Close
Faqja 1035 prej 1135 FillimFillim ... 3553593598510251033103410351036103710451085 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 10,341 deri 10,350 prej 11341
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga sdi-gja Lexo Postimin
    Ti beson. Pra, thuaj une besoj se zoti i ka fole nje Arabi analfabet ne shkreterire per te gjithe njerezimin.

Cila fakte shkencore? Na e parashko dicka te re nqs e njeh kuranin. Me thane kjo eshte ne kuran mbasi eshte provuar nga shkenca eshte kollaj.

Pse Arabet e trashe s'jane ne vend te pare kur i takon shkences atehere? Pse ju 'muslimant e dijshem' e keni lane Jehudin me a gjete e=mc2 ?
    Me dit qfare parashikon Kur'ani , nuk ka nevoje me dal dikush me zbulu se e zbuloj vet un lool

O fyll nuk eshte Kur'ani liber shkencor qe te tregon se qfare duhet njeriu me zbulu , por vetem te tregon se zbulimet e medha shkencore jane treguar me shum se para 1000 vjetve , dhe nje zbulim nuk behet aty per aty por duhen vite pun.

Sepse arabet me shum ndegjojne kleriket sesa Kur'anin, dhe ti pse ben qe arabet perfaqesojne Kur'anin ???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    GV_USA

Une jam ISLAMIST biles me i madhi ketu ne forum.
    A me tregon pse tutesh kaq shum prej Islamistave?!!!

GV_USA ( GV_ISLAMISTI )
    Ky eshte trim me flete

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ja vellezer nje perle tjeter nga urtesia islame e popullit shqiptar:

Une e postova si sarkazem po c'ka thashe eshte 100% e verte, arabt /islamiste e felliqte mendojne krejt ata qe thace une: 100% te jetes me b-the perpjete dhe tu luftua njerezit e civilizuar

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Ky eshte trim me flete
    Po pse e ke cunguar postimin tim aman . I sillje te plote ketu .

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    O be Xhamia be po Iluzion te bukur qe ke be llokum ...kshtu s'pari Kurani nuk ka zbrit por Fjalt nga Allahu kan zbrit e kurse Kurani u shkru nga Mohammedi siq njifet si Profet i Islamit...une tash s'po di ti ne cfar menyre je duke e kuptu Islamin se si ka zbrit, por po me intereson bash me fjalt e tua se si ka zbrit Kurani ne qoftese bon me di tregoma qe ki mundesi...

Kurani u shkrujt nga njeri e kurse Xhibraili (kryeengjulli) ka zbrit me nje shpell ku Mohamedi ka fillu meditimet e veta dhe simbas fejes thuhet se ka zbrit Xhibraili dhe ka fol me Mohammedin dhe i ka jap lajm se je Rob i Allahut. Simbas Fejes qe thuhet Mohammedi s'ka dit as shkrim e as lexim por une e mendoj te ndryshmen. Se Mohamedi e ka pas pak te veshtir jeten sepse qe ne fillim kur ka lind babai i vet Abdullahu ka vdek para lindjes t'Mohamedit tani ka jetu vetem me nenen edhe gjyshin e vet...kurse pas nje kohe eshte dergu tek nje familjetjeter per ti dhan gji dhe per me rrit Mohamedin...kurse pas 6 vjete nana i vdek Mohamedit dhe kshtu tani Mohamedi jeton vetem me Gjyshin e vet s'e s'e ka pas tjeter kan deri sa eshte rrit...tani pas nje kohe Mohamedi u kalu me nje vend tjeter te Xhaxhai i vet sepse edhe Gjyshi i ka vdek...dhe pas asaj kohe me Xhaxhain e vet ja kan nis me shit gjera t'ndryshme ne Meke per me jetu diqysh, pas ksaj kohe ai ka marr msim shume dhe eksperienc dhe u bo shum i zgjut gjate ksaj pune qe e ka punu...

Tani pas nje kohe te gjate qe ka punu prej kohes se hershme me Xhaxhain e vet ja ka fillu qe te ndahet nga te tjeret, dhe u nda ne vetmi kur ka qen afer 40-ave dhe prej asaj kohe dhe ku ja filloj meditimit te vet ne shpellen Hira me nje koder afer Mekes...kurse me ushqim i ka pru gruja e vet Hatixhja a kurse Mohamedi si ka ndal meditimet e veta ne asnje menyre deri sa e ka arrit qe ta bej nje Fe t'veten...sepse gjate pazarit ne Meke me Hebrejt kurr s'ka mujt me ba marreveshje dhe simbas kohes i ka urryer, per kete e ka ngrit nje Kult me te vjeter Arab qe kan qen Pagan dhe prej atyre gjerave e ka ndryshu e ka ba Fejen Islame, dhe kshtu me njerez te pasur si Abu Bekr ka fillu qe t'pushtoj vende te ndryshme t'boj Luftime t'vogla ne Meke, pastaj ne vendet tjera dhe kshtu i kan hek te gjith Hebrejt prej Arabis....ka edhe shum Hebrej qe ka vrit Mohamedi afer 900 vetav Hebrej ju ka hek Koka...

E kjo e bon Mohamedin Profet me luftat e tij qe ka vrit, dhe me pushtim te nje pas njeshme....me pasuri t'medha e me komandanta te fort...edhe kshtu u shkry Kuranin i jot siq e quani Famelart e kshtu ka ardh deri ne tokat tona me luft jo me fuqi t'Allahut bukurosh...

Kurse me Zotat Pagan para Islamit e ka ba nje Zot per me besu dhe kur e ka marr Meken i ka shkaterru te gjith Zotat qe kan qen mbrenda ne Qabe dhe aty kur e ka zaptu kete vend e ka ba si te shejt qe eshte si shpi e Allahut po une e quaj pordh se vetem kur i ka mposht Zotat Islam e ka shtin Allahun kaq....

Une e pata hap ate temen Zotat para Islamit po ma mbylli Darwini s'e la te hapt se kam pas te flas shum po cka me ba....ju kisha lut le te hap temen Darwini, se ne ate teme ka shum per tu biseduar se si ka ardh puna deri tek Feja Islame dhe Allahu...se ka shum perputhje t'mdhaja me Zotat Pagan deri tek nje Zot pas shkaterrimeve te Feve Politeiste qe u shendrru ne ato Monoteiste...

Ajt me t'mira....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marduk : 27-01-2010 mė 17:10

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Citim Postuar mė parė nga sdi-gja Lexo Postimin
    Ti beson. Pra, thuaj une besoj se zoti i ka fole nje Arabi analfabet ne shkreterire per te gjithe njerezimin.

Cila fakte shkencore? Na e parashko dicka te re nqs e njeh kuranin. Me thane kjo eshte ne kuran mbasi eshte provuar nga shkenca eshte kollaj.

Pse Arabet e trashe s'jane ne vend te pare kur i takon shkences atehere? Pse ju 'muslimant e dijshem' e keni lane Jehudin me a gjete e=mc2 ?
    Haha kurr Feja Islame s'ka qen ne vend te pare per SHkenc gjithmon ka triumfu Perandorit e lashta si: Egjipti, Greqia, Babilonia, Kina, Mayat etj etj...qe don shkenc merrni msim pak prej Piramidav qe s'po mujn me i ra n'fije hala qysh i kan ndertu...shekulli 21 s'po e din, e ata Egjiptiant i kan ndertu ato sene para 5000 vjete, qe veq pak bane njeri dallimin se cfar shkenc, arkitekture, mjeksi ka pas ne ate kohe, ne qoftse mendoni qe Kurani i ka te gjitha t'vertet nje ashtu edhe Bibla kapne K@rin mshoni Sakic meniher...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    po me vika keq per ju qe flisni per perendite ne te tille forem...
    dhe une ashtu flisja per zotin.. me inat...
    por mos harroni te mirat qe ka sjelle genjeshtra me e madhe e njerezimit
    ja po hap nje teme ku mund te kuptoni me mire ceshtjen e zotit!

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Rregullator... Lexo Postimin
    po me vika keq per ju qe flisni per perendite ne te tille forem...
    dhe une ashtu flisja per zotin.. me inat...
    por mos harroni te mirat qe ka sjelle genjeshtra me e madhe e njerezimit
    ja po hap nje teme ku mund te kuptoni me mire ceshtjen e zotit!

Bobobobob mos hap teme tjeter mbi zotin dhe idhtaret e tij, he te keqen se kush ju duron me broshura 100 faqesh dhe budallalleqet pa fund.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Dito Lexo Postimin
    Bobobobob mos hap teme tjeter mbi zotin dhe idhtaret e tij, he te keqen se kush ju duron me broshura 100 faqesh dhe budallalleqet pa fund.
    kushedi i ka flash ki.lere

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    hahahhahah....
    sa me pelqyer... hahahaahha
    mos ki merak! se te kuptoj

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •