Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 123
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o gimqe

Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Nė zgjedhjet e para PDK i kishte 27% dhe ta them tė drejten qytetarėt e Kosovės ma nė fund janė kthy kah kibla edhe jon tu e dit kujna me ja jep voten dhe jam i bindur se janė pendu qė ja kanė jep votėn LDK-sė (pėrfshirė edhe atij rahmetlisė)
    te ishte rahmetlia gjalle as pas 50 vjetesh nuk e kishin pa pushtetin...a e di si ndodhi ne japoni....pas 50 vjetesh fitoi pushtetin nje parti atje...do ndodhte edhe ne kosove keshtu...por rahmetlia vdiq dhe me te rene ne dore te fatmires dhe nexhates u shperbe ldk-ja....sigurisht ka gisht edhe shiku i hashimes ne kete mes...e keshtu hashimja me dhune e me manipulime arriti te 30% i votave dhe e fitoi pushtetin...sa te kete krimba shiku ne kosove hashimja do fleje i qete....

populli i kosoves nuk eshte pendue fare pse ja ka jep voten ldk-se o gimqe jo....duke e pare qa bani fatmirja me hashimen ata spo dalin hiq ne zgjedhje qe edhe vota e tyne te mos shkoje ku ata ta qesin...e ketu perfitojne larvat e shikut

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga Kaprosi Lexo Postimin
    te ishte rahmetlia gjalle as pas 50 vjetesh nuk e kishin pa pushtetin...a e di si ndodhi ne japoni....pas 50 vjetesh fitoi pushtetin nje parti atje...do ndodhte edhe ne kosove keshtu...por rahmetlia vdiq dhe me te rene ne dore te fatmires dhe nexhates u shperbe ldk-ja....sigurisht ka gisht edhe shiku i hashimes ne kete mes...e keshtu hashimja me dhune e me manipulime arriti te 30% i votave dhe e fitoi pushtetin...sa te kete krimba shiku ne kosove hashimja do fleje i qete....

populli i kosoves nuk eshte pendue fare pse ja ka jep voten ldk-se o gimqe jo....duke e pare qa bani fatmirja me hashimen ata spo dalin hiq ne zgjedhje qe edhe vota e tyne te mos shkoje ku ata ta qesin...e ketu perfitojne larvat e shikut
    Pse ti nuk don me pranu osht diēka tjeter mirpo kqyre pėrmbi 200'000 vota i ka PDK-ja llogarite edhe ti vet tash, partia numer 1 nė pushtet.
    Ok po e lam qe SHIK-u po mir bre burr a krejt Kosova edhe qytetart janė antar tė SHIK-ut a? edhe ata qe votojnė?
    Ska dyshim se njeri pa gabime ska PDK-ja gabimin ma te madh e ka ba kur u hi ne koalicion me LDK-nė, se realisht u duft bre burr me hi me AKR-nė ata edhe po punojnė pa kan hiq ne pushtet, dihen njerzit qe e dojnė kit vend.
    Sa ke gjall rahmetlia a ke Bajram Rexhepi kryeminister? Asnjė herė LDK-ja se ka marr kryeministrin prej mas luftes, katastrof a? e i thojke vetit "Nė rrugė tė drejtė" jo loqk lufta ketu osht midis dy grupeve PDK-sė edhe AAK-sė cili po e merr kryeministrin se sa pėr LDK-nė as qe bahet llaf e mos te folum per LDD-nė qė edhe ma hiq.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ėndrra e LDK-sė

Pas debaklit zgjedhor nė Prizren dhe Lipjan, dilema e LDK-sė ėshtė mė e madhe sesa a duhet kooperuar pėr “riformatizimin” e Qeverisė apo tė hapė pėrfundimisht kapitullin e daljes nga ajo dhe ikjes nga “pėrqafimi i akullt” i Thaēit. Nė tė dy rastet, do ta ketė vėshtirė. Loja me dy fytyra e ka sjellė nė kėtė gjendje. Vazhdimi i saj mund ta rrėnojė krejt.

Nga Bardh Hamzaj mė 02.02.2010 nė ora 12:00
    Jam nga ata qė fushata zgjedhore e Isa Mustafės i ka bėrė tė besojnė nė mundėsinė e ndaljes sė tatėpjetės dhe ringjalljes sė LDK-sė. Kėtė e kam artikuluar edhe publikisht. Me 31 janar, me “pėruljen zgjedhore” qė pėrjetoi LDK nga PDK nė Prizren dhe Lipjan, mendoj se kjo paska qenė njė ėndėrr, qė si ēdo ėndėrr tjetėr, zgjat shumė shkurt.

Nuk u deshėn mė shumė se dy muaj qė tė kuptohet “loja e dyfishtė” tė LDK-sė. Me 15 nėntor, votuesi i LDK-sė, sidomos nė Prishtinė, i besoi Isa Mustafės qė e ka pėrnjėmend kur po thoshte se “kjo Qeveri nuk e ka gjatė”. Nuk mjaftuan “blic” vizitat e Mustafės nėpėr komunat tjera pėr tė mbajtur gjallė frymėn e “fitores sė tij Rugoviane”, sepse liderėt tjerė, me grada shumė mė tė larta nė partinė e tij, u kujdesen ta bėjnė me dije, bash tė kundėrtėn qė po e thoshte ai: LDK nuk e ka ndėrmend t’i ndahej koalicionit me Hashim Thaēin.

Lutfi Haziri, Eqrem Kryeziu, ministrat, i tėrė rrjeti i LDK-sė i strukturuar dhe akomoduar nė institucionet dhe shėrbimet buxhetore, e deri te “kryetari i ngrirė” i partisė, dėshmuan se nuk do tė “dorėzohen” as pėrballė shantazheve si ai i “Zanzibarit” tė 19 nėntorit tė vitit tė kaluar, kur Kryeministri u dėrgoi porosi se e ka ndėrmend t’i dėbonte nga Qeveria.
    Duket se kjo ishte e mjaftueshme qė votuesi kosovar ta kuptojė se LDK ėshtė duke luajtur me dy fytyra: njėra antiqeveritare (fals), dhe tjetra pushtetare (e vėrteta).

E kjo e ka ēmimin e vet. Dhe kjo faturė erdhi qė nė rastin e parė, me 31 janar. Ėshtė e vėrtetė se rezultatin “katastrofal” tė LDK-sė, kėtė tė diel, e kanė ndihmuar edhe faktorė tė tjerė. Ndoshta e ekzaltuar me ekspertizėn e KZAP-sė dhe vendimin e KQZ-sė pėr tė pranuar ankesat e saj pėr parregullsi nė balotazhin zgjedhor nė Prizren e Lipjan, LDK pati qasje tė “pėrgjumur” ndaj reprizės sė tij. Fitohej pėrshtypja se nė LDK janė duke menduar se vetė fakti qė ka arritur ta imponojė pėrsėritjen e balotazhit, ėshtė e mjaftueshme edhe pėr ta fituar atė. Me atė “hov”, LDK nuk ka pushuar asnjėherė tė ushqejė shpresat e pėrkrahėsve tė vet, se edhe gara pėr Gjilanin nuk ka pėrfunduar dhe se edhe ajo mund tė pėrfundojė nė dobi tė saj.

Kėshtu, nė Prizren, kreu LDK-sė, tėrė barrėn ia la kandidatit tė saj pėr Kryetar, Hanefi Muharremit, pėr t’u bėrė pak mė e dukshme vetėm nė njė takim pėrmbyllės tė fushatės. LDK nuk u trazua as atėherė kur nga koalicioni po i dilte AKR-ja e Behgjet Pacollit, pėr t’iu bashkuar grupimit rreth PDK-sė, gjė qė siē u pa, ka mundur tė jetė momenti qė e ka vendosur fatin e kėsaj gare. Mė shumė ėshtė parė duke bėrė fushatė pėr Hanefi Muharremin, kreu i AAK-sė Ramush Haradinaj dhe tėrė struktura e tij partiake, sesa figurat e “fuqishme” tė LDK-sė. Pra, pėrderisa Thaēi po e rriste shpejtėsinė, po e forconte koalicionin, dhe Prizrenin e shpalli Jerusalem tė PDK-sė, Sejdiu dhe LDK-ja e tij shfaqeshin nė imazhe gjithnjė e mė tė zbehta, dhe me njė ndjenjė tė ēuditshme ftohtėsie, sidomos ndaj partnerit tė koalicionit – AAK-sė sė Haradinajt. Kur jemi kėtu, duhet thėnė se fitorja nė Prizren mund tė shėnohet si pėrballje e parė e suksesshme e koalicionit PDK-AKR ndaj koalicionit LDK-AAK. Nuk ėshtė sekret se tė gjitha personalitetet e forta qė i ka PDK, nė finale tė garės zgjedhore, veēse nuk kanė fjetur nė Prizren dhe Lipjan, duke punuar tėrė kohen, shtėpi pėr shtėpi.

Pėr tė mos varguar shembuj tė tjerė tė sjelljes sė rivalėve nė kėtė garė, mund tė jetė qė momenti i cili e ilustron mė sė miri disponimin e votuesve ėshtė sjellja ndaj mesazhit tė njėrit prej kallaballėkut tė nėnkryetarėve tė LDK-sė, Lutfi Hazirit, i cili qė nė fillim tė fushatės pėr raundin e tretė zgjedhor e lėshoi kushtrimin: Me 31 dhjetor do ta prishim koalicionin qeverisės me PDK-nė! Llogaria e Hazirit ishte e qartė: dėshironte qė nė stilin e Isa Mustafės tė zgjonte elektoratin e fjetur tė LDK-sė dhe tė siguronte edhe ata pak numra pėrqindjesh, qė i duheshin pėr ta fituar garėn, jashtėzakonisht tė barabartė, nė dy etapa zgjedhore me PDK-nė. Por, tash u pa se fjalėt e kujt zėnė vend e tė kujt i merr era, nė LDK. Ndodhi e kundėrta e asaj qė donte tė arrinte z. Haziri dhe udhėheqja tjetėr e LDK-sė qė nuk iu dėgjua zėri: jo qė nuk u rriten, por nė krahasim me dy matjet paraprake, u zvogėluan votuesit e LDK-sė, prandaj kandidatėt e PDK-sė, si nė Lipjan ashtu edhe nė Prizren, i thelluan fitoret e tyre.

Dhe ku mbeti tani “fuqia” e LDK-sė, qė u duk se po shfaqej kohėve tė fundit? A ishte ky vetėm njė mashtrim optik i ēastit, i prodhuar nga fushata pėr Prishtinėn? A mundet LDK-ja tė krijojė nė tė ardhmen ndonjė shans mė tė mire sesa ky qė e kishte tani? Teorikisht pyetje mund tė bėhen shumė, dhe situatat qė mund tė krijohen nė tė ardhmen janė tė lloj-llojshme.

Por, para nesh tani e kemi njė LDK, qė nga kėto zgjedhje po del mė shumė e lėnduar sesa ishte para tyre; njė LDK qė nė Qeverinė e Hashim Thaēit, sado i pėrkėdhelur tė jetė Fatmir Sejdiu si President, do tė ketė rol akoma mė inferior; njė LDK me krizė akoma mė tė madhe tė lidershipit; njė LDK shumė tė ndarė pėrbrenda, nėse duhet vazhduar mbetjen nė Qeveri apo daljen nga ajo; njė LDK me mė pak aleatė…Me fjalė tė tjera, njė LDK nė njė udhėkryq akoma mė tė madh dhe me njė perspektivė mė tė mjegulluar, se para nėntorit tė kėtij viti.

LDK, tani para vetes ka sfidė mė tė madhe sesa nėse duhet kooperuar pėr “riformatizimin” e Qeverisė tė paralajmėruar nga Kryeministri, apo tė hapė pėrfundimisht kapitullin e daljes nga ajo dhe ikjes nga “pėrqafimi i akullt” i Thaēit. Nė tė dy rastet, do ta ketė vėshtirė. Loja e dyfishtė e ka sjellė nė kėtė gjendje. Vazhdimi i saj mund ta rrėnojė krejt.

Interesi i Kryeministrit Thaēi ėshtė qė LDK-nė ta mbajė me ēdo kusht nė Qeveri, prandaj ėshtė shumė e pritshme qė ditėve tė ardhshme veprimet e tij do tė jenė shumė gjeneroze ndaj partnerit tė tij – Kryetarit tė ngrirė tė LDK-sė, Fatmir Sejdiut. Kjo do t’i mundėsonte atij mandat kryeministror deri nė vjeshtėn e vitit 2011, kur Thaēi e Sejdiu, bėjnė interpretimin e kohės sė mbajtjes sė zgjedhjeve parlamentare tė radhės. Nėse ndodh kjo, mbetet tė shihet ēka do tė pėrfitojė Thaēi e ēka mund tė humbė ende Sejdiu, por ėshtė e sigurt qė nė zgjedhjet e ardhshme, kurdo qė tė mbahen ato, LDK nuk mund tė imitojė mė kurrėfar roli opozitar.

Ndėrkohė, Hashim Thaēi do tė duhej tė pėrgatitej pėr t’u pėrballur me fuqinė nė rritje tė partisė sė vetme me qėndrim tė pandryshuar opozitar – AAK-sė sė Ramush Haradinajt.

(Autori ėshtė Analist Politik dhe Kontribues i Gazetės Express)
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Po qka me ba po na biejne hise edhe zdrolanat. Po nuk e kane gjate.
    Te Shprehi ngushllime per vdekjen e juaj klinike .....me keq ardhe po te them ty edhe drenicakut per nja 20 vite pushteti i juaj ka kaluar,,,se 20 vite e keni tradhtuar ket popull boll e keni mashtru e e keni flliq,,se i flliqti ti flliqe, gjithe ket shqiptari..

Po nuk di se qe te ju bej koha e juaj ka kaluar se boll jeni mesuar 20 vit ne Partin komunsite,10 vite ne partin e Sllobodanit,e 10 vite te perzier ldk,,srs e ku ta di une

Po ti te bjen mire me shu e me u rrezit te ura e shen saves........o i pa njeri ,o i pa rod...o i pa koke........

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga liridoni703 Lexo Postimin
    Te Shprehi ngushllime per vdekjen e juaj klinike .....me keq ardhe po te them ty edhe drenicakut per nja 20 vite pushteti i juaj ka kaluar,,,se 20 vite e keni tradhtuar ket popull boll e keni mashtru e e keni flliq,,se i flliqti ti flliqe, gjithe ket shqiptari..

Po nuk di se qe te ju bej koha e juaj ka kaluar se boll jeni mesuar 20 vit ne Partin komunsite,10 vite ne partin e Sllobodanit,e 10 vite te perzier ldk,,srs e ku ta di une

Po ti te bjen mire me shu e me u rrezit te ura e shen saves........o i pa njeri ,o i pa rod...o i pa koke........
    Po me vjen keq por qeverise tende te krimit kane nisur me ju lekund rrenjet.Prit edhe e merr vesh keta 3 muajt e ardhshem.

Keshtu ja nisin ,me se pari policet,tani mjeket,tani arsimi e keshtu me radhe e tani ja nise gjygji e e merr vesh ftyren e trimave tu.

Une se kam mrri ate parti ,nuk e di as qysh u dok,po mesap kta idollat e tu kane ideologjine marksiste sepse skane lexu libra tjere veq te marksit dhe stalinit.

Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Po me vjen keq por qeverise tende te krimit kane nisur me ju lekund rrenjet.Prit edhe e merr vesh keta 3 muajt e ardhshem.

Keshtu ja nisin ,me se pari policet,tani mjeket,tani arsimi e keshtu me radhe e tani ja nise gjygji e e merr vesh ftyren e trimave tu.

Une se kam mrri ate parti ,nuk e di as qysh u dok,po mesap kta idollat e tu kane ideologjine marksiste sepse skane lexu libra tjere veq te marksit dhe stalinit.
    Qeverija eshte e imja edhe keti poplli...
    Po ti prit edhe tre muaj edhe nje vite po ket qeveri do ta keshe edhe per 8 vite te ardheshme ...
    Se nuk je ti si vendos e as ata si mendojen si ti po eshte sovrani i po keti poplli i cili ja ka dhen besimin...
    E degjuat zotin limaj sante ne KTV..se qka tha per Autostraden e cila pritet te filloj se shpejti ...autostrada me standartet europjan,,,vetem ne kroaci e ke te njeten nga spliti e deri ne zagreb...edhe kjo e jona tani fillon nga Morini e deri ne kufi me serbin do te jet me kamerat,me te gjitha vetem nje e till ndodhet ne kroaci tani per tani se ne regjion dhe me larget nuk ka kesi autostrade...

Po ju jeni tu ja ba sikur se di kush me ju than ,,sikur njani si kish pas then e kam ma ru nje shtepi edhe nuk mu ka be shtrenjet,tjetri tha vallhi mu po e ty se di ,aj kish pas then e kam maru tre kate dhe e kam perfunduar me krejt me 12 eu,kurse aj tjetri tha jo valla mu me kan shkuar 30 mi ,,e tashti llogarit njeri........se qfare ndryshimi kan keto dy shtepi thjeshte ta bera nje matmatik,,,nese e kupton e kupton nese jo me vjen keq po me shume nuk di e une se di qka me te ba se di se si me te ndihmuar ty dhe atyre si mendojen si ti..........

Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    212

Me keq ardheje po te them jo edhe tre muaj po une ty po te them edhe 12 vite keta i ke ne qeveri jo se une i kam ideoll po poplli i ka idoll kjo u deshsuma edhe me 15 .nentor,13 dhjetor,31 janar e keshtu..
    Nuk do te thot se policet jan zgjuar ne grev une i perkrahi ata ne qendrimet e tyre edhe te tjeret....po nuk kan edhe ata arsye te qohen kur ata e kan stryukturen e tyre komanduse at atje duhet te bejen presjon...
    Kurse mjeksija i ke ndergjuar edhe ti se jan marr vesh me 30 per qinde me jav rrit rrogat jav kan rrit e ndegjuat edhe ju alushin ne prezencen etyre,,, po do te behet mire,,sa i perket arsimit atyre jav ka rrit e dimi te gjithe njeri...
    Edhe tani une ty do ta them nje dhe jemi gjall nese eshte ummri si ka then zoti..
    Qe nga nje janari i vitit 2011 gjdo pumpjes ne kosove rrogen baz do ta ket minimumi 380 euro edhe pastrusi..ket uen ty po te tregoj edhe te tjereve ket ki me qen edhe ti deshmitar edhe shume te tjere...me 31 janar 2011 do ti marrin keto rroga duke u nisur tek me e vogla si e ceka une tani ..
    Kurese policet do ti marrin nga 475 e deri ne 695 euro per shoqe sipas vendit te punes ket une ty te kujtoj nje vite para kesaj..........

Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    212

Me keq ardheje po te them jo edhe tre muaj po une ty po te them edhe 12 vite keta i ke ne qeveri jo se une i kam ideoll po poplli i ka idoll kjo u deshsuma edhe me 15 .nentor,13 dhjetor,31 janar e keshtu..
    Nuk do te thot se policet jan zgjuar ne grev une i perkrahi ata ne qendrimet e tyre edhe te tjeret....po nuk kan edhe ata arsye te qohen kur ata e kan stryukturen e tyre komanduse at atje duhet te bejen presjon...
    Kurse mjeksija i ke ndergjuar edhe ti se jan marr vesh me 30 per qinde me jav rrit rrogat jav kan rrit e ndegjuat edhe ju alushin ne prezencen etyre,,, po do te behet mire,,sa i perket arsimit atyre jav ka rrit e dimi te gjithe njeri...
    Edhe tani une ty do ta them nje dhe jemi gjall nese eshte ummri si ka then zoti..
    Qe nga nje janari i vitit 2011 gjdo pumpjes ne kosove rrogen baz do ta ket minimumi 380 euro edhe pastrusi..ket uen ty po te tregoj edhe te tjereve ket ki me qen edhe ti deshmitar edhe shume te tjere...me 31 janar 2011 do ti marrin keto rroga duke u nisur tek me e vogla si e ceka une tani ..
    Kurese policet do ti marrin nga 475 e deri ne 695 euro per shoqe sipas vendit te punes ket une ty te kujtoj nje vite para kesaj..........

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Nese zgjedhen nga populli le te qeverisin edhe 50 vite,por qdokush e din se ka njerez ne qeveri qe jane te implikuar ne krime dhe duhet pastruar keto pune,sepse populli po vuan.Mbi 50 %ne varferi te skajshme,afer 90 % te varfer,dhe ky 10 % ju takon qeveritareve dhe disa mafiozeve.
    Le te qeverisin ata njerez qe punojne per kete vend me nder.sepse e meriton ky popull nje jete me te mire.Vuajti shume.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546

Eu te lumte goja Hashim Thaqi. Bre ma merrte mendja, sa here qe lexoja shkrimet e tua, e qe ne mase te madhe nuk kuptohen, se ndonjeri nga qeveria duhet te jesh. Po mire qe na tregove se je personalisht kryeministri. Tu shtoft ndera qe na tregove se paske me i rrite rrogat, edhe ate mire bile. Kjo eshte nje gje shume e mire per popullin.

Edhe nje te mire kishe mujt me ja ba ketij forumi.
    Shko dikund ne shkolle, ti pare ke mjaft, paguaje nje mesues qe ka mbet i shkrete e nuk eshte ne gjendje ta ushqej familjen ( edhe pse e ka rrogen ) , e msohu me shkruajt shqip si duhet se na morre fytyren.

Edhe nje pyetje per fund " zotri kryeminister " :

A kan me bo sivjet dardhat andej kah Broja, apo prap ligsht? Jo per tjeter, por thash bile kishim mujt me prodhu pekmez.

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •