Close
Faqja 315 prej 406 FillimFillim ... 215265305313314315316317325365 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,141 deri 3,150 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Nuk po te kuptoj, nėse nuk starton antivirusi atėherė si do mbrohesh??
    PS Te kisha kėshilluar njė tjetėr antivirus.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e Medi1
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    Mbrojtjen po , por kur du une manuel e jo automatik te filloje pas cdo leshuarje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-02-2010
    Postime
    44

kur bej te ndez kompjuterin me dalin keto fjale DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK

kur bej te ndez kompjuterin me dalin keto fjale DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AUD PRES ENTER . dhe ngel nuk ecen me duhet nje cd qe te vazhdoj a mund ta shkarkoj kete programin dhe ta hedh ne cd me nero ne qoftese po ku mund ta shkarkoj me jepni nje adrese ju lutem . ju faleminderit.

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Tashti te ka dal ky problem, apo e ke per her te pare qe e perdor ket pc? duket sikur nuk ke sistem operativ "windows" ose ndonje problem me hardiskun. Besoj se me nje cd windows mund te besh dicka....
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-02-2010
    Postime
    44

me duket se kam formatu hardiskun.

Citim Postuar mė parė nga Aldi1 Lexo Postimin
    Tashti te ka dal ky problem, apo e ke per her te pare qe e perdor ket pc? duket sikur nuk ke sistem operativ "windows" ose ndonje problem me hardiskun. Besoj se me nje cd windows mund te besh dicka....
    me duket se kam formatu hardiskun.

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Ky ka shume mundesi te jete problem me baterin e biosit po ta hapesh kompjuterin ke nje bateri te rrumbullkate ngjyre gri ajo ka shume mudnesi te kete mbaruar dhe biosi nuk njeh asgje, nderoje nje here baterine ne cdo dyqan fotografik gjen nga atobateri dhe kerkoje me kodin 2032.

Gjithe te mirat
    have a little faith!!!

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Pasi te vesh baterine dhe nqs vazhdon perseri e njejta situate jepi restart PC me buton ose me alt+ctrl+delete dhe provo te hysh Boot menu qe eshte me nje nga butonat e tastjeres varet nga PC esc, delete, F2, F11, F5 dhe te zgjedhesh te parin HDD jo cd-rom
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-01-2008
    Postime
    36

problem pc

kam nje problem me pc e ndez por nuk me jep monitori fare , se mendoja se ka djegje bordi por ventilatori punon dhe dvd gjithashtu hapet nuk e kuproj se ca ka ne monitor nuk me jep fare .e kam me karte grafike on board ju lutem me ndimoni

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Ben mire te nderosh nje here kabullin qe lidh ekranin me karten grafike, nqs nuk punon as ashtu po ke mundesi per ndonje munitor tjeter sa per te provuar e ka munitori apo karta grafike nqs as me ekran tjeter nuk jep fare duhet te nderosh karten grafike pastaj.
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-01-2008
    Postime
    36
    monitorin e kam provuar me gjithe kabull me punon po nuk e kuptoj se ca problemi bordi apo karta grafike

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •