Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 74
    Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Si keto ndodh sa te duash ketu, sot e tutje kam vene re se akush nuk i mbron vajzat, vajzat jane bere objekt percmimi. Ne vend qe te respektojne privacine e tyre, njerez si ai qe ti shkrove Wali nuk i vret fare ndergjegjja. Ne keto raste nuk di cte thuash se askush nuk te ndihmon me po nuk morri gjykata gje persiper.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Sot po ikja per ne shkolle dhe mora gazeten e perditshme ,duke shfletuar me ra syri ne nje nga ato cfare ishte shkruar ne nje nga faqet e gazetes ..
    "Lerohet njerku qe dyshohej per abuzim sexual ndaj vajzes te se dashures se tij "
    Nder te tjera thuhej qe ai e kishte prekur ne mes te kembeve dhe ne gjoks , dhe i ishte kercenuar qe sapo te mbushte 15 vjec ai do kryente sex me te , por gjykata e shkalles se larte e ka leruar pasi te gjitha provat e mbledhura nuk mund ta provonin qe ai kishte synime te keqija ndaj vajzes , dhe se keto gjera kishin ndodhur ne kohen kur personat ne fjale kishin qene duke luajtur , dhe ato fjale ai ja ka then kur ishte shume i merzitur me vajzen pasi ajo e kishte nevrikosur .
    U ndjeva keq per vajzen e cila kushedi se cka hequr gjate kohes qe ai i ka bere keto gjera , por ajo qe me acaroi me shume eshte , ajo nene ska ven re asgje ?
    Dhe a duhet nje femer qe pasi divorcohet dhe ka nje vajze , te krijoj nje jete te re me nje mashkull i cili mund ti bej dicka te tille vazjes se saj ?

Jam shume kurioze ta di si e mendoni dhe ju kete gje ?

Kjo hyn tek anormalet !!!

Nuk e di pse dalin gjithmon te pafajshem pedofilet, gjejne nje psikolog dhe delin pa lagur.
    Keto lloje rangotangosh , e kane vendin ne kopshin BURG, vetem aty i vijne mend , qe kur te shohin nje te mitur te nderrojne rruge.

Fare e keqe!!!!!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Kjo hyn tek anormalet !!!

Nuk e di pse dalin gjithmon te pafajshem pedofilet, gjejne nje psikolog dhe delin pa lagur.
    Keto lloje rangotangosh , e kane vendin ne kopshin BURG, vetem aty i vijne mend , qe kur te shohin nje te mitur te nderrojne rruge.

Fare e keqe!!!!!

Mi Iza fare e keqe kush e hodhi valle

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    Mi Iza fare e keqe kush e hodhi valle

Lol nuk jane te gjithe pedofila mi , fantazin e njeriut se ndalon dot, por kur dicka behet veper, action, hyn ne kafsheri.

Nje grua me femije,sidomos te kete vajze, duhet ta mendoje popo-ne 100 here ,kur te fusi nje person ne shtepi.
    Shume femra verbohen nga dashuria !!!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Lol nuk jane te gjithe pedofila mi , fantazin e njeriut se ndalon dot, por kur dicka behet veper, action, hyn ne kafsheri.

Nje grua me femije,sidomos te kete vajze, duhet ta mendoje popo-ne 100 here ,kur te fusi nje person ne shtepi.
    Shume femra verbohen nga dashuria !!!
    Dakort me ty bie mi ama jetojme ne nje bote qe eshte shume e shume e urritur per gjera te keqija, cte bejme Izi? Nuk na mbetet gje tjeter vec te mbrohemi.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    A eshte normale kjo ?
    Po mi shum' normale , bile çuditem ç'ësht kjo pytje
    Life's too short to remove USB safely.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Po mi shum' normale , bile çuditem ç'ësht kjo pytje
    Nuk dija cemer ti vija kesaj dhe pse e lodha trurin jasht mase , asgje nuk e zbuste kete bastardllek qe ka ber ky verroma ..

Nejse un temen e hapa per ate cka un shkruajta dhe cka ndodhur , plus a duhet nje femer e cila ka nje vajze nga nje martese e meparshme te martohet serish ?

Nuk e hapa per veshje , se si vishen femrat e a provokohen meshkujt nga veshjet e femres ajo eshte dicka qe ska lidhje me ate qe doja te dija une .

Por vete mendoj qe nje nene qe ka nje vajze mbi 10 vjec duhet te mendohet shume para se te fuse nje mashkull ne jeten e saj , mund te ndodhi qe ai te jete nje njeri perfekt , ama mund te ndodhi qe te jet ndonje pervers , dhe mund te ndodhe qe nena mos e marr vesh kurre ate qe ai mund ti bej vajzes se saj , jan nje sere gjerash qe nderlidhen me njera tjetren , e qe duhen menduar mire para se te hedhesh nje hap kaq te rendesishem si per femren , por dhe femijen ose femijet e saj ....

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    Po bej nje korrigjim, nuk e kisha vene re se ishte i dashuri, pra ligjerisht nuk mund te denohet per incest, por vetem per abuzim me te mitur, megjithate nuk mund te jete normale kjo (nese ka ndodhur vertet) dhe nuk mund te paragjykohen gjithnje vendimet e gjykatave.
    Ke duhet te besojme median apo gjykaten. Llogjika na thote gjykaten. Gjykata nuk eshte e gjitha e korruptuar. Sa e njeh gjykata problemin nuk e njeh media.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 25-01-2010 më 11:55
    Duaje te afermin tend si veten

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Spo themi qe gjykata ka qen e korruptuar , ama sa vjen e me shpesh po degjojme qe meshkujt qe lidhen me dike qe ka vazje, ka tendence qe te tundohet nga vajza edhe nese personi ne fjale eshte minorem ...
    Nuk ka pylle pa derra , ama jo te gjithe jan derra
    Ama sa here nje gjykate ka nxjerr nje fajtor te pafajshem , e nje te pafajshem fajtor ? Njerez jan ,dhe ata edhe gabojne ...

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    hera e pare qe po degjoj per raste ne rritje te kesaj natyre...nese keni burime te sakta per keto atehere ceshtja eshte serioze... e quani minorene nje vajze 17 vjec, dhe se nuk mund te tundohesh prej saj..varet nga rasti.. rritja e rasteve tregon se edhe tundimi nuk vjen fare kot

f.urt. "nese bushtra nuk tund bishtin nuk shkon zagari pas"
    Duaje te afermin tend si veten

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •