishte mbaruar me kohe , me kete pangopesi dhe barbarizem te pushtetareve !

Skandalozja per ne eshte se i votojme !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 18-03-2010 mė 07:44

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    bamatat , jam shumė dakort me ju!

Unė , nuk thash qe Shqiptarėt i frikėsohen shkjaut , sepse ajo do tė ishte njė e pavėrtet.

Shteti i Shqipėris me kėta politikan , sic thua edhe ti , tė korruptuar dhe antikombėtarė , jap pėrshtypje se u ka friken shkijeve.

Populli , nuku ka pas kurr , dhe as qė do t`ua ket friken. Unė ethash duke e pėrmendur luften nė Kosvoė!

Kėsi politikan , na kan kapluar nė tė gjithė Shqipėrin etnike pėr fat tė keq.
    Po tė ishin ata , politikanėt udhėheqės, tė dalur nė mėnyr tė sinqert nga populli , ne do tė kishim vite tė bashkuar , dhe nė njė ngitje me hapa tė shpqjt ekonomike , shoqėrore dhe edhe ushtarake.

E gjithė shqiptari ka nevoj pėr njė rilindje kombėtare.

Tė ishin tė bashkuar , ne do tė dominonim me ballkanin!

Shikoni cpo ndodh me greqin , e bleu rusia me tokė e me rrob!

Ne do tė mund ti blenim ata "gabel" dhe do ti bėnim shėrbėtor tė tanėt , e jo tė shkojm e tu shėrbejm atyre.
    Nuk do tė vinte nė shprehje martesa e vajzave shqiptare me shkije tė flliqur!

E shumė anomali tyė tjera qė po na ndodhin , mu pėr shkak tė udhėhqjeve amorale tė politikanėve skandaloz nė trojet tona etnike.

Nuk e kam shkruar pa qėllim nė fund :

Natyrisht e kam fjalen per politiken e shtetit .

Kili
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o kili....

Unė , nuk thash qe Shqiptarėt i frikėsohen shkjaut , sepse ajo do tė ishte njė e pavėrtet.

Shteti i Shqipėris me kėta politikan , sic thua edhe ti , tė korruptuar dhe antikombėtarė , jap pėrshtypje se u ka friken shkijeve.

Populli , nuku ka pas kurr , dhe as qė do t`ua ket friken. Unė ethash duke e pėrmendur luften nė Kosvoė!

Po tė ishin ata , politikanėt udhėheqės, tė dalur nė mėnyr tė sinqert nga populli , ne do tė kishim vite tė bashkuar , dhe nė njė ngitje me hapa tė shpqjt ekonomike , shoqėrore dhe edhe ushtarake.

Ne do tė mund ti blenim ata "gabel" dhe do ti bėnim shėrbėtor tė tanėt , e jo tė shkojm e tu shėrbejm atyre.

E shumė anomali tyė tjera qė po na ndodhin , mu pėr shkak tė udhėhqjeve amorale tė politikanėve skandaloz nė trojet tona etnike.

Kili
    dikur i kishte marr flak bishti dhelpres dhe turra vrap bertiste '' ikni se u kall dynjaja ''....ja kthyen gjindja tjeter - o te asht kall bishti jot moj e jo dynjaja.....

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Sa mir qė ka Malsor kėtu nė forum e na tregoj edhe pėrralla ndonjėhr.

Po na thejn monotonin.

Bravo Malsori , e ki 2-sh! (kaluse ėshtė nota 2-sh)

Qy , mos harro ,kyqy aty ktu me pėrralla , se na knaqe , cuni i malsisė!

Kili
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

per fat...

Sa mir qė ka Malsor kėtu nė forum e na tregoj edhe pėrralla ndonjėhr.

Po na thejn monotonin.

Bravo Malsori , e ki 2-sh! (kaluse ėshtė nota 2-sh)

Qy , mos harro ,kyqy aty ktu me pėrralla , se na knaqe , cuni i malsisė!

Kili
    ...nuk jam i apasionuar pas perrallave i dashur kili....por kur sera jote e e disa te tjereve na beni politiken e shtetit shqiptar ketu me vjen oreksi me tregu perralla....dhe sa here qe te beheni per perralla jua tregoj nga nje....se perralle jeni bere bashke me hapesin e kesaj teme....

Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    dikur i kishte marr flak bishti dhelpres dhe turra vrap bertiste '' ikni se u kall dynjaja ''....ja kthyen gjindja tjeter - o te asht kall bishti jot moj e jo dynjaja.....
    Po mor po, njashtu eshte si thu ti , por vetem me nje ndryshim se bishti po i digjet dynjase dhe vetem pushtetaret e kane te fikur ! Jua u fikin shkiet me shurr , prandaj nuk ju merr bishti flake kurre !

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga bindi Lexo Postimin
    hec mer krap c,din se cka eshte diplomacia...,ti fjalen e mbrapt e thua te paren ,dhe e kunderta...
    qe kur diplomacia qenka bere ekskluzivitet i malokeve!!!!!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070

Kili
    Ky eshte nje konstatim qe nuk e ke vetem ti !
    Une nuk po them se pergjithesisht njerezit (populli) ne cdo vend , edhe ne Europe, behen te pakenaqur ndaj qeverive dhe kjo eshte normale sepse njerezit kerkojne perparim me te madh dhe me hapa me te shpejte ! Por te pakenaqur ama dhe jo te pashprese per te jetuar !

Por per ne Shqiperi gjate gjithe kohes se "pluralizmit" (e vura ne thonjeza se pluralizem real nuk kemi) , nuk behet fjale per perparim dhe zhvillim . Aq e theksuar eshte kjo pamje sa edhe vete politikajt e kane quajtur "tranzicion i sterzgjatur" (edhe ata vete jane lodhur duke vjedhur) !

Aq evidente eshte kjo ,sa me gjithe tranzicionin e sterzgjatur , ende nuk eshte vene ndonje tulle , dhe njerezit duan te ikin prape nga Shqiperia , me shumice, njelloj si 20 vjet me perpara !!!!! Ate qe beri shkjau me pushke , per shpopullimin e Kosoves , po ta bon qeveria jone pa pushke , por me uri dhe vrasje shprese , duke shpopullu Shqiperine !

E keqja ne kete vend eshte se ata qe firmosin ne emer te tij , nuk kane deshiren per ta bere mire ! Po t'ja filloj analizes me fakte reale do te duheshin flete te tera t'i mbushja me poshtersite qe "ata" bejne cdo sekonde ne kundershtim me interesat e ketij vendi , si ne planin e jashtem dhe ate te brendeshem !

Dhe me e forta eshte se te kerkosh prosperitetin dhe forcimin e shqiptareve si entitet brenda vetes , te etiketojne menjehere "nacionalist" , "i prapambetur" , "nostalgjik" , "jo demokratik" deri dhe "enverist" e ku e di une se cfare tjeter !

Dhe ironia e fatit eshte se kete ta thone "shqiptaret" qe qeverisin ose jane te lidhur me qeverisjen ose me favoret e saj ! Nuk po them se ka edhe idiote sa te duash , por me te egrit jane ata te paret qe te permenda !

Eshte krim te kerkosh qe trojet shqiptare te prosperojne dhe zhvillohen !

Shqiperise i duhen vetem genjeshtra dhe degradim real , pastaj te quhemi se jemi ne rregull ?????!!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 18-03-2010 mė 14:59

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga bamatat Lexo Postimin
    Po mor po, njashtu eshte si thu ti , por vetem me nje ndryshim se bishti po i digjet dynjase dhe vetem pushtetaret e kane te fikur ! Jua u fikin shkiet me shurr , prandaj nuk ju merr bishti flake kurre !
    bishti po i digjet dhelpres o lab djali jo dynjase...bishti po i digjet fadilit e fadiles dhe ka shqetesuar edhe bacen adem...duket ambasadorja ne danimare ka zbuluar ndonje pisllek andej nga danimarka dhe ja u turren fadili me bacen adem duke e kryqezuar...gjoja nuk na bekan si duhet politiken e jashtme...nuk je bere ti apo fadili i tetoves te drejtoni politiken e shtetit...apo te diktoni politikat e jashtme te shqiperise apo ato rajonale...nuk keni apo me sakte nuk kemi by.the asnje nga ne ta bejme nje gje te tille...ka te tjere njerez qe e kan edhe ligjin edhe maliqin...e kan edhe by.then edhe forcen..ndoshta neve nuk na pelqen por cdo te bejme...sa here nuk na pelqen gjella do te ngrihemi te djegim shtepine...

ja pra djal labi qe kur je i vogel nuk duhet te rrehesh gjoksin per te madh...se shfryhesh ma keq se nje tullumbace....

Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    bishti po i digjet dhelpres o lab djali jo dynjase...bishti po i digjet fadilit e fadiles dhe ka shqetesuar edhe bacen adem...duket ambasadorja ne danimare ka zbuluar ndonje pisllek andej nga danimarka dhe ja u turren fadili me bacen adem duke e kryqezuar...gjoja nuk na bekan si duhet politiken e jashtme...nuk je bere ti apo fadili i tetoves te drejtoni politiken e shtetit...apo te diktoni politikat e jashtme te shqiperise apo ato rajonale...nuk keni apo me sakte nuk kemi by.the asnje nga ne ta bejme nje gje te tille...ka te tjere njerez qe e kan edhe ligjin edhe maliqin...e kan edhe by.then edhe forcen..ndoshta neve nuk na pelqen por cdo te bejme...sa here nuk na pelqen gjella do te ngrihemi te djegim shtepine...

ja pra djal labi qe kur je i vogel nuk duhet te rrehesh gjoksin per te madh...se shfryhesh ma keq se nje tullumbace....
    Malesor,
    me vjen keq ! Ky eshte mentalitet i kombeve te vdekura apo te destinuara te vdesin ! Kete mentalitet kane edhe qeveritaret qe jane gjithashtu "shqiptare te vdekur" .
    Por populli shqiptar , ka mbijetuar gjate shume shekujve , megjithese "i vogel" dhe kjo fale vetem qendrueshmerise se tij !
    Une nuk jam kunder bashkepunimit zyrtar me fqinjet , por ne rast se bashkepunimi eshte i detyrueshem , atehere ne takimet me ta duhet shkuar me kushte ! Dhe te pakten nje nga "kushtet" idiote dhe elementare per serbet eshte te kerkojne falje per tragjedine e Kosoves ose minimin dhe bombardimin e fshatrave ne kufirin me Shqiperine per shembull , ose me greket per Camerine etj.

Por keshtu si thua ti , ndodh kur qeveria nuk e merr fuqine nga populli i saj ! Atehere nga kush e merr ? Atehere nuk qenka qeveri e Shqiperise dhe shqiptareve ! Atehere ajo nuk duhet te qendroje nje sekonde ne drejtimin e Shqiperise , madje as brenda kufirit shqiptar ! Ne nuk mund te pajtohemi me pushtimin sado i forte te jete pushtuesi !

Perandoria turke qe ndejti gati 500 vjet ne keto troje , ka ne kronikat e saj histori domethenese per kete !

Populli shqiptar nuk eshte popull nga ata qe dorezohet , keshtu qe keto qeveri "deshtakesh dhe rober te huajve" detyrimisht nuk e kane te gjate !

Faqja 14 prej 21 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •