Close
Faqja 6 prej 20 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 191
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Epo cohet njeriu qe ne 5 e 30 te mengjesit ,pi kafen qef o qef ne rehat te vet hap tv shef e pastaj niset per ne destinacionin qe ka .
    Shkoj tek stacioni autobuzit dhe deri tani gjithcka normal , se jo per gje po mua sme jan hapur akoma syt
    Kur diku aty ke gjysma e rruges hyp nje cift dhe prape shum normale gjithcka ora eshte diku ke 7 e 5 min , kur cte shofesh keta fillojne e puthen , e lepihen , e ferkohen na hapen barkun ne njerzve te tjere qe ishim akoma pergjumesh , dhe keta thuaj se ishin ne dhome te gjumit e ne te shkretet po mendonim o tani o pastaj keta u zhveshen ketu
    Nuk jam kundra qe njeriu ne publik te puthet me te dashurin , fejuarin , burrin apo ku di une , ama a ju duken normale skena te tilla , dhe per me shume ne nje ore aq heret te dites ?
    A duhet njeriu te mbaj nje qendrim ne publik ?
    Apo thuaj kujt i intereson me morali ?
    Nuk e di jan shume pytje qe me vin ne mendje , ju cmendoni ?
    Pėrshėndetje WALCHIRIA
    tema shumė e mirė. tash pėr tash nuk po shkruaj do tė shkruaj pasi tė kthehem nė shtėpi.
    Deri atėherė kam vetėm njė pyetje: ku ka ndodhur ngjarja: nė Shqipėri ( gjithė trojet shqiptare ) apo jashtė Shqipėrisė?

Tė dėshiroj njė pasdite tė kėndshme.

Adem Gashi
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga don, rri mirė Lexo Postimin
    Pėrshėndetje WALCHIRIA
    tema shumė e mirė. tash pėr tash nuk po shkruaj do tė shkruaj pasi tė kthehem nė shtėpi.
    Deri atėherė kam vetėm njė pyetje: ku ka ndodhur ngjarja: nė Shqipėri ( gjithė trojet shqiptare ) apo jashtė Shqipėrisė?

Tė dėshiroj njė pasdite tė kėndshme.

Adem Gashi
    Ne suedi zoti Adem .

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Epo cohet njeriu qe ne 5 e 30 te mengjesit ,pi kafen qef o qef ne rehat te vet hap tv shef e pastaj niset per ne destinacionin qe ka .
    Shkoj tek stacioni autobuzit dhe deri tani gjithcka normal , se jo per gje po mua sme jan hapur akoma syt
    Kur diku aty ke gjysma e rruges hyp nje cift dhe prape shum normale gjithcka ora eshte diku ke 7 e 5 min , kur cte shofesh keta fillojne e puthen , e lepihen , e ferkohen na hapen barkun ne njerzve te tjere qe ishim akoma pergjumesh , dhe keta thuaj se ishin ne dhome te gjumit e ne te shkretet po mendonim o tani o pastaj keta u zhveshen ketu
    Nuk jam kundra qe njeriu ne publik te puthet me te dashurin , fejuarin , burrin apo ku di une , ama a ju duken normale skena te tilla , dhe per me shume ne nje ore aq heret te dites ?
    A duhet njeriu te mbaj nje qendrim ne publik ?
    Apo thuaj kujt i intereson me morali ?
    Nuk e di jan shume pytje qe me vin ne mendje , ju cmendoni ?

Nje gje e tille nuk me ben shume pershtypje ama nqs benin akt seksual ne autobuz do me bente , do me vinte per te vjelle .
    Me ka rastisur ne plazh ne oren 08.30 qe benin sex oral nje cift te huajsh .Aty po me erdhi inat se ne plazh kishte dhe femije te vegjel .Por asnje se mori mundimin te therriste policine.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Nje gje e tille nuk me ben shume pershtypje ama nqs benin akt seksual ne autobuz do me bente , do me vinte per te vjelle .
    Me ka rastisur ne plazh ne oren 08.30 qe benin sex oral nje cift te huajsh .Aty po me erdhi inat se ne plazh kishte dhe femije te vegjel .Por asnje se mori mundimin te therriste policine.

Kur dicka sta ka hasur syri normal qe te ben pershtypje , thjesht mua skena te tilla si po benin ai cifti me cojn stomakun pesh qe ne mengjes ,asgje me shume se te psikologu sdo perfundoj per faj te tyre jo ....
    Thjesht njeriu ne ambjent publik duhet te dije dhe te sillet , se skemi takat me pa ene kur i hynte llapa ne vesh atij e asaj ...

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Kur dicka sta ka hasur syri normal qe te ben pershtypje , thjesht mua skena te tilla si po benin ai cifti me cojn stomakun pesh qe ne mengjes ,asgje me shume se te psikologu sdo perfundoj per faj te tyre jo ....
    Thjesht njeriu ne ambjent publik duhet te dije dhe te sillet , se skemi takat me pa ene kur i hynte llapa ne vesh atij e asaj ...

Ne ishull grek ku kam jetuar per me shume se 10 vjet kam pare shume gjera ( jo nga greket , por nga te huajt ) .E kuptoj qe je ndier keq por shumica e njerezve ne rruzullin tokesor jane te droguar keshtu qe ata s'kuptojne se cfare bejne .

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ne ishull grek ku kam jetuar per me shume se 10 vjet kam pare shume gjera ( jo nga greket , por nga te huajt ) .E kuptoj qe je ndier keq por shumica e njerezve ne rruzullin tokesor jane te droguar keshtu qe ata s'kuptojne se cfare bejne .

Epo ca ketu e quanin normale , bile na ben dhe ziliqare se po bojshin ata ne ate menyre , mu kur me ha veshi marr krujtse veshi sfus llapen e burrit ne autobuz , po kta meshkujt pan yllin e moren pyllin ..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    ne pergjigje te pyetjes do ju citoj nje poezi te nje poeti shqiptar

Gjera te shemtuara
    si grindja e sharrja
    ndodhin cdo dite
    mes udhes se madhe
    Po ajo me e bukura,
    ................... me njerezorja,
    ........................................ PUTHJA
    perse te mbetet ilegale???

NDOC GJETJA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 2043 : 01-03-2010 mė 11:12
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Te pakten keta paskan qene mashkull e femer. Imagjino te kishin qene dy burra duke i pastruar njeri tjetrit dyllin e veshit me llap!!!! Une do i kisha qellu nga koka, me ndonje plak qe do kishte aty verdall ne autobuz! lol jk
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    2043 skam asgje kundra puthjes , un kisha kunder bastardimit te puthjes e hyrjes me thell ne ambjente publike ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    2043 skam asgje kundra puthjes , un kisha kunder bastardimit te puthjes e hyrjes me thell ne ambjente publike ....
    lol nese jan puthur pa gjuhe nuk ja ka vlejtur fare
    por me gjuhe ka lezet

kur e shkroi ndoci i shkret kete poezi, puthja me gjuhe nuk njihej fare nga fshati yne
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 6 prej 20 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •