Close
Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 191
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga PlAyBoY Lexo Postimin
    une po flas ktu jo per te ndryshu mendje ty jo por per faktin qe mos te vij neveri me gjerat qe mendon ti ben gje ato jo po putheshin ishin gati po gje nuk ben ... gozhda u ngul mos i gjuj kot me cekic se ma tej nuk ka ku te shkoj :d
    ke te drejt.. nuk ka shpatlla gozhda

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    jo normale nuk esht kjo gje..me ka ndodhur mua ne Metro...cifti sikur ishin vetem fare po u sjellnin bobo sa bezdi po me jipte...se ok une qe nuk jam kalamo po ja te isha me femin tim ose te kishte femi aty...une jam shume kundra ketyre gjerash ne puplik..nji puthje ok se njerez jemi por kur kaloet normlaja jo nuk esht e pranueshme kjo gje...tek une nuk ishte ne mengjes por anej nga dreka dhe leje nuk mu hante me asgje gjith diten pastaj..

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Kaprosi Lexo Postimin
    paska ndryshu goca tani me...deri dje na merziste me modernitetin...e tash don me dek katunare....u te rafte pika mi po cka do presesh nga moderniteti...ja te tilla gjona...mire qe ti i ke pa te bardhe te dy...po une i ziu qe i kam pare te kryqezum...qysh me e puth bardhoshja by.then e gomarit....apo me e keqja me pa dy dylbera apo dylbere duke u kacafyt nder vedi...

sa poshte me ke ra oj nana shqypni....
    Kap gurin vare ne qaf , kap piken me te larte e shko hudhu ...
    Me keto qe paske pare , te besoj qe te kan len shenja ne mendje e per kete ke ngel dhe me pasoja qe i shan femrat ...
    Tashi tju sqaroj skam gje kundra se robt puthen ne buze , ose ledhatohen , ama kur keto gjera kalojne caqet ateher po bezdisem , e kuptut apo jo ?
    Masnej lene shqipnin ti se esht si kokrra molles te ishin gjithe shtetet ne perendim sa gjysma shqiperis per moral

Cna pihet i kafe turke tashi ....

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga PlAyBoY Lexo Postimin
    une po flas ktu jo per te ndryshu mendje ty jo por per faktin qe mos te vij neveri me gjerat qe mendon ti ben gje ato jo po putheshin ishin gati po gje nuk ben ... gozhda u ngul mos i gjuj kot me cekic se ma tej nuk ka ku te shkoj :d
    Jo mo smendova asgje une , e as e cova mendjen me tej .
    Thjesht ate 30 min ne autobuz ma ben me qit zorret jasht ...

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    si urdheron. nuk te pyeta "a do te me njohesh?". te pyeta nga me njeh, meqe the "si ju" duke m'u drejtuar mua. kjo nenkupton se me njeh...

se ēfare ka qe nuk shkon tek menyra se si fola une nuk e di.

i urrej ato qe fillojne e bejne hipoteza per anetaret e forumit.
    ju keshtu e ju ashtu.
    merru me ate qe shkruajne te tjeret dhe mos fillo te imagjinosh.
    Ke me ?
    Shrpehu lirshem se ketu ne forum per kete gje jemi , te flasim e te shprehim mendimin tone si na do kokrra qefit ...

Citim Postuar mė parė nga The Clown Lexo Postimin
    Mos te kishin lene pershtypje se kishe hapur temen,po ti nuk paske ku shpraze bateriat edhe ke mete me gishta ne goje.hahahhah
    Jo thashe mqs ishte teme interesante e ketu ne forum ka ca tipa qe vdesin me bo si vllezerit e herkulit , thashe tju sillja e te ndaja me ju eksperiencen time te tmerrshme qe pesova sot ....hahahhahaa

Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    jo normale nuk esht kjo gje..me ka ndodhur mua ne Metro...cifti sikur ishin vetem fare po u sjellnin bobo sa bezdi po me jipte...se ok une qe nuk jam kalamo po ja te isha me femin tim ose te kishte femi aty...une jam shume kundra ketyre gjerash ne puplik..nji puthje ok se njerez jemi por kur kaloet normlaja jo nuk esht e pranueshme kjo gje...tek une nuk ishte ne mengjes por anej nga dreka dhe leje nuk mu hante me asgje gjith diten pastaj..

Amin ,nje njeri qe me kupton ku desha me dale ....

Nuk eshte nga gjerat me normale kaq heret te shikosh dicka te tille ,
    po une jam e sigurte qe femra e ka fajin ajo e ka ngacmuar
    cte bente ai i shkreti kur ajo ... e ka prekur ne seder ...
    mos i sulleshe
    une them shyqyr qe ka cifte te tilla se kemi nevoje te shikojme njerez qe duen
    por kjo zdo te thote qe ata nuk e tepruan....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

per koke time...

Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Kap gurin vare ne qaf , kap piken me te larte e shko hudhu ...
    Me keto qe paske pare , te besoj qe te kan len shenja ne mendje e per kete ke ngel dhe me pasoja qe i shan femrat ...
    Tashi tju sqaroj skam gje kundra se robt puthen ne buze , ose ledhatohen , ama kur keto gjera kalojne caqet ateher po bezdisem , e kuptut apo jo ?
    Masnej lene shqipnin ti se esht si kokrra molles te ishin gjithe shtetet ne perendim sa gjysma shqiperis per moral

Cna pihet i kafe turke tashi ....
    nuk e kam pare ne viset shqiptare jo po ketu ku jetoj...oj nene oj nene kur nje femer yll nga pamja i zhgerryhej nje majmuni te zi oj nene oj nene nuk e kam dasht vehten...nuk kam ngrene buk me qejf nje jave...si mos me ju sha moj..une mezi jua jap doren by.th zinjeve ajo e puthte buzeve uh e lash...po me vjen te perzier....

ika tek ura e lanes...me ngrini nje permendore....ku te shkruani se e mbyten femrat.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 01-03-2010 mė 07:59

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    teprim do ishte p.sh. qe pasi te ishin puth mir e mir, t'ju mbanin ndonje kapele me u hudh ca lek per shfaqjen, (edhe pse une per vete do u kisha hudh noi lek) ose, ose te perfitonin nga hutimi i te tjereve e te zhvatnin ndonje portofol. ky po do ishte teprim, por qe te puthen te tjeret e t'u besh moral pse u puthen, veshtire te hyje ne kaplloqen time.

puthuni o njerez, se po te putheshim te gjithe tere kohes nuk do kishim mendje per moral.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga uj me gaz : 01-03-2010 mė 08:02
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    nuk e kam pare ne viset shqiptare jo po ketu ku jetoj...oj nene oj nene kur nje femer yll nga pamja i zhgerryhej nje majmuni te zi oj nene oj nene nuk e kam dasht vehten...nuk kam ngrene buk me qejf nje jave...une mezi jua jap doren by.th zinjeve ajo e puthte buzeve uh e lash...po me vjen te perzier....

ika tek ura e lanes...me ngrini nje permendore....ku te shkruani se e mbyten femrat.....

Dhe ateher pse vini e me thoni mua jo derrci jo verrci , e shef qe dhe ty dicka ta ka shpif , mua sme ka rastis kshu si ty por dicka ndryshe ..

Shko vdis i qet se sdo ngeli pensionist pa pshurr mbi ty

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Dhe ateher pse vini e me thoni mua jo derrci jo verrci , e shef qe dhe ty dicka ta ka shpif , mua sme ka rastis kshu si ty por dicka ndryshe ..

Shko vdis i qet se sdo ngeli pensionist pa pshurr mbi ty
    hahahahahahahaha....

kan qene me ironi fjalet e mia te mehershme...po ti nuk i ke kuptuar....dikush me pati thene '' ej ore se po shkojme drejt europes '''dhe ju pata pergjigje se nese europa me don me by.the te shqyera ma mire po rri ketu ku jam...
    ti nuk ma kuptove ironine time...

nejse me kaq mbyllet historia...lum ne per modernitetin tone pa breke....

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    hahahahahahahaha....

kan qene me ironi fjalet e mia te mehershme...po ti nuk i ke kuptuar....dikush me pati thene '' ej ore se po shkojme drejt europes '''dhe ju pata pergjigje se nese europa me don me by.the te shqyera ma mire po rri ketu ku jam...
    ti nuk ma kuptove ironine time...

nejse me kaq mbyllet historia...lum ne per modernitetin tone pa breke....

Te kuptova po sdoja ta kaloja muhabetin te klodjana se sishte ky qellimi temes time , nejse un ca gjera qe disa te tjeter i quajn normale si honeps e pertyp dot , mund te jem e prapambetur apo ku di une ama me mir keshtu se ashtu si pash sot ne mengjes ...

Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •