Close
Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 191
    I wanna live 'til I die, Maska e PlAyBoY
    Anėtarėsuar
    31-08-2007
    Vendndodhja
    # Save santa a trip... be naughty with me!
    Postime
    104
    WALCHIRIA

fakti qe ato po puthen dhe po ferkoen sdo te thot asigje se nuk eshte se po benin ndonje shkenc ato qe me e mbajt fshehur sic thashe kushedi skan fjetur fare dhe vazhdojn akoma trajnimin ato dy ose po jan zgjuar tani nuk irrihet pa njeri tjetrin nejse per mu mese normale kjo mi shoqe as qe nuk duket ndonje cudi e madhe dhe emi 2010 sja vle me nejt me ate mentalitet u kto u puthen sikur ca u be nothing weird on that i think et etj etj
    * Fightingh for peace it's.. like fu..king for virginity.!!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Kinney Lexo Postimin
    kaloi ne kundersulm goca,
    une nuk jam pervers, po nuk me bezdis qefi i te tjereve,

ne shkolle, qenke voglushe studente.
    epo atehere ke te drejte se kto gjojna nuk jane per te vegjelit.
    Qefi i te tjerve eshte ok deri kur nuk cenon qefin tim , kot skan dal dhoma gjumi .
    Ne ambjent publik ske pse ben skena te tilla , jo per mua se fundja as me ngrofi e as me ftofi gje , por thjesht jan gjera neveritese ne ate ore te mengjesit , se si e thashe sjam kundra nje puthje , por jo puthja te kaloj ne ekstremitet .
    Sa i perket vogelushes , kjo vogelushja ktu ciftit tat i jep uj ne bisht te luges .
    Dite te mbare xhaxhi gjyshi ...

Citim Postuar mė parė nga PlAyBoY Lexo Postimin
    WALCHIRIA

fakti qe ato po puthen dhe po ferkoen sdo te thot asigje se nuk eshte se po benin ndonje shkenc ato qe me e mbajt fshehur sic thashe kushedi skan fjetur fare dhe vazhdojn akoma trajnimin ato dy ose po jan zgjuar tani nuk irrihet pa njeri tjetrin nejse per mu mese normale kjo mi shoqe as qe nuk duket ndonje cudi e madhe dhe emi 2010 sja vle me nejt me ate mentalitet u kto u puthen sikur ca u be nothing weird on that i think et etj etj

Po po per ty ene me dal me brek e me bo gjo ato aty ska asgje te keqe , ndersa per mua seshte normale ...
    Ka vende ku te behen ato gjona , ka dhe norma qe njeriu ne publik duhet ti plotesoj , sjam kundra gjerave normale , ama kto abstraktet me vrasin syrin ...

I wanna live 'til I die, Maska e PlAyBoY
    Anėtarėsuar
    31-08-2007
    Vendndodhja
    # Save santa a trip... be naughty with me!
    Postime
    104
    tani une nuk permenda breke se dihet ajo nuk eshte normale por fakti qe nese une du me puth dike puthja eshte puthje ti kapesh me kto gjerat e vogla ku ka disa gjera me shume qe jan bere .... ka ligje per ato gjera qe thu tiqe mos te vihen ne siklet njerezit por puthja skap se te vej ne siklet njeri se ske pare ti a senuk e duron ti eshte pune tjeter se kuptojpse e paske bezdi qe jan dy persona tu u puth
    * Fightingh for peace it's.. like fu..king for virginity.!!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    puna e tyre eshte.
    ndoshta ishin te rinje dhe jetonin akoma me prinderit. ku ta gjejne dhomen e gjumit? para per motel nuk kane. makine jo e jo.

pastaj ndoshta sapo ishin njohur ne ndonje disko...
    puna e tyre eshte. mua as nuk me prishe pune fare.

nese do shiko, nese nuk do, hidh veshtrimin ne anen tjeter!!! e thjeshte fare.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga PlAyBoY Lexo Postimin
    tani une nuk permenda breke se dihet ajo nuk eshte normale por fakti qe nese une du me puth dike puthja eshte puthje ti kapesh me kto gjerat e vogla ku ka disa gjera me shume qe jan bere .... ka ligje per ato gjera qe thu tiqe mos te vihen ne siklet njerezit por puthja skap se te vej ne siklet njeri se ske pare ti a senuk e duron ti eshte pune tjeter se kuptojpse e paske bezdi qe jan dy persona tu u puth

Une e thashe dhe e theksova mir skam asgje kundra puthjeve normale , ama kur keto kalojne ne ekstremitet sa po mendon qyqa u zhveshen ketu keta , ateher po me shqetson kjo gje , dmth neverit , bezdis etj .
    Se te puthen normal ska asgje te keqe , por disa e quajne normale dhe ta kalojne limitin e ktyre gjerave ...

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Une e thashe dhe e theksova mir skam asgje kundra puthjeve normale , ama kur keto kalojne ne ekstremitet sa po mendon qyqa u zhveshen ketu keta , ateher po me shqetson kjo gje , dmth neverit , bezdis etj .
    Se te puthen normal ska asgje te keqe , por disa e quajne normale dhe ta kalojne limitin e ktyre gjerave ...
    Ku eshte batua tani , se ai do i kishte dhene pergjigje tamam temes
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    ...dhe walchi po mendonte... mos jam akoma ne gjume dhe po shof endrra me syte hapur??
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Ku eshte batua tani , se ai do i kishte dhene pergjigje tamam temes : D

Po po tani ai vinte me shprehjen , ja e shef qe femrat jan te shthurura
    Sgenjej una ,ja me prova ...lol

Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    ...dhe walchi po mendonte... mos jam akoma ne gjume dhe po shof endrra me syte hapur??

Pikerisht se jo per gje po nuk e shof as kshu kanalesh me kshu gjonash
    Dhe te me ndodhin mua , po me uren cpaten valle ....hahahahhaha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Qefi i te tjerve eshte ok deri kur nuk cenon qefin tim , kot skan dal dhoma gjumi .
    Ne ambjent publik ske pse ben skena te tilla , jo per mua se fundja as me ngrofi e as me ftofi gje , por thjesht jan gjera neveritese ne ate ore te mengjesit , se si e thashe sjam kundra nje puthje , por jo puthja te kaloj ne ekstremitet .
    Sa i perket vogelushes , kjo vogelushja ktu ciftit tat i jep uj ne bisht te luges .
    Dite te mbare xhaxhi gjyshi ...
    e o e,
    gjysh thote,
    po nuk jam aq i vjeter jo, le te themi se jam i pjekur, pleqerine e shoh akoma large.

Ti thua "ne ate ore te mengjesit", pse po te ishte mbasdite ndoshta nuk do te neveriste?
    Ke degjuar ndonjehere ti per seksin e mengjesit? Epo pse u ve faj atyre te shkreteve.

Nje indikator i civilizimit eshte niveli i "mind your own business".
    Nuk ka puthje te tepruara, puthja ngelet puthje, me gjuhe ose pa gjuhe, maksimumi ndonje lepirje e te thithur tek qafa.

Une personalisht i kam zili ata dy te rinj, ku ta gjesh dike me te cilin te jesh kaq spontan e te shijosh ēdo moment te jetes?

E ke menduar ndonjehere se ndoshta, thelle ne te pandergjegjshmen tende, ajo qe ti shikon si "neveri" ne fakt eshte thjesht nje zili e fshehur?
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    A te shpelafteeee ty pa surrat hahahahahahahhahahaha

E ke menduar ndonjehere se ndoshta, thelle ne te pandergjegjshmen tende, ajo qe ti shikon si "neveri" ne fakt eshte thjesht nje zili e fshehur?
    Opaaaa walchi ta nguli nje thumb
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [Perla] : 01-03-2010 mė 06:46
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •