dhe me bla bla se ate qe thoni ju nuk ka njeri e?
dhe ju thoni bla bla bla
e cili eshte qellimi i ardhjes tende ne jete? te jetosh si kafshe?
si e shpejgon funskionimin e gjith pjeseve e trupit tend dhe organizmit qe e ke e nuk e din si funksionon?
si e shpjegon rregullin ne univers? me bla blat e tua?
apo ske cfar te thuash dhe tash hajt te them budallalleqe
ore, ti po deshe beso, po deshe mos beso, po nuk e ke at te drejt te mohosh te drejten e te besuarit ndokujt... dhe mos u mbaj aq i ditur e i mencur sa shitesh.. se shifet.
ma thuaj, perse nuk doli as edhe nje shkencetar te kundershtoje ate qe thuhet ne Kur'an?
Dhe ti ke sfiden ne Kur'an... Sikur te mblidhen te gjithe shkencetaret, le te krijojne madje edhe nje fare (bime). Dhe serish me posht e ke pergjigjen: Ata nuk munden
Ja cfar je ti, nje naiv qe mendon se din gjithcka, se ka gjetur pergjigejen e botes, dhe sillet si guska ne mjegull
bajko
ne radhe te pare mos ofendo!
kujdes me ate fjalen naiv. po do te diskutojme, fillojme jam i gatshem te jap te drejt ne rastet kur ti do kesh te drejte ok?
qellimi i jetes time eshte te jetoj, dhe jo te adhuroj dike qe nuk e kam pare.
ke ber nje gabim shume te madh duke treguar naivitet, te krahasosh jeten e njeriut me ate te kafshes.
e di qe ka njerez si puna jote dhe e imja qe jetojne te tille sepse nuk kane mundesi ndryshe. dhe ata jetojne si kafshe!
pa dashur te te ofendoj, por je aq naiv ne kete faze saqe nuk shikon boten ku jeton. e di qe mbi 74 % e gjith botes nuk e kane nje shtepi te tyren, dhe ti thua jetojne si kafshe?
nuk po me vjen me te bej muhabet me ty, sepse e di qe sado te lodhem, realitetin tim ti nuk ke per ta pare, ashtu si dhe une realitetin tend!
por une kam nje avantazh, e kam kaluar nje here ate realitet, dhe madje shume te tjere pas atij...
po cke ti me kuranin?
une nuk te thash ty naiv, i thash kuranit legen!
ty cte djeg? se spo te kuptoj?
po de 74 per qind e botes nuk kan shtepi se jetojne ne banesa.
problemi eshte se ju nuk e keni kuptuar ate qe kam thene si kafshe. mos u ngut.
e cfar realiteti ke ti?
se njeriu ka prejardhjen prej majmunit?
se bota u krijua rastesisht?
se ti nuk beson ne ate qe nuk e sheh? cuditem si beson se ke shpirt ne trupin tend... ti ate nuk e sheh.
dhe me thua se nuk kam per ta pare realitetin tend? po nuk ka cfar te shifet aty.
cka eshte me interesant, as qe dua te bej muhabet me ty.
bajko
Krijoni Kontakt