Haahahahaha ah kjo përmbledhja yte na mbyti fare

Po plazhit i bëj vizitë tamam për rreze dielli

Pemen e Vitit të Ri nuk e zbukuroj
Jo nuk ndihesha i vetmuar, përkundrazi kisha shumë shoqëri mirpo festat fetare ishin ato që më joshnin të dija për fenë p.s muaji i Ramazanit, Bajrami dhe ditët tjera më bënin përshtypje pastaj në Gjermani kishte Xhamia shkonim në ditë festash i vizitonim dhe keshtu krijova një lloj lidhje me Xhaminë, pas një kohe fillova t'i vështroj edhe Kishat dhe objektet tjera fetare, si përfundim fillova të lexoj mbi fetë dhe ja sot
Po më ke treguar paksa, në rregull edhe ne e kemi fenë spirituale, pastaj është vet feja ajo që na stimulon të mësojmë mbi shkencen.
Jo shiqo nuk është çdo gjë mëkat thjeshtë merre Kur'anin për bazë dhe Hadithet (porositë Profetike) ajo që është mekat në bazë të Kur'anit dhe Haditheve ajo edhe është mekat, ndërsa ajo që thonë njerëzit nuk më bënë përshtypje.
Faqet fundit të Kur'ani flasin për ditën e gjykimit (pra një temë ndieshme), mirpo nuk do të thoja se janë agresive për vetë faktin se aty shqyrtohen mirë pozicionët e njerëzve atë që kanë bërë vepra të mira përgëzohen dhe u jepet një garanc për një parajs, ndërsa ata që kanë bërë krime kërcenohen me ferr dhe u bëhët thirrje të ndërprejnë krimet e tyre, t'i kthehen Zotit dhe të pendohen.
Krijoni Kontakt