Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 74
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Me te lexuar ketu aty e kam se skam pare ndonje sondazh te sakte .
    More djale ne spo flasim per vajza qe jan gati per te filluar jeten e tyre , por raste qe jan minoreme e skan mundesi te mbrohen , dhe ky babai ri perfiton nga vajza ne te gjitha menyrat dhe nenat qe ose nuk e kuptojne , ose e din dhe heshtin mos humbin burrin e dashur ...
    Dhe ate krahasim e ka pak vend ,se asnje femij nuk i shkon dikujt qe e shef si figur atrore ..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Përderisa nëna e ndarë me fëmijë fut në shtëpi çdo burrë që pëlqen në rrugë, do të ketë nga këto gjëra, madje edhe më keq.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Sot po ikja per ne shkolle dhe mora gazeten e perditshme ,duke shfletuar me ra syri ne nje nga ato cfare ishte shkruar ne nje nga faqet e gazetes ..
    "Lerohet njerku qe dyshohej per abuzim sexual ndaj vajzes te se dashures se tij "
    Nder te tjera thuhej qe ai e kishte prekur ne mes te kembeve dhe ne gjoks , dhe i ishte kercenuar qe sapo te mbushte 15 vjec ai do kryente sex me te , por gjykata e shkalles se larte e ka leruar pasi te gjitha provat e mbledhura nuk mund ta provonin qe ai kishte synime te keqija ndaj vajzes , dhe se keto gjera kishin ndodhur ne kohen kur personat ne fjale kishin qene duke luajtur , dhe ato fjale ai ja ka then kur ishte shume i merzitur me vajzen pasi ajo e kishte nevrikosur .
    U ndjeva keq per vajzen e cila kushedi se cka hequr gjate kohes qe ai i ka bere keto gjera , por ajo qe me acaroi me shume eshte , ajo nene ska ven re asgje ?
    Per fatin tone te keq ne bote pedofilia eshte hapur shume dhe nuk mundet i vetm ligji qe ta luftoje! Te gjithe mund te japim nje fare ndihme rreth ketij akti barbar dhe çnjerrezor!
    Pedofilia eshte krim dhe jam e mendimit qe kafsha te tilla nuk duhen liruar kurre por te merren masa shume me te rrepta.
    Them qe ligji duke e konsideruar kete lloj akti si semundje psikologjike nuk eshte i rrepte sa duhet te jete!
    Nenen e kesaj vajze nuk mund ta gjykojme pasi nuk e dime te verteten dhe nga ana tjeter mos harrojme qe keta tipa dijne te luajne bukur komedine dhe presionin mbi femijet, vetem e vetem qe mos tregojne tek te tjeret!

Dhe a duhet nje femer qe pasi divorcohet dhe ka nje vajze , te krijoj nje jete te re me nje mashkull i cili mund ti bej dicka te tille vazjes se saj ?

Jam shume kurioze ta di si e mendoni dhe ju kete gje ?
    Ka shume femra qe lidhen me dike tjeter dhe kane femije dhe kjo normale pasi jeta vazhdon! Eshte shume normale!
    Dhe e dashur Val jo te gjithe meshkujt qe rrijne me keto femra jane pedofile!
    Pedofili ka pasur ndonjehere dhe emrin " Baba"!
    Por jam e bindur qe asnje nene ne bote nuk do pranonte pa folur dhe pa reaguar duke e ditur perdhunimin e femijes se saj!
    Mund te kete ndonje rast te rralle por atehere ato nuk quhen " Nena"

Te pershendes
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 25-01-2010 më 14:11
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    E dashur Walshiria....

Ti ne kete teme flet per pedofiline dhe pastaj ben nje pyetje te dyte ku ne te cilen do te diskutosh faktin qe nje nene e ndare e ka apo se ka te drejten te beje jeten e saj me dike qe nuk eshte i jati femijes se saj!
    Dmth kjo teme trajton dy probleme.....Mund te me thuash me sakte çfare kerkon te diskutohet ne te vertete?

( Ps: Kjo pyetje eshte me qellim qe ti ve nje titull temes)

Faleminderit
    "Carpe Diem"

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    DI_ANA ne fakte doja te trajtoja te dyja pytjet ne temen qe hapa pasi kan lidhje me ate qe un dua te kuptoj , si e kam parashtruar me siper .
    Sepse e bazuar ne artikullin qe lexova me erdhi ne mendje te pyesja antaret si e mendojne ate qe ka ndodhur dhe a duhet nje nene me nje vajze te asaj moshe te lidhet me dike qe mund te kete synime te keqija ndaj femijes se saj .
    Ne gazete nuk permendej fare fjala pedofili te kuptohemi ...
    Prandaj as un sdita cemer ti vija temes ..
    Aman jan shum pyetja qe kan lidhje me kete , qe kam qef te diskutohen mes antarve ..

Uroj te kem qene e qarte flm..

Argentina Maska e Gabriel_AFA
    Anëtarësuar
    20-04-2006
    Vendndodhja
    Aty Ku Nuk E Di Ti
    Postime
    13
    Ceshtja e tendencave te njerkut eshte per tu denuar,sepse nuk eshte fare normale te besh veprime te tilla edhe per sa i perket shumicave te kulturave neper bote eshte nje veprim i shemtuar(moralisht dhe ligjerisht) dhe kete une as nuk e ve ne diskutim,per sa i perket mbrojtjes se femijeve nga keto abuzime mendoj se eshte nje problem sociologjik me shume se nga ana ligjore,per arsye se,ne shume vende te zhvilluara kjo dukuri denohet shpesh nga gjykatat dhe kjo vjen jo nga legjislatura me e mire por kryesisht nga kujdesi i nenes se femijes gje qe behet e mundur nga emancipimi ekonomik dhe politiki femres qe nuk eshte e detyruar te kete nje burre per te pasur nje shtepi per te jetuar(ne Shqiperi ndodh e kunderta,e trishtuar por e vertete),mund te mbrojne ne menyre efektive femijerine e tyre, kurse ne shqiperi qe femra eshte akoma e diskriminuar politiksht dhe me e rendesishmja ekonomikisht gje qe sjell dhe probleme te medha ne personalitetin e tyre(forca karakteriale per te mborjtur veten dhe familjen e tyre ulet ndjeshem) ben qe femija te mos marre mbrojtjen e duhur,gje qe ben te ndodhin akoma raste te tilla dhe me e keqja te mos denohen dhe kjo ndodh sepse ne denimin e rasteve te tilla duke qene se viktima eshte e mitur nga ana ligjore rendesi te madhe ka qendrimi i nenes(qe eshte jo shume i forte,ne rastin konkret nena deklaron se nuk di asgje...une smendoj keshtu sepse nje nene di gjithcka per femijen e saj sidomos nese femija eshte ne moshe te vogel),dhe per kete arsye mbeten raste te padenuar.
    Prandaj une mendoj qe eshte problem i nje shoqerie te tere ku te gjithe sipas mundesive te tyre kane faj per situaten e krijuar,ashtu sic kane mundesi sipas mundesive te tyre per te ndryshuar dicka sado e vogel qofte kjo,meshkujt mund te fillojne te kene me shume respekt dhe te jene me inteligjente me seksin e kundert kurse femrat te jene me te forta dhe kembegulese per mbrojtjen e personalitetit te tyre....Do ishte nje fillim i mire mendoj une........
    Hasta La Victoria Siempre

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    E kan leshuar xhuxhu e kan len te lire , dhe pse thuhet qe ka ngacmuar sexualisht vajzen e te dashures se tij...
    Bote e semure ...

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    DI_ANA ne fakte doja te trajtoja te dyja pytjet ne temen qe hapa pasi kan lidhje me ate qe un dua te kuptoj , si e kam parashtruar me siper .
    Sepse e bazuar ne artikullin qe lexova me erdhi ne mendje te pyesja antaret si e mendojne ate qe ka ndodhur dhe a duhet nje nene me nje vajze te asaj moshe te lidhet me dike qe mund te kete synime te keqija ndaj femijes se saj .
    Ne gazete nuk permendej fare fjala pedofili te kuptohemi ...
    Prandaj as un sdita cemer ti vija temes ..
    Aman jan shum pyetja qe kan lidhje me kete , qe kam qef te diskutohen mes antarve ..

Uroj te kem qene e qarte flm..
    Ka hapur nje teme shume te ndjeshme dhe fatkeqesisht te perhapur pa mase ne civilizacionin e sotem.Mos harro e dashur qe ndonjehere djalli ka fytyre engjelli! Jetojme ne nje bote ku e keqja po perhapet tej mase per fatin tone te keq!
    Shume flm per sqarimin!
    "Carpe Diem"

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Xhuje normal qe ta shofi gjykata ama ka dhe raste qe keta jan aq te ndyre e te djallzuar sa ja hedhin paq , dhe femija vuan ketu me lindi pyetja mua qe shtrova me siper nese femra me femije te nje moshe kaq delikate duhet te lejoj hyrjen e nje mashkulli ne jeten e saj , mund te jet si thua ti qe femija e ben nga inati ama mund te jet qe ai e kap femijen me te vertet , mund te jet dhe rasti qe nena e shef shum mir qe cfare ndodh por qe mos humbi te dashurin sakrifikon femijen .
    Un kam par nje film bazuar ne histori te vertete , kur nena vret vajzen se i dashuri i saj i verdallosej goces dhe kjo u be xheloze ndaj femijes se saj , keshtu qe kemi lloj lloj ekstremesh aman ...

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Ka hapur nje teme shume te ndjeshme dhe fatkeqesisht te perhapur pa mase ne civilizacionin e sotem.Mos harro e dashur qe ndonjehere djalli ka fytyre engjelli! Jetojme ne nje bote ku e keqja po perhapet tej mase per fatin tone te keq!
    Shume flm per sqarimin!
    DI_ANA mbi te gjitha jam femer vete , dhe keto gjera mund ti ndodhin cdokujt , por le te themi o zot na ruaj , e qoft sa me larg nesh .
    Te them te drejten me preku shume ai artikull , dhe duke pare se cdo here lexoj gjera te tilla neper gazeta , te kuptohemi jo te nje niveli kaq te rende sa kjo , mendova pse jo te diskutohet mes nesh .
    Eshte me te vertet nje teme e ndjeshme mbi te cilen ka shume per te folur ...

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •