une mund te jem qen,
po ti je idiot,
armiku me i madh i shqiptarve ka qene dhe eshte feja,
pikerisht tipat si midja jane skllever te fese qe ka punuar gjithmone kunder shqiptareve.
Shiko mire ne forum, nga jane ata qe ofendojne Skenderbeun per pune feje?
Doni me na shit edhe patriotizem pale.
Skender Beut,ofeza me e madhe i behet nga ata te cilet kerkojne ta "pervetsojne"
duke e quajtur si "Hero te krishterimit"ne nje kohe qe shqiptaret e dinin per hero te kombit!!!
eh ne qofte se dikush Skender Beun e quan hero te krishterimit duke neperkembur vlerat e tia kombetare,
padyshim qe kete nuk do e pranonte shumica e shqiptarve!
Skender Beu,nuk luftoj per katoliket as per myslimanet,por per gjithe kombin!!
Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 09-02-2010 më 06:23
Une nuk shaj Skenderbeun,as Nene Terezen,kur te shkruash per ta duhet ti kesh duart e pasterta biles.
Jam muslimane edhe pse nuk i permbahem rregullave,prap nuk lejoj dikush te mi shaj,sepse gjysh e katragjysh i kam pas Haxhi dhe e adhuroj fen islame ,eshte e paster,ketu bejn pjes vetem njerezit zemer but ,qe din te falin te luten mos ia duan te keqen askujt etj etj(jashte atyre talibaneve qe mbysin njerez)![]()
O Grek,Italjan,ne bashkohemi me Shqiperin e jo me qiftin tend se ti je Grek,Italjan,per kete arsye nuk bashkohemi me ty,ti je i paguar nga greket,Italjane,per te ber perqarje mes Shqiptarve te Shqipersi dhe Shqiptarve te Kosoves,ik more Grek more ik se nuk ke vend ne tokat Shqiptare .
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Unë Këto video që na i sjelli ky djali , WhitePoverSS , nuk i shikova ,as që e kam ndërmend ti shikoi , sepse nga vet titujt po duken video idote.
Por dua të theksoi se më idodt është vet ky White.. që na sjell në këtë temë këto video.
Me të gjitha të mirat e të kqijat do të bashkohemi , ska alternativë!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC , U KRYMB, E HASA ME SHOKË NA KRYMBI TU NA RREJT!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Krijoni Kontakt