Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 123
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga liridoni703 Lexo Postimin
    Me keq ardheje po te them jo edhe tre muaj po une ty po te them edhe 12 vite keta i ke ne qeveri jo se une i kam ideoll po poplli i ka idoll kjo u deshsuma edhe me 15 .nentor,13 dhjetor,31 janar e keshtu..
    Nuk do te thot se policet jan zgjuar ne grev une i perkrahi ata ne qendrimet e tyre edhe te tjeret....po nuk kan edhe ata arsye te qohen kur ata e kan stryukturen e tyre komanduse at atje duhet te bejen presjon...
    Kurse mjeksija i ke ndergjuar edhe ti se jan marr vesh me 30 per qinde me jav rrit rrogat jav kan rrit e ndegjuat edhe ju alushin ne prezencen etyre,,, po do te behet mire,,sa i perket arsimit atyre jav ka rrit e dimi te gjithe njeri...
    Edhe tani une ty do ta them nje dhe jemi gjall nese eshte ummri si ka then zoti..
    Qe nga nje janari i vitit 2011 gjdo pumpjes ne kosove rrogen baz do ta ket minimumi 380 euro edhe pastrusi..ket uen ty po te tregoj edhe te tjereve ket ki me qen edhe ti deshmitar edhe shume te tjere...me 31 janar 2011 do ti marrin keto rroga duke u nisur tek me e vogla si e ceka une tani ..
    Kurese policet do ti marrin nga 475 e deri ne 695 euro per shoqe sipas vendit te punes ket une ty te kujtoj nje vite para kesaj..........
    Jo valla qysh jam une ti i pa sendet nuk ta ka hanger pranveren kjo qeveri,veq ishalla jan protesta te qeta se ma populli nuk duron.
    Hajnat jan shumu si shume edhe ma te rrezikeshmit jan ban ata qe jan ne kry te shtetit.
    Une po e percjell tv rrokumin dhe qytetaret po tregohen shume te pezmatum ne qeveri,por edhe disa deputet qe po jan musafir ne kete tv hapur po thojn se ka shku puna shume keq.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Nje pjes shkon edhe per fatlumin,,,

eshte ne nderin e gjdo njerit ta krijoj njeher e pergjithmon nje mendje te mire e jo te lujtur nga dikush tjeter..se per juve as nje shqiptare nuk do te del i mire,,po ju nje kupton qytetaret jan ata te cilet e kan vendos e jo siq thoni ju hajnija se aty nuk jan kan vetem te pdk,se e as te ledkes po jan kan te gjitha partit ne kualicion ooooooooo njerzi po a keni ndonje shkoll a po jo nuk e di se si i kuptoni senet ju eshte problemi i juaj,,,
    edhe nje juve po ju them koha e ldk,ka mbaruar para dy vitev o njerzi
    se edhe ti ku ke luftuar as qe me intereson me intereson shkrimi i juaj dhe atyre si mendojen si ti...
    se ne baz te shkrimev te juaja dhe te disa tjereve ju nuk ju dhimben familjet e deshmorev ne baz te shkrimev te juaja....po lete je ne ndergjegjjen e gjdo qytetari dhe politikani ne kosove dhe ne gjdo familje te kosovarev dhe ne pergjethsi te shqiptareve.........
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Familjeve te deshmoreve duhet tju ndihmoj ai qe ka manipuluar me ta.

Une sjam shtet,nuk kam para,shteti i ka.

Shteti po i lene te varfer.

Qeveria po i len te varfer.Ata jane shteti.

Menjehere pas lufte shkonin gjoja per ti vizituar keto familje,e shkonin qe tju kerkojne vota,edhe tju thone qe vetem ne jemi krahu i luftes,mos shkoni tjeterkun se ne ju mbrojme ,ne ju japim dinjitet.

Qfare dinjiteti ka sot nje familje e deshmorit.

Ate dinjitet nuk mundemi mja jep as une as kerkush ne kete forum.

Eshte detyre e shtetit te kujdeset per ta.

Keto familje skan nevoje per fjale patriotike,ata dojne buke dojne mireqenje,nuk dojne me jetu ne qadra.

Leri ti familjet e deshmoreve,mos fol per ta.Nese mundesh najsen mju ndihmu ndihmoju,se qeveria spo ka pare.Po ka halle tjera.[/QUOTE]

Per Fattlumin...

Nuk e besoj si ka njeri i cili ka pak gjak shqiptari si nuk i respketon Familjet e Deshmoreve dhe te invalidev te luftes ,,mos i ngatroo ne keto tema tu kisha lut...
    Po edhe gjdo njeri aq sa ka mundesi me ju ndihmu eshte mire pamarrparasushe a eshte invalide a po jo kur eshte ne gjendje te veshtir ekonomike..
    Edhe gjdo njeri ka respekt pwer familje te deshmorev ka,,po tashti edhe gjithe ket pasuri te Kosoves me ju dhan ketyre familjeve te deshmoreve ata nuk ngjallen ma edhe mallin per ta nuk munden me jav hiq....edhe nuk e besoj qe kan ndonje familje e deshmorit si kerkon e gjithe bugjetin e kosoves me jav afry vetem atyre e te tjeret me met pa te ,se edhe ata kan luftuar per Kosove e jo per pasuri...
    Po edhe ne tashti duhet te jemi te vedishem se njeher per nje here mundesit e bugjetit te kosoves jane keto si jan e...
    Po nuk po them si marrin aq shume para ,po bilem pak marrin ,nuk jan pare ato si i marrin e meritojen edhe shume me shume po nga dale se edhe ato arrihen edhe do benifecion i kan ne arsime e dikun dikun po ,,nje familje per nje deshmorit para dhjetorit te vitit 2009 i kan marr nga 225 euro ne muaj,,,pak jan po edhe tashti po flitet me jav rrit edhe pak sado kudo nuk mundesh me than edhe pak jane,
    Po shpresojmi se do ti marrin nga shkruti dikun 370 euro ne muaj........kurse nje civil i cili u vra ne lufte ,,ose e ka pasur vdekjen si e ka pasur e gjel ,,sot shume familje te tyre i marrin nga 130 euro ne muaj,,edhe kjo nuk eshte pak,,,
    te jemi realiste,,jemi deshmitar se ka njeri u dek nga egjeli si sot si vdesin gjdo dite ,e ka vdek ne lufte sot i gezojen keto benifit,,,kur ishte qeverija e kaluar keto i kan pasur po i kan pasur nga 35 euro kurse sot 130...edhe deshmoret i kan pasur ka 125 euro.......
    per nje here kur te shkojesh ne mall druni nuk prehet,,,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kruja78 : 08-02-2010 mė 18:50

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Po lereni more mos beni tifo,duhet te skuqeni se qfar katastrofe eshte ber me keto zgjedhje,une per veti as qe jam dal se e kam dit qe hajni po ta merr kafshaten e gojes e jo voten,hajt balit se larg jena
    DRENICAK...........
    Tani jame kyqyre edhe une ne ket forum si antar i ri..
    Po shume shkrimet tujat i lexova bilem me shume vemendje .........
    Ti ne baz te shkrimev tuja po e tregon ftyren tende dhe jeten tende kunder gjithe atyre qe mendojen Shqipe dhe qe Flasin shqip,,,ashtu ti perceptova shkrimet tuja sipas tej nuk paska shqiptare apo,ne thojza burr te mire ketu ne kosove ,,nje nder ta i drejt ,,ketu koke vetem ti...me vjen mire si tjer nuk ka ne kosove ...po shpresoj se pasi je ti ne kosove,edhe kosova do ecen perpara,se tjeret po ngrenkan bari sipas mendimi tuaj i nderuar....
    Une te kisha kshilluar ty vere gishtin ne koke dhe mendoje edhe pasandej shkruje ato qka mendon,,po e paske nje shkoll jo te mire,,se kur njeriu e lavdron vetem veten une mendoj edhe shume besoj se prej ti nuk ka kurgjo hiq ama bash hiq...
    Nuk e besoj se ti i ke sherbyer kesaj toke per te mire kurr ne jeten e juaj e as te familjes se juaj,,,,
    Po sipas shkrimev tuja po me del se ti i paske sherbyer dreqit para lufte ne lufet edhe sot large kofte nga kosova edhe nga gjdo gjeje si flitet shqipe dhe mendohet SHQIPE...............

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642

Thaēi heq dorė nga mandati i deputetit nė Kuvend

Thaēi, ka bėrė tė njohur dorėheqjen e tij nga pozita e deputetit tė Kuvendit tė Republikės sė Kosovės.

Pėrmes njė letre drejtuar kryetarit tė Kuvendit tė Republikės sė Kosovės, Jakup Krasniqit, kryeministri i Qeverisė sė Republikės sė Kosovės, Hashim Thaēi, ka bėrė tė njohur dorėheqjen e tij nga pozita e deputetit tė Kuvendit tė Republikės sė Kosovės.

“Duke u bazuar nė nenin 70 paragrafin 3 (2) tė Kushtetutės sė Kosovės si dhe nė pikėn 5 tė Rregullės nr. 14 tė Rregullores sė Punės sė Kuvendit tė Kosovės, ju paraqes dorėheqjen time nga pozita e deputetit tė Kuvendit tė Republikės sė Kosovės”, thuhet nė letrėn e Thaēit drejtuar kryeparlamentarit Krasniqi.

Kėtė veprim, Thaēi thotė se e ka marrė duke pasur parasysh pėrkushtimin e tij ndaj Qeverisė sė Republikės sė Kosovės, si dhe tė pėrmbushjes nė mėnyrė sa mė efikase tė tė gjitha detyrave tė tij si Kryeministėr.

“Njė gjė e tillė do tė ndihmonte edhe vetė Kuvendin e Republikės sė Kosovės nė rritjen e efikasitetit nė punė dhe krijimin e mundėsisė pėr deputet tė rinj qė do tė jenė tė pėrkushtuar vetėm nė punėt dhe detyrat qė pėrkojnė me funksionin e deputetit”, thuhet nė fund tė letrės qė kryeministri Hashim Thaēi i ka dėrguar kryeparlamentarit Jakup Krasniqi./koha/

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    A thua e preku kritika e shkrimtarit te madh Rexhep Hoxha qe i i quajti zyrtare te pangopur me nga dy tri paga dhe qeveri qe punon per te miren e te huajve dhe ne dem te popullit te vet apo kritika e Kryeparlamentarit Jakup Krasniqi se Qeveria po shkel ligjin apo protestat e mjekeve policeve sherbyesve civile dhe shume e shume punetoreve tjere sepse shtrohet pse deri me sot nuk e leshoi poziten e deputetit te Kuvendit te Kosoves por priti deri tash ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    bravo thaēi.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga Kasumi Lexo Postimin
    A thua e preku kritika e shkrimtarit te madh Rexhep Hoxha qe i i quajti zyrtare te pangopur me nga dy tri paga dhe qeveri qe punon per te miren e te huajve dhe ne dem te popullit te vet apo kritika e Kryeparlamentarit Jakup Krasniqi se Qeveria po shkel ligjin apo protestat e mjekeve policeve sherbyesve civile dhe shume e shume punetoreve tjere sepse shtrohet pse deri me sot nuk e leshoi poziten e deputetit te Kuvendit te Kosoves por priti deri tash ?
    Arsye e thjeshtė nė Parlament ishin disa deputetė qė i bėnin pyetje dhe e nxinin ngusht pėr premtimet e parealizuara tė tij dhe tani pas zgjedhjeve ka vendosur tė tėrhiqet nė menyrė qė askush mos ta pyes pėr premtimet marramendėse tė tij dhe tė mos e gjykoj pėr veprimet e tij, tė jetoj i qetė jetėn qeveritare (kjo ishte qė ndėgjova sipas analistėve)

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Arsye e thjeshtė nė Parlament ishin disa deputetė qė i bėnin pyetje dhe e nxinin ngusht pėr premtimet e parealizuara tė tij dhe tani pas zgjedhjeve ka vendosur tė tėrhiqet nė menyrė qė askush mos ta pyes pėr premtimet marramendėse tė tij dhe tė mos e gjykoj pėr veprimet e tij, tė jetoj i qetė jetėn qeveritare (kjo ishte qė ndėgjova sipas analistėve)
    Pyetjet e deputetve i drejtohen kryeministrit Thaēi,e jo deputetit Thaēi,kryeministrit perseri do ti bėhen pyetje parlamentare dhe ai ėshtė i obliguar si kryeminister tu pergjigjet pyetjeve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    le mos u merr me politik gimche se nuk ja paske qellue hiq

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    a din njeri me me thene kur jane zgjedhjet e Presidentit ne Kosove
    "They will not control us, We will be victorious"

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •