Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 74 prej 74
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    jo jo. eshte nje gabim qe e bejne te gjithe!!! nese nje 60 vjeç shkon me nje 16 vjeç nuk quhet pedofil...
    sdq eshte diçka e shpifur edhe nese mund te mos denohet nga ligji...

eshte nen 16 vjeç mosha. nga 16 deri ne 18 vjeç personi mund te jete i "emancipuar" dhe mund te martohet, te kete te ardhura, prona personale etj.
    Ne kete moshe quhet femije akoma! Ligji nuk te kap pasi personi ne fjale ( femija) ka mbushur 18 vjeç!
    Dhe per ato martesa per te cilat ju flisni,nuk behen kurre pa miratimin e prindit !
    Flas ne vendet e zhvilluara!
    "Carpe Diem"

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Ore njerez sa shume ju pelqen te haperdaheni jo pedofil jo pederast , un po flisja ne rastin kur njerku kapi vajzen e asaj me te cilen jeton pike .
    Dhe a duhet martuar nje femer e cila e ka vajzen ne nje moshe 10 -12 vjecare me nje mashkull i cili nje dite mund te dal qe ka abuzuar me vajzen e saj ?
    Kaq te thjeshta ishin pytjet , mos na hyni tashi ne enciklopedira jo keshtu e jo ashtu ,e dim qe bota eshte e mbushur me pedofila , lezbike , pederasta etj etj por sishin keto synimi im ne teme .
    Ndryshuar për herë të fundit nga WALCHIRIA : 27-01-2010 më 09:43

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    a duhet martuar nje femer e cila e ka vajzen ne nje moshe 10 -12 vjecare me nje mashkull i cili nje dite mund te dal qe ka abuzuar me vajzen e saj ?
    Po i biem shkurt: Gruaja te kete kujdes kur zgjedh, ne keto raste...
    Duaje te afermin tend si veten

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Ne kete moshe quhet femije akoma! Ligji nuk te kap pasi personi ne fjale ( femija) ka mbushur 18 vjeç!
    ?!?!?!? kush te tha? informohu pak me mire te lutem! po ato djeme qe jane 19 vjeç dhe shkojne me vajza qe jane 17 vjeç i kap ligji sipas teje???
    po nese kemi nje vajze 14 vjeç me nje djale 16 vjeç???? dhe te dy jane te vetedijshem???
    as aty nuk kemi denim.
    kur personi eshte nen 14 vjeç, i vetedijshem apo jo, ligji te denon.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •