Jam Pro!
Jam Kunder!
po ju jap nji shembull te fresket.
kam 13 vajza ketu .50% jane turke arabe.vetem njera ka shami.
o shqiptare ka ik koha e shamijave.
ps.jane shoqet e goces. ka ditelindjen sot.
Sigrurish qe nuk jam pro kur demokracia eshte kuder disa gjerave ISLAME.
O zotri,po qysh e konsideron ti demokracin,kur nje femer shkon ne shkoll me veshje gjysem lakuriq nuk dihet a eshte duke shkuar ne puff apo ne shkolle,kur nje femer i ka floket me shum se 5 ngjyra qe kur ta shish nuk te duket si nxense por si prostitutek.
Jo zotri kjo nuk eshte demokraci kjo eshte demokraci e degjeneruar.
Shqiptaret si ne Shqiperi po ashtu edhe ne Kosove jan ka vuajn nga nje virus shkaterrus e ai eshte virusi ku keta pretendojn te hyne ne evrop me gjera devijante,e jo me gjera te mira.
Duhet ta kuptojn nje her e mir shqiptaret se ne evrop nuk hyne me prostitucion,me droge,por ne evrop hyne me edukat me pune .
Drague!
i thoj nje fjale,ate fare qe do mbjellesh,ate fare do korresh!
qe dmth ti je percaktuar si ATEIST,pa dyshim dhe femijen do e rritesh me ate fryme
keshtu dhe femija jot do preferojne qe shoqerine ta gjeje si vehten,prandaj nuk me habit fakti se ne ditelindjen e vajzes tende (te ciles ti uroj dhe 100 vite te lumtura,)qenkan te pranishme sipas tje 50%e tyre turko-Arabe dhe te pa mbuluara!!po ka dhe turke dhe arabe mor drague te cilat jane sikur ti Ateist,
nuk eshte e thene se te gjithe te jene besimtare,apo pritna zot te gjithe Ateist!!
prandaj them qe duhet respektuar e drejta dhe liria e tjetrit!
klm
Krijoni Kontakt