Close
Faqja 305 prej 406 FillimFillim ... 205255295303304305306307315355405 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,041 deri 3,050 prej 4051
    Jo thjesht e kam ven per humor.
    Kte problem e kam ven re vetem ne PC te vjeter dhe nji adaptor USB besoj se do te mbaronte pun nqs problemi eshte vetem, errori gjat ndezjes.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Nese operon me xp profesional atehere nuk ka shans mos njohe tastieren, por edhe nese eshte keshtu shto hardwerin e ri ne contol panel dhe dedectoje nga atje.

Ne rastin me te keq bej disable nga setup motherboard dhe enable serish dhe te shohim a do ta njohe me pas.

i/e regjistruar Maska e agas
    Anėtarėsuar
    22-05-2009
    Postime
    258

Kerkoj ndihme nga ekspertet

Kam hapur nje salle internet kafe dhe kur kompjuterat lidhen ne internet ne shumicen e rasteve bllokohen.Kompjuterat jane te rinj ,nje jave kam qe i kam blere.Kam provuar me kompjuterin personal qe kam ne shtepi,ky lidhet pa veshtiresi dhe nuk ka asnje problem.Ju lutem nje mendim te specializuar per te argumentuar problemin qe kam tek dyqani qe i kam blere ,pasi spesialisti i filialit thote lloj lloj arsyesh,por deri tani nuk kam mbaruar pune.Jam nga rrethet dhe kompjuterat i kam blere ne Tirane.Me poshte k
    eshte edhe screen shot i tabeles qe del pasi ndodh bllokimi i kompjuterit.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Jetoni pėr Shqipėri dhe vdisni pėr tė.

N.Frashėri

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga agas Lexo Postimin
    Kam hapur nje salle internet kafe dhe kur kompjuterat lidhen ne internet ne shumicen e rasteve bllokohen.Kompjuterat jane te rinj ,nje jave kam qe i kam blere.Kam provuar me kompjuterin personal qe kam ne shtepi,ky lidhet pa veshtiresi dhe nuk ka asnje problem.Ju lutem nje mendim te specializuar per te argumentuar problemin qe kam tek dyqani qe i kam blere ,pasi spesialisti i filialit thote lloj lloj arsyesh,por deri tani nuk kam mbaruar pune.Jam nga rrethet dhe kompjuterat i kam blere ne Tirane.Me poshte k
    eshte edhe screen shot i tabeles qe del pasi ndodh bllokimi i kompjuterit.
    Kliko tek Click Here qe te del tek Error dhe do te japi info me te hollesishme. Infot me pas hidhi ketu.

Te keshilloj te shkarkosh Hijackthis dhe file log qe do gjeneroje pas skanimit beje copy-paste ne forum :

Download Hijackthis
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    [I]Beje pak me te gjere pyetjen.
    Cfare sistmei operativ perdor, modelin e routerit, kur te bllokohen pas pak minutash te zhbllokohen apo jo...etj
    Ushtroje pyetjen ne detaje sepse nga ketu ku ndodhen antaret asnje nuk mund te japi nje pyetje konkrete rreth problemit tend me ate pyetje qe ke bere ti.
    Shtoj mund te ndihmoj ky lin per te zgjidhur problemin tend
    http://www.microsoft.com/downloads/d...9-AFAD4E049C48
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iktuus : 30-01-2010 mė 09:10 Arsyeja: ......
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Nese ke paketen pack 2 te windowsit instalo versionin e tret dhe bej agiornamentet nje alternativ tjeter per problemin tend
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Anėtarėsuar
    22-05-2009
    Postime
    258
    Citim Postuar mė parė nga Sherri Lexo Postimin
    Kliko tek Click Here qe te del tek Error dhe do te japi info me te hollesishme. Infot me pas hidhi ketu.
    Informacioni i gabimeve eshte ky:

C:\DOCUME~1\PERDOR~1\LOCALS~1\Temp\WERc508.dir00\a ppcompat.txt

C:\DOCUME~1\PERDOR~1\LOCALS~1\Temp\WERc508.dir00\s vchost.exe.mdmp

N.Frashėri

Anėtarėsuar
    22-05-2009
    Postime
    258
    Citim Postuar mė parė nga Sherri Lexo Postimin

Te keshilloj te shkarkosh Hijackthis dhe file log qe do gjeneroje pas skanimit beje copy-paste ne forum :
    Pas skanimit me Hijackthis dolen keto rezultate si me poshte:

linku eshte ketu:http://www.hijackthis.de/#anl
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga agas : 30-01-2010 mė 11:25

N.Frashėri

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Kishe gabime diqka por beje edhe vet copy gjithe kete kod qe vure dhe veje ne http://www.hijackthis.de/ e ke aty poshte vendin per te analizuar, dhe do i shohesh vet gabimet

psh
    O2 - BHO: (no name) - {6D794CB4-C7CD-4c6f-BFDC-9B77AFBDC02C} - C:\WINDOWS\system32\khfGxWpn.dll

Kind

Must be fixed! [random file name] - VirtuMonde/Vundo, http://www.bleepingcomputer.com/forums/H ow-to-remove-the-TrojanVundoB-Search42co m-MSevents-tx18610-0.html#entry110599 adware variant
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    22-05-2009
    Postime
    258
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    [I]Beje pak me te gjere pyetjen.
    Cfare sistmei operativ perdor, modelin e routerit, kur te bllokohen pas pak minutash te zhbllokohen apo jo...etj
    Ushtroje pyetjen ne detaje sepse nga ketu ku ndodhen antaret asnje nuk mund te japi nje pyetje konkrete rreth problemit tend me ate pyetje qe ke bere ti.
    I nderuar iktuus!Te falenderoj per gatishmerine e treguar per zgjidhjen e ketij problemi qe me eshte krijuar ne kompjuterat.Po i pergjigjem radhe pyetjeve .Si sistem operativ shitesi ka instaluar Windows SP2.Modema qe une perdor eshte ZTE e albtelekomit.Linja e internetit eshte ADSL nepermjet linjes telefonike.Ne rastet kur del tabela foton e se ciles e kam postuar me siper,linja e internetit bllokohet dhe nuk mund te hapesh faqe tjeter sepse del nje tabele tjeter qe thote:adresa e kerkuar nuk gjendet.Ose tjetra: Connection Interrupted

The connection to the server was reset while the page was loading.

The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again.

Solucion i vetem i zgjidhjes mbetet restarti i kompjuterit.Pas kesaj mund te rilidhem ne linjen e Net-it.

N.Frashėri

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •