Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 123
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar mė parė nga unkas Lexo Postimin
    Shume per te ardhur keq me keto zgjedhjet!
    Edhe vota qe eshte nje nga aktet me te rendesishme te demokracise , eshte bere si placke tregu....
    o dosti jem qita qena jon qi na kon vra n luft e po na vrasin edhe sod. qeni qi ka honger m u t ni her aj s nalet. zoti i marroft kta qena. a i ki pa ton qehren e qenave e kan.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tasjani-ferizaj : 02-02-2010 mė 18:04

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Nje pjes shkon edhe per fatlumin,,,

eshte ne nderin e gjdo njerit ta krijoj njeher e pergjithmon nje mendje te mire e jo te lujtur nga dikush tjeter..se per juve as nje shqiptare nuk do te del i mire,,po ju nje kupton qytetaret jan ata te cilet e kan vendos e jo siq thoni ju hajnija se aty nuk jan kan vetem te pdk,se e as te ledkes po jan kan te gjitha partit ne kualicion ooooooooo njerzi po a keni ndonje shkoll a po jo nuk e di se si i kuptoni senet ju eshte problemi i juaj,,,
    edhe nje juve po ju them koha e ldk,ka mbaruar para dy vitev o njerzi
    se edhe ti ku ke luftuar as qe me intereson me intereson shkrimi i juaj dhe atyre si mendojen si ti...
    se ne baz te shkrimev te juaja dhe te disa tjereve ju nuk ju dhimben familjet e deshmorev ne baz te shkrimev te juaja....po lete je ne ndergjegjjen e gjdo qytetari dhe politikani ne kosove dhe ne gjdo familje te kosovarev dhe ne pergjethsi te shqiptareve.........[/QUOTE]
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Per liridonin

Familjeve te deshmoreve duhet tju ndihmoj ai qe ka manipuluar me ta.

Une sjam shtet,nuk kam para,shteti i ka.

Shteti po i lene te varfer.

Qeveria po i len te varfer.Ata jane shteti.

Menjehere pas lufte shkonin gjoja per ti vizituar keto familje,e shkonin qe tju kerkojne vota,edhe tju thone qe vetem ne jemi krahu i luftes,mos shkoni tjeterkun se ne ju mbrojme ,ne ju japim dinjitet.

Qfare dinjiteti ka sot nje familje e deshmorit.

Ate dinjitet nuk mundemi mja jep as une as kerkush ne kete forum.

Eshte detyre e shtetit te kujdeset per ta.

Keto familje skan nevoje per fjale patriotike,ata dojne buke dojne mireqenje,nuk dojne me jetu ne qadra.

Leri ti familjet e deshmoreve,mos fol per ta.Nese mundesh najsen mju ndihmu ndihmoju,se qeveria spo ka pare.Po ka halle tjera.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    ju shterrpanat nese nuk mani me tri her
    ateher ju mbetet qe te kerkoni ndihmen e veterinarit
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Kta LDK-istat u mundės nė zgjedhjet e para, u munden edhe nė zgjedhjet e dyta edhe u munden edhe nė zgjedhjet e treta.
    Kėshilla ime pėr juve osht mbas 45 ditėsh mbahen zgjedhjet nė Istog rujuni mos po humbni edhe aty se ashtu kshtu send ska mbet nė juve

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

per cilat e ke fjalen...

Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Kta LDK-istat u mundės nė zgjedhjet e para, u munden edhe nė zgjedhjet e dyta edhe u munden edhe nė zgjedhjet e treta.
    Kėshilla ime pėr juve osht mbas 45 ditėsh mbahen zgjedhjet nė Istog rujuni mos po humbni edhe aty se ashtu kshtu send ska mbet nė juve
    per cilat zgjedhje e ke fjalen o gimm...nuk kam marre vesh qe ldk-ja te kete humbe 3 pale zgjedhje jo...po ndoshta ti quan zgjedhjet e fundit keshtu....i ndan raundet ne zgjedhje...se si u bene keto zgjedhje me 5 raunde veq palloshat e pdk-se i bene...sa ju ra ne dore atyne ma keq se ne viset tjera shqiptare i bene...cka me ba se iku rahmetlia dhe mbeti ne dore te hashimes e fatmires e u bene pershesh gjanat...kur ishte gjalle ai as ne anderr nuk i kishin fitu zgjedhjet krimbat e shikut dhe komandantat e bllaces...sa i fituan zgjedhjet prej 99 e ketej...
    te jesh i bindur qe edhe ne istog kan me fitu komandantat e bllaces dhe te rognerit..ata kan edhe arren edhe gurin kujt ja mban me votu kunder...se ja banje ma zi se komandant drinit me kompani...i dergojne ne at dynja me dashje apo pa dashje........

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Po lereni more mos beni tifo,duhet te skuqeni se qfar katastrofe eshte ber me keto zgjedhje,une per veti as qe jam dal se e kam dit qe hajni po ta merr kafshaten e gojes e jo voten,hajt balit se larg jena

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga Kaprosi Lexo Postimin
    per cilat zgjedhje e ke fjalen o gimm...nuk kam marre vesh qe ldk-ja te kete humbe 3 pale zgjedhje jo...po ndoshta ti quan zgjedhjet e fundit keshtu....i ndan raundet ne zgjedhje...se si u bene keto zgjedhje me 5 raunde veq palloshat e pdk-se i bene...sa ju ra ne dore atyne ma keq se ne viset tjera shqiptare i bene...cka me ba se iku rahmetlia dhe mbeti ne dore te hashimes e fatmires e u bene pershesh gjanat...kur ishte gjalle ai as ne anderr nuk i kishin fitu zgjedhjet krimbat e shikut dhe komandantat e bllaces...sa i fituan zgjedhjet prej 99 e ketej...
    te jesh i bindur qe edhe ne istog kan me fitu komandantat e bllaces dhe te rognerit..ata kan edhe arren edhe gurin kujt ja mban me votu kunder...se ja banje ma zi se komandant drinit me kompani...i dergojne ne at dynja me dashje apo pa dashje........
    Nė zgjedhjet e para PDK i kishte 27% dhe ta them tė drejten qytetarėt e Kosovės ma nė fund janė kthy kah kibla edhe jon tu e dit kujna me ja jep voten dhe jam i bindur se janė pendu qė ja kanė jep votėn LDK-sė (pėrfshirė edhe atij rahmetlisė)

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Urime PDK ,posht tradhetaret ,kolobracionistet,titistet,servilet.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Po lereni more mos beni tifo,duhet te skuqeni se qfar katastrofe eshte ber me keto zgjedhje,une per veti as qe jam dal se e kam dit qe hajni po ta merr kafshaten e gojes e jo voten,hajt balit se larg jena
    Ti nuk ke mundur te dilesh ne keto zgjedhje se je mesuar ne te kaluaren me llutat,e tashti per ty keto jan te kurruptuara e kudo tjeter,,
    Se edhe stilin e te shkruarit e ke te till,,
    Se mjer kosova qafre tradhtaresh i ka pasur para lufte edhe qfare i ka tani..
    se ti me shoket e tu jeni mesuar ta shiteni ket popull per interesa tuja dhe te afermive te tu...se kur te vike xxxx,polici ne shtepin ejuaj i qiteshe pite e pule e tani shet mende ne forum...po per kesi kllosharesh dhe faqezishe si ti dhe ata si mendojen si ti koosves nuk i duhen a kurr..
    Se ti me ata si ti kurr nuk kan pasur qefe te shofin kosoven bardhe as qe deshironi ta shifeni bardhe po vetem zi..ju jeni mesuar ta shifeni sloben dhe xx personi bardhe ..kur ishe ne gjendje gjithe qka ishte e mundur per te me be,,ishe ne gjendje edhe njeri shume te aferm tuaj ta shitesh per vetei oooo i pa njeri,,po te lindurit eke te till.. se po mos te ishe i till ne kohen e pas luftes do ta kishe ndryshuar mendjen po je i till je turpi i koosves,dhe fatkeqsishet je edhe i familjes sat te afermive,,me vjen keq po i till je te njofim mire kush je ,fatkeqsishet edhe kusherit tuaj kan pesuar tani nga intrigat tuja te flliqta eshte per te ardhur keq,,,po ndoshta te bjen ndermend ndonje here po jo sa a i bjen ne mendje thiut ne mal.......

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Citim Postuar mė parė nga G-2 Lexo Postimin
    po ne kosove ka luftue natoja kunder shkaut!!
    dhe ajo ka merite per clirimin e saj!!
    Po me vjen mire se e paske studijuar mire se kush ka luftuar ne koosve,me vjen shume mire...
    Po edhe ndoshta mos te ishe ti kosova as sot nuk do te ishte e lire me disa tjer te cilet mendojen si ti..........

Po mos te ishte UĒK-ja , as sot kosova nuk do te ishte e lire ket jo vetem une po te them po pyte edhe diken tjeter ndonje historjan ,apo ndonje mike nese e ki dikund si e nje ralitetin ne koosve edhe para lufte edhe pas lufte ooooo kungull..

Nje pytje ty dhe atyre si mendojen si ti...\

Cili shtet e fitoj lirin pa perkrahjen e miqeve ,,,,,,,,,a mos franca,,,edhe disa tjera...

Cila nene e merr femin e vet kur te lidhe ne djep ma qajte tregom ti ne keto dy pytje...

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •