Close
Faqja 88 prej 110 FillimFillim ... 3878868788899098 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 871 deri 880 prej 1091
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Me kete i vure vulen Mjekesia, aq drejtesi hyjnore vendosi Muhamedi, sa s'ka ku te veje me!

Lexoje njehere kete librin
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=121964
    dhe shihe se cfare drejtesi "hyjnore" vendosi Muhamedi
    Cme jep librat e fehmi kacollit mua.Fehmi eshte injorant nga feja krishtere dhe muslimane.Thuaji fehmiut te ma komentoje kete verset biblik qe flet kunder vete bibles dhe Jezusit
    3
    Mos kini besim te princat dhe as te ndonjë bir njeriu, që nuk mund të shpëtojë.
    4
    Kur fryma e tij ikën, ai kthehet përsëri në tokë dhe po atë ditë planet e tij zhduken.Psalmi 146
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Muhamedi u be burre shteti duke bere 53 luftra per perhapjen e Kuranit. Ndersa JEZU KRISHTI hyri ne lavdine e qiellit si MBRET per AMSHIM, duke marre kuroren e ferrave mbi krye dhe drurin e kryqit mbi shpine. Mbreteria e tij ne toke u perhap me paqe dhe jo me lufte.

E pikerisht prej dashurise se te krishtereve per armikun, e jo vetem per mikun, keni goje te flisni ju sot per te drejtat tuaja neper Evropen e krishtere. Po pse nuk i respektoni ju te krishteret ne vendet tuaja? Njesoj si xhamite neper Evrope, ku jane kishat per te krishteret ne Arabine Saudite? Pale ju pengon edhe kryqi neper shkollat, spitalet e gjykatat e Italise. Oh... sikur ta kuptonit se shpetimi vjen nga KRYQI!!! Do te vije ajo dite kur do ta lypni MESHIREN E TIJ, dhe nuk eshte kurre vone.

Vertet me ka dhembur ne shpirt ky personifikim i Muhamedit me princin e botes. Kurre mos qofsha ne lekuren tuaj per keto fjale qe i nxirrni prej goje... .

Paqja me ju!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Kush eshte princi Sipas Jush? Me jepni nje pergjigje.Kush eshte princi i gjykuar?
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Mjekesia,

Ke edhe shume te tjera per te dhene pergjigje. Psalmisti nuk nenkupton Krishtin ne ate rresht. Mos i nxirr fjalet nga konteksti. Bibla nuk lexohet me syze islamike!

Paqja me ty!

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Dielli_ime Lexo Postimin
    Muhamedi u be burre shteti duke bere 53 luftra per perhapjen e Kuranit. !
    Po Dielli, Muha u bë burr shteti me kete frymë:

Koran 9/5. dhe kur te kene kaluar muajt e ndaleses, vritni sherbetoret e idhujve, kudo t’i takoni, dhe kapni ata, rrethoni dhe ndicni ne cdo kurth.

Sipas Islamit idhujtari eshte ta pranojsh Krishtin per Zot. Prandaj fjala eshte per ata te Krishtit, ja paqeja e tij, duke vra, e bile kudo qe ti takojnë. Kjo eshte fryma e tyre.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Kush eshte princi Sipas Jush? Me jepni nje pergjigje.Kush eshte princi i gjykuar?
    Mos iu pergjigj pyetjes me pyetje, e as mos u bej kinse nuk po di si shtiracaket. Behu burre e shikoji ne sy ato cka ke shkretuar. Ne mos qofsh i zoti t'i mbrosh, atehere hesht njehere e pergjithmone!

Paqja me ty!

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Dielli_ime Lexo Postimin
    Mos iu pergjigj pyetjes me pyetje, e as mos u bej kinse nuk po di si shtiracaket. Behu burre e shikoji ne sy ato cka ke shkretuar. Ne mos qofsh i zoti t'i mbrosh, atehere hesht njehere e pergjithmone!

Paqja me ty!
    Heshtja eshte virtyt i te mencurit por jo ne kete rast.

Kush eshte Princi qe thote Jezusi?

Pse nuk jepni pergjigje.

Kush eshte princi mbas Mesise?

25 Prandaj dije dhe kuptoje se, që kur ka dalë urdhri të restaurohet dhe të rindërtohet Jeruzalemi deri te Mesia, Princi, do të duhen shtatë javë dhe gjashtëdhjetë e dy javë të tjera; ai do të ndërtohet përsëri me sheshe dhe me ledhe, por në kohëra plot ankth....(Daniel 9/24-27

A mund te jene eshtrat e profeteve pleh i keq?I ka ruajt Zoti ato dhe trupat e tyre prej shpifjeve hebreje.

1
    "Në atë kohë", thotë Zoti, "do të nxirren nga varret eshtrat e mbretërve të Judës,
    eshtrat e princërve, eshtrat e profetëve dhe eshtrat e banorëve të Jeruzalemit,
    2
    dhe do të ekspozohen para diellit, para hënës dhe para tërë ushtrisë së qiellit, që ata kanë dashur, kanë shërbyer, kanë ndjekur, kanë konsultuar dhe para të cilëve kanë rënë përmbys; nuk do të mblidhen as do të groposen, por do të jenë si pleh mbi faqen e dheut.
    3
    Atëherë vdekja do të jetë më e mirë se jeta për të gjitha mbeturinat e kësaj
    race të keqe në tërë vendet ku do t'i kem shpërndarë", thotë Zoti i ushtrive

7
    Madje
    edhe lejleku i qiellit i njeh stinët e tij, turtulli, dallëndyshja dhe krilat shikojnë me
    kujdes kohën e kthimit të tyre, por populli im nuk e njeh ligjin e Zotit.
    8
    Si mund të thoni: "Ne jemi të urtë dhe ligji i Zotit është me ne"? Por ja, pena e rreme e shkruesve e ka bërë një falsitet.
    9
    Njerëzit e ditur do të turpërohen, do të tremben dhe do të kapen. Ja, kanë hedhur poshtë fjalën e Zotit; çfarë diturie mund të kenë?
    10
    Prandaj bashkëshortet e tyre do t'ua jap të tjerëve dhe arat e tyre pronarëve të
    rinj, sepse nga më i vogli deri te më i madhi lakmojnë fitime; nga profeti deri te
    prifti të gjithë përdorin gënjeshtrën.
    Jeremia 8
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 02-03-2010 më 08:35
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga marcus1 Lexo Postimin
    Dielli ime, të gjitha pyetjet e tua janë shumë të goditura. Por më duhet të veçoj këtë:

Kur Jezusi, profeti juaj, e quan Zotin Ate, pse atehere myslimanet nuk e quajne Zotin Ate?

Jam shumë kurioz të di se si do përgjigjen muslimanët. Megjithëse ajo që kam vënë re unë është se kur nuk dinë të përgjigjen, thonë se është ndryshuar vargu.

Por pyetja ime është: Ku e dinë ata se cili varg është i ndryshuar dhe cili jo? Përse disa vargje i pranojnë si të sakta dhe të tjera jo? Cili është kriteri i tyre?

Pyetje këto që nuk do gjejnë ndonjëherë përgjigje!

Sepse muslimanet besojne se bibla eshte e ndryshuar ne kuptimet e besimit dhe ajo nagatarron Zotin me Jezusin per shkak te futjes brenda saj te filozofive dhe mitologjike greko-romake.
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Shkon me radhe kjo pune. Nisja ti i pari. Ne jemi ne shtepine tone ketu dhe po e respektojme mikun .

Paqja me ty!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Sepse muslimanet besojne se bibla eshte e ndryshuar ne kuptimet e besimit dhe ajo nagatarron Zotin me Jezusin per shkak te futjes brenda saj te filozofive dhe mitologjike greko-romake.
    Leje ti cfare ngaterrohemi ne. Gjynahet na mbetshin neve per kete pune.

Ju gjithe diten kapeni per ate qe Jezusi i lutej Atit, dhe qe i lutej si njeri. Pse atehere ju nuk e ndiqni mesimin e profetit tuaj? A mos po bente gabim Jezusi, profeti, qe i lutej Atit?

Paqja me ty!

Faqja 88 prej 110 FillimFillim ... 3878868788899098 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •