Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 74
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159

A)Mendimi juaj mbi pedofilinë. B) Roli i njerkut tek femrat e ndara me fëmijë!

Sot po ikja per ne shkolle dhe mora gazeten e perditshme ,duke shfletuar me ra syri ne nje nga ato çfare ishte shkruar ne nje nga faqet e gazetes ..
    "Lirohet njerku qe dyshohej per abuzim sexual ndaj vajzes te se dashures se tij "
    Nder te tjera thuhej qe ai e kishte prekur ne mes te kembeve dhe ne gjoks , dhe e kishte kercenuar qe sapo te mbushte 15 vjec ai do kryente sex me te , por gjykata e shkalles se larte e ka liruar pasi te gjitha provat e mbledhura nuk mund ta provonin qe ai kishte synime te keqija ndaj vajzes dhe se keto gjera kishin ndodhur ne kohen kur personat ne fjale kishin qene duke luajtur dhe ato fjale ai ja ka thene kur ishte shume i merzitur me vajzen pasi ajo e kishte nevrikosur .

U ndjeva keq per vajzen e cila kushedi se çka hequr gjate kohes qe ai i ka bere keto gjera , por ajo qe me acaroi me shume eshte , ajo nene s'ka vene re asgje ?

Dhe a duhet nje femer qe pasi divorcohet dhe ka nje vajze , te krijoj nje jete te re me nje mashkull i cili mund ti bej dicka te tille vazjes se saj ?

Jam shume kurioze ta di si e mendoni dhe ju kete gje ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 25-01-2010 më 14:26 Arsyeja: Rregullim ortografi!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    Ne kete rast ndoshta njerku ka patur ne mend te vazhdoje me thjeshtren, dhe ndoshta eshte terhequr me vone. Njeriu njeri eshte edhe mund t`i kete shkuar mendja e t`i kete propozuar se mitures.

Nese e do gruan e tij vertet keto gjera as qe duhej t`i shkonin ne mend. Grate dhe burrat qe duan te krijojne jete te re duhet te njohin mire se ke futin ne shtepi.

(dhe pa dashur te paragjykoj duhet te njohin mire edhe tendencat e femijeve te tyre, qofte vajze po djale).

zgjidhje e veshtire...
    Duaje te afermin tend si veten

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787
    Baaaaah!

Ky asht nje nga momentet ku, deshira per te shqy me durt e mija nje njeri, asht shum e madhe...
    Edhe kafshet i kan disa rregulla...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Nuk eshte hera e pare qe e degjoj dicka te tille , prandaj dhe e shtrova pytjen ...
    Tani kur lidhesh me dike normal qe mendja ste shkon per keq , pastaj nje femije 12 vjec cfare tendencash mund te ket aman ..
    Gjithcka vjen nga mendja e semur e nje mashkulli, dhe me vjen keq qe e them dicka te tille por kjo eshte e verteta ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga WALCHIRIA : 25-01-2010 më 08:51

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    Gjithcka ka te beje me relacionet qe krijohen brenda familjes. Pa dyshim qe ne rastin ne fjale kemi te bejme me fajesi te mashkullit , pasi ka perdorur kercenim, etj.... Une flas ne pergjithesi, se futja ne shtepi e nje personi qe nuk ka lidhje gjaku me femijet, eshte nje akt qe duhet menduar mire ne te gjithe aspektet. Une nuk e di mire pse eshte liruar ky person,..keshtu qe dyshoj edhe per gjera qe mbyllen brenda familjes..., saktesisht nuk flas dot.

i/e regjistruar Maska e kryenece
    Anëtarësuar
    17-01-2005
    Postime
    167
    Gjeja me e keqe kur ligjet qe ka shteti tolerojne shume e jane jo krejt te qarta, pra e kthen ligjin si te duash. Ne jo pak raste gjykata i ka liruar "per mungese provash" pasi nuk ka pasur deshmitare te tjere pervec abuzuesit e te abuzuares e deshmia e te abuzuares nuk eshte marre shume per baze. Ne raste te tjera i ka denuar po me denime te lehta per mendimin tim e demshperblimi qe e abuzuara ka perfituar eshte nje shume qesharake ne krahasim me ferrin qe ka kaluar.
    Ajo nene ne radhe te pare duhet te vere sigurine e femijes se saj, por jo ge gjitha nenat e bejne kete ( bazohem ne cfare ka ndodhur ketu ku jam). Keshtu qe mbase edhe per ate nene ka qene me e rendesishme marredhenia me partnerin se sa cfare mund ti kete ndodhur femijes se saj.

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    Nuk i dime rrethanat ne rastin ne fjale. Jo me ky rast qe duhet te jete incest, por edhe cdo ngacmim seksual i nje vajze nen 18 vjec, sot konsiderohet shkelje e ligjit. Femra nen 18 vjec konsiderohet minorene. Duhet kujdes i madh ne keto raste dhe nuk mund te quhet kaq kollaj "mendje e semure", per meshkujt, nese e keni pare dramen "Pamje nga ura".

i/e regjistruar Maska e kryenece
    Anëtarësuar
    17-01-2005
    Postime
    167
    Shiko ti zoti ilia nuk po i fusim te gjithe meshkujt ne nje kallep, por ne kete rast ai pafillua jo vetem qe eshte i semure nga trute po duhet te paguante haracin me burg per shume vjet te mira e jo te lirohej.

normale nuk eshte por kur nje vajze martohet duhet ta mendoje mire
    me cilin burre do martohet sepse....
    ska me keq femija tend te ritet me nje burre te huaj.....
    e keqja eshte se te gjitha i paguajne femijet ne fund qe jan te pafajshem
    nuk e kritikoj dot kte nena se jeta eshte e madhe dhe se dime se cfare supriza na ka nga mbrapa
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga kryenece Lexo Postimin
    Shiko ti zoti ilia nuk po i fusim te gjithe meshkujt ne nje kallep, por ne kete rast ai pafillua jo vetem qe eshte i semure nga trute po duhet te paguante haracin me burg per shume vjet te mira e jo te lirohej.
    Ku i di ti rrethanat. Kam vene re se femrat (ne Shqiperi se jashte nuk kam qene), jane krejt naive per seksualitetin e tyre. Para ca kohesh i thashe njeres se ky minifund qe mban ti e mban per te terhequr vemendjen e meshkujve. Ajo nuk e pranoi dhe u zemerua pak, duke thene se e mbaj per qejfin tim dhe s`kam pune me te tjeret.
    Po e kupton valle kjo femer se ne kete rast adrenalina e meshkujve rritet dhe ka raste del edhe nga shinat, sa mundet te shkoje deri ne incest. Kete ide kam krijuar kohet e fundit, se femrat as qe i dine dhe as i njohin mendimet e meshkujve. Kjo sepse te gjitha veshjet e sotshme te femrat (duke perfshire edhe xhinset), jane pa diskutime nxitese te seksit.
    Ndoshta dola pak nga tema, por kjo nene eshte pikerisht keshtu (si te gjitha) dhe nuk ka vleresuar elemente te ndryshme (ndoshta), tek burri i saj, (apo ndoshta edhe tek vajza). 12 vjec vajza nuk eshte e vogel. Ne nje shkolle tetevjecare te Tiranes, vajzat e kesaj moshe kane hyre ne marredhenie seksuale me shoket e klases. (Sa per humor...diskutojne mes tyre se shoket nuk i kane kenaqur...)
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 25-01-2010 më 09:55

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •