Po ne kete teme ne postiminn nr 222, ku ti djalosh 21 vjeēar, pa e ditur aspak se me ke ke te flasesh e bile pas manifestimit te dashamiresise nga ana ime per mendjehaptesine e shfaqur ne tema te tjera, ke guximin te me drejtohesh ne kete menyre:
"Graviteti ???
Je shum qesharak kurr fut hundet ne pune te fizikes .
Beso qe shum me mire per tyy do te ishte qe rreth fizikes te heqesh dore se je me poshte se 0 ."
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 05-02-2010 mė 18:28
Explorer, kurre ndonjehere nje nofke u perdor kaq pa vend......
Ata qe jane te zotet e mendjes nuk kane nevoje per libra harapesh, or mazllum apo muslim qofsh.......
Bastin mund ta fitosh kur te sjellesh te pakten nje argument(jo 1000, sa u mburre) dhe une te mos e kuptoj .....deri atehere je vetem hoxhe me zile...
Ti kthehemi temes e cila e ka titullin:
Pėrkufizimi i "zotit"
Zoti e ka dhene perkufizimin e vet ne Kur'anin famelarte dhe Ai thote:
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 05-02-2010 mė 18:35
Ndrysho Firmėn
Po thuaj qe skam te drejte ??
E kam kerkuar at temen por skam mundur ta gjej , kur jo qe nuk meke kthy pergjegje , por e pate lidh edhe me italisht fjalin "gjatesi valore " . Tek tasht ke kthy pergjigje , dhe ne kete pyetje eshte turp per "dike qe ka studiu fizik"
Sa per kurozitet " Qfare eshte zhvendosja e kuqe gravitacionale" ....tek ne kete pyetje e din studentet e vitit te dyt ne fizik ??
Ke te drejte?!?!?!?!?
Po pra, je ti i pari ne fyerje....ajo ēka thashe une dhe meqe nuk e pranove, me jep te drejte edhe per te te quajtur genjeshtar.
Ate temen ti e ke gjet e te jam pergjigjur ne te njejten menyre,, por ke turp te kerkosh falje.
Sidoqofte, ti qe din te besh debat, duhet te dish me se miri se para se te besh nje pyetje duhet t'i pergjigjesh pyetjes qe te eshte drejtuar me pare:"Graviteti, sipas Kuranit famelarte????"
Krijoni Kontakt