Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 74
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Xhuje normal qe ta shofi gjykata ama ka dhe raste qe keta jan aq te ndyre e te djallzuar sa ja hedhin paq , dhe femija vuan ketu me lindi pyetja mua qe shtrova me siper nese femra me femije te nje moshe kaq delikate duhet te lejoj hyrjen e nje mashkulli ne jeten e saj , mund te jet si thua ti qe femija e ben nga inati ama mund te jet qe ai e kap femijen me te vertet , mund te jet dhe rasti qe nena e shef shum mir qe cfare ndodh por qe mos humbi te dashurin sakrifikon femijen .
    Un kam par nje film bazuar ne histori te vertete , kur nena vret vajzen se i dashuri i saj i verdallosej goces dhe kjo u be xheloze ndaj femijes se saj , keshtu qe kemi lloj lloj ekstremesh aman ...
    Wal.....

Nuk sakrifikohet femija ne kete menyre jo!
    Po flet shume gabim per nenat! Do ta kuptosh diten qe do jesh nene vete....
    Une ate person qe i prek nje fije floku vajzes time e vras e nuk pres ta denoj gjykata! Dhe si une ka plot nena.
    Siç te thashe ka dhe baballare qe perdhunojne nuk eshte vetem njerku!
    Ka dhe raste sç tha dikush qe femijet denancojne edhe ndonjehere thjesht per te marre hak!
    "Carpe Diem"

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Injoranca e madhe, mosshkollimi, padija, papunesia teper e madhe sjellin ne keto fenomene. Ajo nene eshte treguar e ulet dhe e ceket. Nuk e di se si mund te jetosh me nje njeri qe te cenon femijen.

Nje gje dhe per gjykatat. Dihet tashme nga te gjithe, ne Shqiperi gjykatat jane te perlyera me korrupsionin fund e krye. Duhet me patjeter qe te behet diçka pasi keshtu po vihet ne rrezik jeta e Shqiptareve, dhe jo vetem.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    madaber,

kjo gje kla ndodhur ne suedi,

mos lexoni,nji ne hone dhe nji ne Mars....

mos akuzo gjykatat shqiptare kot...

dmth mos u indukto nga staffi...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Wal.....

Nuk sakrifikohet femija ne kete menyre jo!
    Po flet shume gabim per nenat! Do ta kuptosh diten qe do jesh nene vete....
    Une ate person qe i prek nje fije floku vajzes time e vras e nuk pres ta denoj gjykata! Dhe si une ka plot nena.
    Siç te thashe ka dhe baballare qe perdhunojne nuk eshte vetem njerku!
    Ka dhe raste sç tha dikush qe femijet denancojne edhe ndonjehere thjesht per te marre hak!
    DI_ANA sic te thashe spo pergjithsoj e as po gjykoj njeri , se sic po shofim po degjome gjera qe as te shkojne ne mendje ndonjeher , po jetojme ne nje bote qe gjithcka eshte e mundur te ndodhe ...
    Normal qe dhe un kur te behem nene vete sdo lejoj njeri ta cenoj femijen tim , ama kjo spo ndalon qe gjerat e tmerrshme te ndodhin , apo jo ?
    Je ti , eshte nje tjeter e keshtu me rradhe ama nuk jeni gjith bota ..

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Nje gje dhe per gjykatat. Dihet tashme nga te gjithe, ne Shqiperi gjykatat jane te perlyera me korrupsionin fund e krye. Duhet me patjeter qe te behet diçka pasi keshtu po vihet ne rrezik jeta e Shqiptareve, dhe jo vetem.
    Ne Shqiperi miku im ky fenomen nuk eshte i perhapur si ne vendet perendimore!
    Nuk jemi popull i tille ne dhe nqs ka ndonje tek tuk e pret plumbi!
    Frika ruan vreshtin _ thote nje fjale e urte!
    Nuk ka gjykata tek ne per kete pune se e heq qafe familja.
    Por gjithesesi them qe nga kjo ane nuk jemi si te tjeret....Nuk i prekim femijet!
    Pyll pa derra ska....Po keto derra jane te pakte fare!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Behet fjale per nje moshe shume te re Xhuxhu.

Prioriteti i cdo nene eshte femija dhe siguria qe i jep ajo atij/asaj femije.
    Shume femra verbohen perpara dashuris. Jane raste shume te rralla kur femijet per arsye xhelozie , akuzojne njerkun apo akoma me keq babain.

Nqs njerku sheh dicka te pakencme tek femija e te dashures, mund te diskutoje me shoqen e vet, qe te gjejne nje rrugzgjidhje.
    iza,

ekzistojne te dy gjerat, pra qe njerku te kete bere ngacmime seksuale ndaj femise, sic edhe femija te kete akuzuar pa shkak njerkun...

une smund te gjykoj dot me aq sa postoi wALCHIRA.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    sipas temes thuhet se "njerku lirohet..", dhe me poshte ky na del se eshte "i dashuri". Nese eshte njerk gruaja eshte e martuar pra s`mund te jete i dashuri, ... qe ketu duket se gjerat s`jane te qarta...nese eshte "i dashur" atehere gjithcka mund te pritet, sot dashuron nenen neser te bijen...c`lloj "i dashuri" eshte ky ., per nje nate, apo bashkejetonte, keto nuk jane te qarta dhe s`mund te gjykojme me vertetesi, pasi ka gjera kontradiktore ne kete teme
    persa i perket ligjit sot, ky te denon edhe sikur te ngacmosh nje vajze 18 vjec pa nje dite, se deri 18 vjec njeriu konsiderohet minoren, djale apo vajze qofte...ketu del se femija ishte me e vogel e 15 vjec..., pra nga 15 vjec pa nje dite... ose me e vogel..., realisht a mund te quhet femije nje vajze 15 vjec.
    nga rrethanat duket se kemi nje situate jo normale te kesaj gruaje, prandaj s`duhet te habitemi per c`ka ka ndodhur

Nuk jemi popull i tille ne dhe nqs ka ndonje tek tuk e pret plumbi!
    a rroni ne evrope apo iran
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 25-01-2010 më 15:25
    Duaje te afermin tend si veten

bad girl Maska e Capkenja
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Vendndodhja
    ne zvicer, kantoni ticino
    Postime
    71
    Pse ndahen jane arsye te ciftit por kur ke nje femi ( pa marre parasysh seksin e femijes mashkull apo femer) duhet ta njohesh mire e mire personin sepse nuk ka gje me te shtrenjte sesa personaliteti dhe initmiteti i femijes, keta femi qe pesojne keto gjera do kene gjithmone trauma edhe kur te jene te rritur. a e di se ku do i coja une keta njerez ne burg por jo ne izolim, do ti lija bashke me te tjeret sepse ata ja heqin deshiren per te menduar ato pislliqe sepse dhe te burgosurit nuk i honepsin dot ata qe prekin femijet...

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Sot po ikja per ne shkolle dhe mora gazeten e perditshme ,duke shfletuar me ra syri ne nje nga ato çfare ishte shkruar ne nje nga faqet e gazetes ..
    "Lirohet njerku qe dyshohej per abuzim sexual ndaj vajzes te se dashures se tij "
    Nder te tjera thuhej qe ai e kishte prekur ne mes te kembeve dhe ne gjoks , dhe e kishte kercenuar qe sapo te mbushte 15 vjec ai do kryente sex me te , por gjykata e shkalles se larte e ka liruar pasi te gjitha provat e mbledhura nuk mund ta provonin qe ai kishte synime te keqija ndaj vajzes dhe se keto gjera kishin ndodhur ne kohen kur personat ne fjale kishin qene duke luajtur dhe ato fjale ai ja ka thene kur ishte shume i merzitur me vajzen pasi ajo e kishte nevrikosur .

U ndjeva keq per vajzen e cila kushedi se çka hequr gjate kohes qe ai i ka bere keto gjera , por ajo qe me acaroi me shume eshte , ajo nene s'ka vene re asgje ?

Dhe a duhet nje femer qe pasi divorcohet dhe ka nje vajze , te krijoj nje jete te re me nje mashkull i cili mund ti bej dicka te tille vazjes se saj ?

Jam shume kurioze ta di si e mendoni dhe ju kete gje ?
    Tema flet per nje njolle shume te rende te shoqerise tone, pra abuzimi me minorenet dhe gjithmone e me shume po rritet numri i shoqatave qe kerkojne te sensibilizojne njerezit me kete fenomen kaq shqetesues. I vetmi problem ne kete teme hapet kur fillon edhe devijon temen duke e vene pikepyetjen tek femrat e divorcuara, qe me nje rrjedhe shume natyrale te jetes perendimore, kerkojne te gjene nje partner tjeter. Kete lloj fenomeni e gjeme shume shpesh brenda mureve te shtepise, ku babai abuzon me femijen e tij, mjafton te lexosh lajmet. Pra, e dashur, shkak i pedofilise nuk eshte rroli i personit ne lidhje me femijen, ne rastin konkret njerku, por mendja e semure e pedofilit.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    Pra, e dashur, shkak i pedofilise nuk eshte rroli i personit ne lidhje me femijen, ne rastin konkret njerku, por mendja e semure e pedofilit.
    Jam shume dakort me kete koment!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 25-01-2010 më 15:41
    "Carpe Diem"

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •