Unë vertetë habitna se si myslimanët duan të jenë dhe kritikë ndaj shkrimeve te shenjta njëkohsisht edhe administrues të tyre (të shkrimeve biblike) !!
“parakleta” dhe “ngushlluesi”, e megjithë kete ironi te juajen, ne në vijim mund të lexojmë nga sura 30.1-3 ku sipas asaj qe ju deklaroheni me rastin "ngushlluesi" pra rrezullron se sure-ja ne fjalë po flet per një hyjni hinduiste Rama.
Lexoje:
30.Suretu Er Rrum
1. Elif, Lamë, Mimë.
2. Bizantinët (rumët) u mundën,
3. në tokën më afër (tokës arabe), po pas disfatës së tyre, ata do të ngadhënjejnë,
Lirisht, sikurse ju qe pohoni se kur foli Krishti per “Ngushlluesin” – Shpirtin e Hyjit, anasjelltas, lirisht sot një hinduist mund të pohojë se në suren 30:1, fjala al-rum (për Romakët apo bizantet), e cila sahi qe edhe mund shkruhet Ram, duhet pra domosdoshmërish t’i referohet perendisë hinduiste Rama.
Sa te çuditshem qe jeni, pollavrat, perrallat dhe rrenat zëjnë vend te ju!!!!!!!
Ne e kuptojmë problemin e juaj qe keni në mungesë të argumenteve bindese per Muhen si profet, e kuptojmë edhe deshiren e juaj si musliman për të gjetur çdo profeci e cila mund t’i japë besueshmëri atij burri te shpates, pra Muhamedit, sepse pa të, pa deshmi, Muhamedi nuk ka evidenca të jashtme për të provuar profetërinë e tij. Kjo qe ju bëni duke genjyer dhe duke keqinterpretuar atëherë kjo ua le të drejtën muslimanëve, pra për të besuar atyre muslimanëve të varur tek një dëshmi e vetme e një njeriu të cilin, sipas kriterve njerzor, ai as kryetar fshati nuk I lejohet te jetë, personi me kesi lloj karakteri dhe kesi lloj krimesh, ai as person i zakonshëm nuk eshte, këta lloj njerëzish, vrastar dhe pedofil, zakonisht ne shoqeritë e demokratizuara dikund tjeter e kan vendin, këta perfundojnë në burgje dhe shtepia korrektuese. Megjithatë, te krishterët kërkojmë qe myslimanët të mos e shtrembërojnë Shkrimin e Shenjt, apo mos ta sulmojnë Shkrimin e Perendisë për të marrë atë që duan ata sipas deshirave te tyre. Unë vertetë habitna se si myslimanët duan të jenë dhe kritikë ndaj shkrimeve te shenjta njëkohsisht edhe administrues të tyre (të shkrimeve biblike)!!![]()
Krijoni Kontakt