Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 129
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Me te mira dhe ti...po skam maru pune une lol

Pyeta ngaqe vete e kam bere edhe shoqja me te cilen vajta (krishtere) kishte me qef te vinte neper xhamia por une si fetare jo e madhe se kisha idene nga ishin xhamite ne ate qytet. Por deshira e saj me cuditi meqe ajo eshte nga ato tipat qe cdo te shtune per ja nje ore kalon kohen ne kishe.

Tani do shkoj ne ferr nje mysliman i cili ndryshon fene e behet krishtere?
    Krishteret kete person do te mendonin sikur e kane shpetuar edhe do shkoj ne parajse.
    (Anasjelltas mund te ndryshohet ceshtja.)

E tund doren e nje femre ti? A lejohet lol...apo e ke kthyer shqiptarce kete e se ke problem, sepse myslimanet e kane problem, me ka ngelur dora ne ajer njehere haha

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Me te mira dhe ti...po skam maru pune une lol

Pyeta ngaqe vete e kam bere edhe shoqja me te cilen vajta (krishtere) kishte me qef te vinte neper xhamia por une si fetare jo e madhe se kisha idene nga ishin xhamite ne ate qytet. Por deshira e saj me cuditi meqe ajo eshte nga ato tipat qe cdo te shtune per ja nje ore kalon kohen ne kishe.

Tani do shkoj ne ferr nje mysliman i cili ndryshon fene e behet krishtere?
    Krishteret kete person do te mendonin sikur e kane shpetuar edhe do shkoj ne parajse.
    (Anasjelltas mund te ndryshohet ceshtja.)

E tund doren e nje femre ti? A lejohet lol...apo e ke kthyer shqiptarce kete e se ke problem, sepse myslimanet e kane problem, me ka ngelur dora ne ajer njehere haha
    Normal ata/ato që janë praktikant/e të fesë (pa dallim) janë më shumë kureshtar për objekte fetare të të gjitha feve, ngase kanë dëshirë të njihen me mentalitetin e të tjerëve.
    Shiqo bindjet fetare (pa dallim se cilës fe) janë që X feja është rruga e drejtë, ndërsa të tjerat nuk janë rruga e vërtetë dhe nuk duhet ndjekur.
    Krishteret thonë se shpetimi arrihet vetëm nëpërmjet Krishtit
    Muslimanë thonë se njeriu duhet të lutet direkt me Zotin e jo me ndërmjetsues pa dallim se a është Krishti apo Muhammedi (thjeshtë keta ishin Profet të derguar dhe misionin e tyre e përfunduan), ndërsa njeriu duhet të lidhet me Zotin dhe se mekatet t'i falë vetëm Zoti (sepse Zotit i ke bërë mekat) andaj nuk ka ndërmjetsues sepse të gjithë jemi të barabartë jemi njerëz, për dallim nga Krishteret të cilët shkojnë në dhomen e rrëfimeve (në Kishë) dhe i rrëfehen Priftit për mekatet e bëra, tek Muslimanët hoxha e kryen vetëm veprimtarinë e të ligjeruarit mbi mësimet e fesë mirpo ti pastaj vazhdon dhe se për veprimet tua ti pergjigjesh vet, pra hoxha nuk t'i falë dot mekatet por atë e bënë Zoti dhe ti duhet t'i lutesh Atij dhe t'i kerkosh falje.
    Dy fe, besime dhe bindje të ndryshme, pra secila fe pretendon se ajo e ka në rregull ndërsa tjerat jo prandaj në aspekt Islam çdo Krishterë (qoftë i konvertuar nga Musliman në Krishterë qoftë autentik) shkon në ferr, për shkak se sipas Islamit Krishterimi ka gabime hyjnore (pra që prekin tek Madhëria e Zotit) si p.sh rasti që e tregova "Dhoma e rrëfimit" kjo me Islam bie ndesh sepse mekatet i falë vetëm Zoti dhe se njeriu duhet të jetojë i lirë ai duhet vet t'i kerkoj falje Zotit (dhe mekatet e tij mos t'ua tregoj të tjerëve por vet Zotit sepse edhe realisht vetëm ai ka mundësi ta mbajë sekret 100%), pastaj Trinia që bie ndesh me Islamin sipas Islamit Krishti ishte Profet sikur gjithë të tjerët mirpo asnjëherë Zot e as djal i Zotit, pra ishte krejtësisht natyrë njerzore, jetoj në mesin e njerzve dhe kaq madje edhe ai vet lutej sikur të ishte Zot nuk do të kishte nevojë t'i lutej askujt!!! E keshtu me rradhë, pra është e papranueshme për Muslimanët që një i Krishterë të jetë në parajsë, shkaku që e zëvendesojnë hyjninë e Zotit me njerëz duke filluar pra nga Krishti siç thashë pastaj tek Priftërinjtë (falja e mekate, që është vetëm kompetencë e Zotit dhe askujt tjetër) etj. por edhe anasjelltas është e papranueshme për një Krishterë të paramendohet se Muslimanë hyjnë në parajs pasi që sipas tyre ata nuk jetoj me lajmin e mirë, nuk jetojnë me Krishtin (gjë që nuk qendron aspakt), nuk e besojnë atë si Zot (gjë që është e vërtetë).
    Ajo që një njeri duhet të bëj e që do të ishte më e drejta është t'i marrë të gjitha librat fetar dhe t'i lexoj ajo liber e cila e përshkruan Zotin më bukur ajo fe edhe duhet të mbahet (pra jashtë tematikave tjera që perdorin librat e shenjtë), të lexohen vetëm ato versete ku flitet për Zotin dhe përshkruhet Zoti më së miri në cilin liber atë edhe besoje, nga aq sa kam lexuar prej dy librave (Kur'anit dhe Bibles) pasi fatkeqsisht Tora dhe librat tjera nuk më kanë rënë në duar konsideroj se Kur'ani më së miri e definon Zotin se si do të duhej të ishte Ai, besimi i librave të shenjtë është bazë e fesë Islame (pra të besohen të gjitha librat përfshirë edhe Biblen) dhe nuk ka arsye që libri i fundit dhe Profeti i fundit të mohohet (siç bëjnë Krishterët, pra mohojnë Kur'anin dhe Profetsinë e Muhammedit me gjithë respektin për ta), pastaj Kur'ani është përmbledhje e të gjitha librave të shenjtë siç edhe vet na tregon fakti se në Bibel ka versete të ngjajshme me Kur'anin, madje edhe vet Kur'ani me anë të verseteve na tregon se Zoti e ka caktuar si përmbledhje e të gjitha librave të mëparshëm, mendoj se deri diku arrita ta shpjegoj këtë çështje Megjithse do të duhej ndoshta edhe shumë të ceket rreth kesaj tematike.

Sa i përket dores edhe mua më ka ndodhur që ajo të më ngrihet në ajer por kete unë e konsideroj si diçka normale dhe nuk zemrohem me këtë gjest thjeshtë i respektoj bindjet e secilit dhe skam dëshirë të ndërhyjë në bindjet e askujt, unë nuk e kam problem ju flas femrave për dore (ndonëse në aspekt fetar është mekat, por jo nga të mëdhat pra mekat i vogel ndoshta) pasi që rrethanat dhe koha na imponon një gjë të tillë

Tung!

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    E kam punen e lehte une t'kam ty enciklopedi s'eshte nevoja per te lexuar kuran/biblen
    Shkurt shkoi ne parajse...po sa parajsa te ndryshme ka ehh? Nese te isha krishtere do thoja, me vjen keq ne parajsen time vetem krishtere lejohen edhe ato qe akoma nuk e kane njohur Jezusin i biri i Zotit.
    "Dhomen e rrefimit" po mire une s'jam kundrra....njeriu kur ndihet keq ka nevoje te nxjerre te keqen (mekatin), ta mbaj perbrenda do tja bej bam nje dite (do kercasi si puna e geshtenjave te pjekura lol). Edhe neper filma kam pare qe thojne "Zoti ti ka falur mekatet" e jo une si prift po ti fal.

Une u ndjeva e ofenduar kur me ngeli ne ajer dora....pse ca kishte dora e tij qe s'ma dha "mjalt", (jo se pranoj ne asnje menyre mekat kete...mekat beri ai qe s'me respektoi)
    Tani, hap deren e shtepise edhe te del perballe nje femer me minifund, e kthen koken ne krahun e djathte per ti folur? lol

Ejj e kam vene ne terezi une, bej nje ore mesim edhe vij ketu per 10 min e bej pushim....mos te lej ty pa pune hajde naten pra

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    E kam punen e lehte une t'kam ty enciklopedi s'eshte nevoja per te lexuar kuran/biblen
    Shkurt shkoi ne parajse...po sa parajsa te ndryshme ka ehh? Nese te isha krishtere do thoja, me vjen keq ne parajsen time vetem krishtere lejohen edhe ato qe akoma nuk e kane njohur Jezusin i biri i Zotit.
    "Dhomen e rrefimit" po mire une s'jam kundrra....njeriu kur ndihet keq ka nevoje te nxjerre te keqen (mekatin), ta mbaj perbrenda do tja bej bam nje dite (do kercasi si puna e geshtenjave te pjekura lol). Edhe neper filma kam pare qe thojne "Zoti ti ka falur mekatet" e jo une si prift po ti fal.

Une u ndjeva e ofenduar kur me ngeli ne ajer dora....pse ca kishte dora e tij qe s'ma dha "mjalt", (jo se pranoj ne asnje menyre mekat kete...mekat beri ai qe s'me respektoi)
    Tani, hap deren e shtepise edhe te del perballe nje femer me minifund, e kthen koken ne krahun e djathte per ti folur? lol

Ejj e kam vene ne terezi une, bej nje ore mesim edhe vij ketu per 10 min e bej pushim....mos te lej ty pa pune hajde naten pra
    Ekziston vetëm një Zot, një parajs dhe një ferr (kuptohet parajse dhe ferri pastaj ndahen në kategori mirpo në esencë është vetëm një).
    "Zoti t'i ka falur mekatet" bie në kundershtim me normat Islame për shkak se askush nuk është nga njerëzit që të flas në emer të Zotit, si e di unë se a t'i ka falur mekatet apo jo Zoti? Nga e marrë këtë kompetenc që të flas në emer të Zotit?, pra është ndërhyrje në kompetencat e tij, Ai e fal kën të dojë, ndërsa edhe unë si gjithë të tjerët (nese jam klerik) kerkoj falje nga Zoti sepse edheunë kam mekate të mia, pra në këtë formë ndihem i barabart me njerzit para Zotit.
    Realisht njeriu duhet të shfryhet ndonjëherë sepse pelcët mirpo këtë bëjë para Zotit e jo para njerëzve, pra gjatë lutjeve permendi të metat dhe gabimet tua dhe kerko nga Zoti që ato t'i fal, tregoj për hallet dhe problemet tua dhe kerko nga Zoti që t'i zgjidh mirpo asnjëherë këtë tek njerzit pra mos kerko nga njerzit atë që askush nuk mund ta dhuroj përveç Zotit (fjala është për faljen e mekateve).
    Hahahahaha shumë pyetje provokative po më bënë lol
    Ok po flas me sinqeritetin më të madh, nuk e kthej kokën në krahun tjetër mirpo i flas edhe ja zgjas dorën sepse si individ kam dëshirë që të krijoj imazh të mirë tek njerzit e jo ata të ndihen të ofenduar apo të nënçmuar nga unë sepse mos t'ja zgjasësh dorën dikujt (ndoshta ti për qëllim të mirë) ai/ajo do të mendojë se ti nga mendjemadhësia nuk po ja zgjat dorën apo se po nënçmom atë.

Jo absolutisht nuk më lë pa punë sepse edhe unë kur kam kohë qendroj ketu

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ekziston vetëm një Zot, një parajs dhe një ferr (kuptohet parajse dhe ferri pastaj ndahen në kategori mirpo në esencë është vetëm një).
    "Zoti t'i ka falur mekatet" bie në kundershtim me normat Islame për shkak se askush nuk është nga njerëzit që të flas në emer të Zotit, si e di unë se a t'i ka falur mekatet apo jo Zoti? Nga e marrë këtë kompetenc që të flas në emer të Zotit?, pra është ndërhyrje në kompetencat e tij, Ai e fal kën të dojë, ndërsa edhe unë si gjithë të tjerët (nese jam klerik) kerkoj falje nga Zoti sepse edheunë kam mekate të mia, pra në këtë formë ndihem i barabart me njerzit para Zotit.
    Realisht njeriu duhet të shfryhet ndonjëherë sepse pelcët mirpo këtë bëjë para Zotit e jo para njerëzve, pra gjatë lutjeve permendi të metat dhe gabimet tua dhe kerko nga Zoti që ato t'i fal, tregoj për hallet dhe problemet tua dhe kerko nga Zoti që t'i zgjidh mirpo asnjëherë këtë tek njerzit pra mos kerko nga njerzit atë që askush nuk mund ta dhuroj përveç Zotit (fjala është për faljen e mekateve).
    Patate domate e njejta gje, se te falet prifti ne dhomen e rrefimit per ty Zotit nuk e shoh fare si gje te keqe. Njeriu mori mundimin per te patur nje lloj komunikimi me Zotin qe vajti tek prifti. Mbase e beri me ndermjetes 'priftin' por mbase ky person ndihet me afer Zotit kur e ben ne kete menyre. Keshtu qe asgje te keqe. Rri fol me veten thu ti lol joooo se kemi nevoje edhe ti qajme hallet me te tjeret, biles kjo me duket edhe me e shendetshme sesa te qendrrosh e te flasesh me Zotin nje-me-nje me mendjen tende. Te pakten Prifti do ti japi pak kurajo atij njeriu, i cili po te rri te flas me veten do te mendoje vetem te keqiat.

Tani, ne shtepine tende ke shishe vere, raki, pije alkolike ti? Hmm lol
    Apo e ben si puna e saj kenges qe kemi ne nga Elbasani

40 ditet e Ramazanit as kam ngrene e as kam pire
    por kur t'vij dita e Bajramit
    bashke me shoket to pije raki

A e pranon qe rrethi shoqeror, familja etj te kane influencuar (ndikuar) ne zgjedhjen e fese myslimane? Ta zejme qe ti te kishe lindur ne nje vend ku dominonte feja krishtere a nuk do anoje me teper tek kjo fe vetem se rrethi i shoqerise, e si ke kaluar femijerine domosdo do te bente kete ndikim.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Patate domate e njejta gje, se te falet prifti ne dhomen e rrefimit per ty Zotit nuk e shoh fare si gje te keqe. Njeriu mori mundimin per te patur nje lloj komunikimi me Zotin qe vajti tek prifti. Mbase e beri me ndermjetes 'priftin' por mbase ky person ndihet me afer Zotit kur e ben ne kete menyre. Keshtu qe asgje te keqe. Rri fol me veten thu ti lol joooo se kemi nevoje edhe ti qajme hallet me te tjeret, biles kjo me duket edhe me e shendetshme sesa te qendrrosh e te flasesh me Zotin nje-me-nje me mendjen tende. Te pakten Prifti do ti japi pak kurajo atij njeriu, i cili po te rri te flas me veten do te mendoje vetem te keqiat.

Tani, ne shtepine tende ke shishe vere, raki, pije alkolike ti? Hmm lol
    Apo e ben si puna e saj kenges qe kemi ne nga Elbasani

40 ditet e Ramazanit as kam ngrene e as kam pire
    por kur t'vij dita e Bajramit
    bashke me shoket to pije raki

A e pranon qe rrethi shoqeror, familja etj te kane influencuar (ndikuar) ne zgjedhjen e fese myslimane? Ta zejme qe ti te kishe lindur ne nje vend ku dominonte feja krishtere a nuk do anoje me teper tek kjo fe vetem se rrethi i shoqerise, e si ke kaluar femijerine domosdo do te bente kete ndikim.
    Sa i përket ç'ështjes së rrëfimeve mendoj se më i mirë për këtë gjë është psikologu e jo Prifti, pastaj njeriu nga njeriu nuk dallon tek Zoti qoftë njëri Hoxhë e tjetri besimtar i thjeshtë (ky i dyti ka mundësi të jetë më i devotshëm se sa i pari), pra Zoti nuk i klasifikon njerzit si njëri më i priviligjuar e tjetri me i thjeshtë mirpo të gjithë të barabartë.

Jo në shtëpinë time nuk kam pije alkoolike, nuk i konsumoj dhe as që dua të dëgjoj për to

Nëse shikohet rasti im, gjëgjësisht shoqëria, familja etj. si thua ti, unë do të duhej të isha një individ jo-fetar, si të them sekular (multi-religjiozë) dhe nuk do të kishte ndikim aspak jeta fetare, pra kjo është e njëjtë me shembullin që ti e jepe më vonë sikur të jetoja në një familje Krishtere.
    Unë që nga vegjëlia kam qenë kureshtar të dij për fetë, më interesonte fakti i hoxhes që thërriste ezanin, Kishat me këmbana etj. (ngase 7 vite kam jetuar në Gjermani), me anë të librave që kam lexuar kam arritur të krijoj këtë bindje dhe kam përqafuar fenë Islame, mirpo asnjëherë tek unë nuk ka ndikuar shoqëria që unë të bëhëm fetar përkundrazi ata kanë qenë që nuk ja kanë pas haberin për fe dhe unë i kam mësuar, madje edhe babai im u bind nga debatet që kisha me të atëherë dhe vendosi ta praktikoj fenë pas moshes 65 vjeçare që kishte.

Po tek ti na flit pak për vetën

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Okkk sh. mire s’pike alkol. Se shef po bej mbledhje te shof sa mysliman je me pytjet
    Vazhdojme….plazhit i bene vizite me pantallona te gjata, edhe bluze? Apo shkon tamam per rreze dielli?
    Pemen e vitit te ri e zbukuron?

Po fene ce deshe ndiheshe i vetmuar ato 7 vite larg familjes edhe fillove te lexoje kuran/biblen. Sepse Zotin zakonisht e kerkon ne kohe kur ndihesh keq, duke marre parasysh veten time.

Kam treguar ke ajo tema e shamise pak a shume per veten. Kur isha e vogel adoleshente per 1 muaj me coi gjyshja tek hoxha, me donin te vishja shami edhe mos ti flisja cunave, e lashe fare fene per keto arsye.
    Une kam perqafuar shkencen edhe Zotin, feja ime eshte spirituale (shpirterore)

Kurani me frikesoi kur e lexova, me sa mbaj mend qe atehere kur shkoja tek hoxha, "mos bej kete, mos bej ate" cdo gje qe beje ishe mekat.
    Tani, meqe ti e ke lexuar mire e mire. A eshte e vertete qe faqet e fundit te Kuranit jane me te vlershme sesa faqet e para. Nqs ka kundershtim per dicka faqet e fundit merren persiper? A nuk jane faqet e fundit pak me hostile e agresive?

Kur isha e vogel adoleshente per 1 muaj me coi gjyshja tek hoxha, me donin te vishja shami edhe mos ti flisja cunave, e lashe fare fene per keto arsye.
    Me duket se je ne kundershtim me veten tende!!???

S'po t'marim vesh tani, nuk te ka pelqyer hoxha ose feja ??

A ka mundesi qe te na japeshe te pakten nje argument se perse nuk qenka e mire feja???

feja ime eshte spirituale (shpirterore)
    Kur na paska dale kjo fe dhe sa besimtare ka ne bote???

Kurani me frikesoi kur e lexova,
    Prej Kur'anit famelarte frigohet vetemse jobesimtari ( qafiri) dhe shejtani.

"mos bej kete, mos bej ate" cdo gje qe beje ishe mekat.
    Ketu shihet se nuk ke qene e interesuar qe te behesh besimtare, njeri me themele.

Tani, meqe ti e ke lexuar mire e mire. A eshte e vertete qe faqet e fundit te Kuranit jane me te vlershme sesa faqet e para. Nqs ka kundershtim per dicka faqet e fundit merren persiper? A nuk jane faqet e fundit pak me hostile e agresive?
    Hahaha.

Kjo qe po pyet ti eshte nje pyetje qe edhe nje femije 5- vjecar e ka te kjaret.

Nje proverbe thote:

" Ne baze te pyetjes qe po me ben, une te kuptoj sa dituri ke "

Prandaj perpara se te besh pyetje ne lidhje me fene dhe Kur'anin famelarte, shko e meso themelet e fese Islame
    ( por jo prej te ashtuquajturit hoxhallare) dhe pastaj eja te debatojme.
    Forumi eshte debat, ky nuk eshte kurs per mesimin e fese dhe gjuheve te huaja.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 28-02-2010 më 10:50
    Ndrysho Firmën

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Me duket se je ne kundershtim me veten tende!!???

S'po t'marim vesh tani, nuk te ka pelqyer hoxha ose feja ??

A ka mundesi qe te na japeshe te pakten nje argument se perse nuk qenka e mire feja???
    Feja edhe argumenti eshte aty, shamia s'me pelqeu edhe hoxha thoshte qe feja nuk e lejon ti flasesh cunave.

Kur na paska dale kjo fe dhe sa besimtare ka ne bote???
    Une jame njera prej tyre.

Prej Kur'anit famelarte frigohet vetemse jobesimtari ( qafiri) dhe shejtani.

Ketu shihet se nuk ke qene e interesuar qe te behesh besimtare, njeri me themele.
    S'me mbushen mendjen per te vazhduar kete fe. Te rrish tere diten te kesh kujdes me cfare kembe hyn ne shtepi, kujdes mos te flasesh per Zotin apo te kesh kuranin ne banjo sepse te gjitha jane mekate.
    Me e forta, ne shishet e pijes me uje e dini pse ceket uji mbas 2-3 ditesh? Sepse ka ardhur shejtani ne shtepine tuaj edhe e pin ai.... e kam besuar kete mashtrim/genjeshter per nje kohe te gjate, deri kur e kuptova pse vertete ceket uji.

Kjo qe po pyet ti eshte nje pyetje qe edhe nje femije 5- vjecar e ka te kjaret.

Nje proverbe thote:

" Ne baze te pyetjes qe po me ben, une te kuptoj sa dituri ke "

Prandaj perpara se te besh pyetje ne lidhje me fene dhe Kur'anin famelarte, shko e meso themelet e fese Islame
    ( por jo prej te ashtuquajturit hoxhallare) dhe pastaj eja te debatojme.
    Forumi eshte debat, ky nuk eshte kurs per mesimin e fese dhe gjuheve te huaja.
    Eshte e mundur mos te perdoresh ironi me mua? Se edhe une e kame shume te lehte ta kthej kete mbrapsh.
    Forumin une e bej si t'me doje qefi mua, edhe pyetjet qe do bej po ashtu si t'me doje qefi mua.
    Te ka mesuar feja ty te respektosh tjetrin apo si? Me keqardhje te them qe ketu ke bere mekat.

Feja edhe argumenti eshte aty, shamia s'me pelqeu edhe hoxha thoshte qe feja nuk e lejon ti flasesh cunave.
    Hahahaah...Ti definitivisht nuk ke lidhje se cka po flet...hahahahaha.
    Po hajt se po e thjeshtojme pak fjalorin se dukesh qe je pak naive.
    Ti thua "shamia s'me pelqeu" , por ky nuk eshte argumentin qe une te kerkova.
    Une me duket se te pyeta, pse nuk te pelqeu shamia ( feja).
    Pra me trego shkakun.
    Lehte eshte te thuash s'me pelqen p.sh krishterizmi.
    Por arsyeja??? Cila eshte arsyeja ( Argumenti)????
    A me kuptoveeeee?
    Une jame njera prej tyre.
    Qofsh me jete, qofsh.
    U ritsh e madheeee !
    Hehehehe...
    S'me mbushen mendjen per te vazhduar kete fe.
    Jo , po shume ne zor feja per ty.
    Humbje e madhe per Islamin...hehehehehe !
    Nese do ta dish, njeriu ka nevoje per Zotin e madheruar, e jo Zoti per njeriun.
    Zoti i ka te gjitha.
    Me e forta, ne shishet e pijes me uje e dini pse ceket uji mbas 2-3 ditesh? Sepse ka ardhur shejtani ne shtepine tuaj edhe e pin ai.... e kam besuar kete mashtrim/genjeshter per nje kohe te gjate, deri kur e kuptova pse vertete ceket uji.
    Edhe njehere po na ben me dije se ti fene Islame e paske mesuar prej 1001 neteve.
    E kuptuam se ti je nje njeri qe nuk di te lexoje ( anlfabete).
    Se po te dishe te lexosh, do ta merje burimin e Islamit, do ta lexoje dhe do te kuptoje se feja Islame nuk eshte perallë sic po na e prezanton ti ne kete forum.
    Ti nuk di me shume se sa c'te ka thene gjyshja dhe c'te ka thene ai psudohoxha.
    Ti je nje injorante ( e pa ditur ) ne kete drejtim.
    Prandaj te thashe, separi meso, lexo e pastaj eja e debato.
    Me i rezikshme per veten e tije, eshte njeriu gjysem i ditur ( as analfabet e as alfabet).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 28-02-2010 më 12:31
    Ndrysho Firmën

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •