Close
Faqja 306 prej 406 FillimFillim ... 206256296304305306307308316356 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,051 deri 3,060 prej 4051
    Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga agas Lexo Postimin
    Pas skanimit me Hijackthis dolen keto rezultate si me poshte:

linku eshte ketu:http://www.hijackthis.de/#anl
    Sic ka shkruar dhe valdetshala ke marre nje virus. Bej skan me programin e vogel qe do gjesh me poshte :

Download Vundo Fix

Pasi ta kesh hequr beji nje skanim prape me Hijackthis dhe na hidh logs te shohim nqs te eshte hequr apo e ke akoma. Nqs do ta kesh hequr te keshilloj ta axhornosh Windows me SP3.

Gjithashtu mund te instalosh dhe Spy Bot kunder spyware :

Spy Bot
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Dito
    Puna eshte se ky error dilte qe ne fillim te statrtimit te kompjuterit dhe nuk mund te hyja dot ne asnje vend as ne bios setap dhe as kudo sepse duheshe tastjera qe te punoje.

P@R4nOi@C_LorD
    PC ishte shume i vjeter ne fakt, sistemin operativ nuk e pashe dot sepse kur me ra ne dore ishte me kete problem, kurse me adapterin e provova e kam shpjeguar edhe me lart po perseri asnje shenje. Ka mundesi te kete qene ndonje Windows 98 ose me i hershem akoma ^_^. Me shume pyeta per merak se ai kompjuter u be per ramet tani
    have a little faith!!!

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga agas Lexo Postimin
    Kam hapur nje salle internet kafe dhe kur kompjuterat lidhen ne internet ne shumicen e rasteve bllokohen.Kompjuterat jane te rinj ,nje jave kam qe i kam blere.Kam provuar me kompjuterin personal qe kam ne shtepi,ky lidhet pa veshtiresi dhe nuk ka asnje problem.Ju lutem nje mendim te specializuar per te argumentuar problemin qe kam tek dyqani qe i kam blere ,pasi spesialisti i filialit thote lloj lloj arsyesh,por deri tani nuk kam mbaruar pune.Jam nga rrethet dhe kompjuterat i kam blere ne Tirane.Me poshte k
    eshte edhe screen shot i tabeles qe del pasi ndodh bllokimi i kompjuterit.
    Te kompjuterat duhet bere skanim dhe pastrim me spybot&SD dhe malware bytes.
    Pastaj te duhet te shkarkosh dhe instalosh pakon SP3 te windowsit XP.Mos i mbaj kompjuterat me windows sp2.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Qe mos kesh me probleme me viruset ne kompjuterat e klienteve fut nje Deep Freze se klientet ku nuk hyjne dhe cfare lloj USB nuk fusin, per te qene me i qete vete pastro nje here PC nga viruset qe ke marre dhe pasi te jesh i sigurte qe i ke pastruar instalo deep freze dhe shpeton per shume shume kohe
    Gjithe te mirat dhe suksese ne punen e re ^_^
    have a little faith!!!

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227

Nuk me ruhet rezolucioni i VGA-se ne PC

Kam nje kompjuter Desktop FOXCONN, Pentium 4, 3.00 GHz, Ram 1.0 GHz dhe VGA 512 MHz.
    Pasi e formatova me XP 2, dhe instalova Driver-at e VGA, vendosi rezolucionin 1024-768, por pas restart-it, nuk ruhet rezolucioni por kthehet ne 800-600.
    Karta Grafike eshte ASUS V584 me Driver-a ATI CATALYST.
    Nese mund te me ndihmoj dikush, sepse nuk mund te punoj me 800-600, por vetem me 1024-768.
    Dua te shtoj se ne fillim, kur e kam montuar dhe formatuar nuk me ka nxjerr probleme. Keto probleme me linden vetem tani pas formatimit te fundit.
    Faleminderit.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Ky ndryshim nuk te ruhet vetem te rezulucioni apo edhe oren shikoje nje here e ruan apo jo, se ndodh ndonjehere qe bateria qe ndodhet ne motherbord dhe i jep energji biosit kur kompjuteri eshte i fikur qe te mbarohet dhe biosi nga qe ska energji risetohet dhe ngarkon vlerat default, shikoje nje here baterin dhe shkruaj perseri...
    have a little faith!!!

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Faleminderit per gatishmerine don lico. Ora ruhet ne rregull. E kam kontrolluar baterine. Kompjuterin e kam montuar vete para 6 muajsh me te gjitha pjeset e reja, perfshire edhe matherboard-in.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Aha atehere nuk eshte se i kam parasysh shume mire kartat VGA por thjesht mendoj se duhet ta provosh edhe nje here driverin ose nje driver tjeter per te njeten karte ose hiqe edhe vere edhe nje here karten se mos kush e di me shume se kaq ste keshilloj dot dhe as dua te te besdis me shume nga qe spo te ndihmoj dot ^_^
    have a little faith!!!

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Faleminderit edhe per kaq.
    Sqarim per te tjeret : Karta eshte e re dhe me CD Driver te veten. Me kete CD Driver e kam blere. Instalimin e Driver-ave VGA e kam perserite. Nuk di cfare te sqaroj me teper !

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Provo nje here kete
    Star-run-msconfig-boot.ini tek menuja boot options shiko mos ke te chekuar /basevideo hiqja chekimin dhe shiko cmund te ndodhe!!!
    have a little faith!!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •