jo normale nuk esht kjo gje..me ka ndodhur mua ne Metro...cifti sikur ishin vetem fare po u sjellnin bobo sa bezdi po me jipte...se ok une qe nuk jam kalamo po ja te isha me femin tim ose te kishte femi aty...une jam shume kundra ketyre gjerash ne puplik..nji puthje ok se njerez jemi por kur kaloet normlaja jo nuk esht e pranueshme kjo gje...tek une nuk ishte ne mengjes por anej nga dreka dhe leje nuk mu hante me asgje gjith diten pastaj..
Kap gurin vare ne qaf , kap piken me te larte e shko hudhu ...
Me keto qe paske pare , te besoj qe te kan len shenja ne mendje e per kete ke ngel dhe me pasoja qe i shan femrat ...
Tashi tju sqaroj skam gje kundra se robt puthen ne buze , ose ledhatohen , ama kur keto gjera kalojne caqet ateher po bezdisem , e kuptut apo jo ?
Masnej lene shqipnin ti se esht si kokrra molles te ishin gjithe shtetet ne perendim sa gjysma shqiperis per moral
Cna pihet i kafe turke tashi ....
Jo mo smendova asgje une , e as e cova mendjen me tej .
Thjesht ate 30 min ne autobuz ma ben me qit zorret jasht ...
Ke me ?
Shrpehu lirshem se ketu ne forum per kete gje jemi , te flasim e te shprehim mendimin tone si na do kokrra qefit ...
Jo thashe mqs ishte teme interesante e ketu ne forum ka ca tipa qe vdesin me bo si vllezerit e herkulit , thashe tju sillja e te ndaja me ju eksperiencen time te tmerrshme qe pesova sot ....hahahhahaa
Amin ,nje njeri qe me kupton ku desha me dale ....![]()
Nuk eshte nga gjerat me normale kaq heret te shikosh dicka te tille ,
po une jam e sigurte qe femra e ka fajin ajo e ka ngacmuar
cte bente ai i shkreti kur ajo ... e ka prekur ne seder ...
mos i sulleshe
une them shyqyr qe ka cifte te tilla se kemi nevoje te shikojme njerez qe duen
por kjo zdo te thote qe ata nuk e tepruan....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
nuk e kam pare ne viset shqiptare jo po ketu ku jetoj...oj nene oj nene kur nje femer yll nga pamja i zhgerryhej nje majmuni te zi oj nene oj nene nuk e kam dasht vehten...nuk kam ngrene buk me qejf nje jave...si mos me ju sha moj..une mezi jua jap doren by.th zinjeve ajo e puthte buzeve uh e lash...po me vjen te perzier....
ika tek ura e lanes...me ngrini nje permendore....ku te shkruani se e mbyten femrat.....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 01-03-2010 mė 07:59
teprim do ishte p.sh. qe pasi te ishin puth mir e mir, t'ju mbanin ndonje kapele me u hudh ca lek per shfaqjen, (edhe pse une per vete do u kisha hudh noi lek) ose, ose te perfitonin nga hutimi i te tjereve e te zhvatnin ndonje portofol. ky po do ishte teprim, por qe te puthen te tjeret e t'u besh moral pse u puthen, veshtire te hyje ne kaplloqen time.
puthuni o njerez, se po te putheshim te gjithe tere kohes nuk do kishim mendje per moral.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga uj me gaz : 01-03-2010 mė 08:02
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
hahahahahahahaha....
kan qene me ironi fjalet e mia te mehershme...po ti nuk i ke kuptuar....dikush me pati thene '' ej ore se po shkojme drejt europes '''dhe ju pata pergjigje se nese europa me don me by.the te shqyera ma mire po rri ketu ku jam...
ti nuk ma kuptove ironine time...
nejse me kaq mbyllet historia...lum ne per modernitetin tone pa breke....
Krijoni Kontakt