Nuk po te kuptoj, nėse nuk starton antivirusi atėherė si do mbrohesh??
PS Te kisha kėshilluar njė tjetėr antivirus.
Nuk po te kuptoj, nėse nuk starton antivirusi atėherė si do mbrohesh??
PS Te kisha kėshilluar njė tjetėr antivirus.
Me respekt,
Valdet Shala
Mbrojtjen po , por kur du une manuel e jo automatik te filloje pas cdo leshuarje.
kur bej te ndez kompjuterin me dalin keto fjale DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AUD PRES ENTER . dhe ngel nuk ecen me duhet nje cd qe te vazhdoj a mund ta shkarkoj kete programin dhe ta hedh ne cd me nero ne qoftese po ku mund ta shkarkoj me jepni nje adrese ju lutem . ju faleminderit.
Tashti te ka dal ky problem, apo e ke per her te pare qe e perdor ket pc? duket sikur nuk ke sistem operativ "windows" ose ndonje problem me hardiskun. Besoj se me nje cd windows mund te besh dicka....
Aldi Shuli
Ky ka shume mundesi te jete problem me baterin e biosit po ta hapesh kompjuterin ke nje bateri te rrumbullkate ngjyre gri ajo ka shume mudnesi te kete mbaruar dhe biosi nuk njeh asgje, nderoje nje here baterine ne cdo dyqan fotografik gjen nga atobateri dhe kerkoje me kodin 2032.
Gjithe te mirat
have a little faith!!!
Pasi te vesh baterine dhe nqs vazhdon perseri e njejta situate jepi restart PC me buton ose me alt+ctrl+delete dhe provo te hysh Boot menu qe eshte me nje nga butonat e tastjeres varet nga PC esc, delete, F2, F11, F5 dhe te zgjedhesh te parin HDD jo cd-rom
have a little faith!!!
kam nje problem me pc e ndez por nuk me jep monitori fare , se mendoja se ka djegje bordi por ventilatori punon dhe dvd gjithashtu hapet nuk e kuproj se ca ka ne monitor nuk me jep fare .e kam me karte grafike on board ju lutem me ndimoni
Ben mire te nderosh nje here kabullin qe lidh ekranin me karten grafike, nqs nuk punon as ashtu po ke mundesi per ndonje munitor tjeter sa per te provuar e ka munitori apo karta grafike nqs as me ekran tjeter nuk jep fare duhet te nderosh karten grafike pastaj.
have a little faith!!!
monitorin e kam provuar me gjithe kabull me punon po nuk e kuptoj se ca problemi bordi apo karta grafike
Krijoni Kontakt