o shkenca dhe jeta leni nendertalat ti po ndrysho mentalitetin se mduket s ke ngel mbrapa je i pari person qe thu qe te vjen neveri ngaqe po putheshin dy persona o 1895 rritu icik e kam fjalen ngamendja se kshu mosha mund te jesh ti po ne disa gjera me fal qe ta them por me idet qe ke ja fut porves kot
* Fightingh for peace it's.. like fu..king for virginity.!!
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
keni gjet personin e gabum shoke te idealit![]()
Ore mund te vi edhe 2050 mua me bezdis qe disa njerez e kalojne kufirin ne disa gjona , flasim deri neser apo vitin qe vjen mendjen sma ndryshon dot .
Sdu me te njof jo , as me shko ne menje , nga menyra si fole ...
Masnej jam me kultur drejtohem me ju
Hahahaa ata ta shijonin po jo te me stresonin mua , ky eshte thelbi temes time ..
Nejse mendje mendje kjo dynja , mendja mendjes nuk i ngja , e 2 veta me i mendje si gje ..
bye bye
paska ndryshu goca tani me...deri dje na merziste me modernitetin...e tash don me dek katunare....u te rafte pika mi po cka do presesh nga moderniteti...ja te tilla gjona...mire qe ti i ke pa te bardhe te dy...po une i ziu qe i kam pare te kryqezum...qysh me e puth bardhoshja by.then e gomarit....apo me e keqja me pa dy dylbera apo dylbere duke u kacafyt nder vedi...
sa poshte me ke ra oj nana shqypni....
une po flas ktu jo per te ndryshu mendje ty jo por per faktin qe mos te vij neveri me gjerat qe mendon ti ben gje ato jo po putheshin ishin gati po gje nuk ben ... gozhda u ngul mos i gjuj kot me cekic se ma tej nuk ka ku te shkoj :d
* Fightingh for peace it's.. like fu..king for virginity.!!
si urdheron. nuk te pyeta "a do te me njohesh?". te pyeta nga me njeh, meqe the "si ju" duke m'u drejtuar mua. kjo nenkupton se me njeh...
se ēfare ka qe nuk shkon tek menyra se si fola une nuk e di.
i urrej ato qe fillojne e bejne hipoteza per anetaret e forumit.
ju keshtu e ju ashtu.
merru me ate qe shkruajne te tjeret dhe mos fillo te imagjinosh.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt