Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 5 prej 90 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 892
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Absolutisht kundra dhe pikėēuditėse.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Kundra ,ēo ky muhabet kshtu po e boni Shqipnin si Arabi

Kundraaaaaaaaaaaaaaa
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642

Kur E Vetmja Referencė ėshtė Vetja

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Ata qe nuk i japin kurrkuj te drejta, keta na tregojne per te drejtat!!!!
    OK, pa marr parasyshe te drejtat ose jo, shtrohet pyetja se ēka vjen pas kesaj?

PS
    Per diskriminimin ra fjala!!!!
    Ata qe diskriminojne dhe masakrojne te gjithe ata qe zgjedhin nje rruge tjeter, kush jane ata?
    Pas kėsaj vjen barazia dhe njerzit trajtohen tė barabartė

P.S
    Nuk di qė ndonjė femėr nė Shqipėri, Kosovė apo Maqedoni ka masakruar ndokėnd dhe nuk di qė Muslimanėt e ketyre trevave janė diskriminues ndaj komuniteteve tjera!

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Une votova kunder dhe pse jam myslimane. Si shoh dot njerezit me shami ne koke dhe burrat me mjekerr deri ke kembet ;(
    Mendoj qe nuk eshte liri e mbajta e shamise ne koke, eshte me teper budallallek. Pse shamia ne koke e ben gruan me te ndershme apo i jep me teper besim tek zoti? Jo ne asnje menyre. Edhe nuk eshte fare liri por sikur i kane vene zinxhirin ne qafe per ta mbajtur ate shami per te treguar dashurine ndaj zotit? Pfff apo besnikerine ndaj burrit qe jam e martuar dhe do vej shamine...si pune qeni. Pa ofenduar njeri, por keshtu mendoj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 21-01-2010 mė 14:18

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Une votova kunder dhe pse jam myslimane. Si shoh dot njerezit me shami ne koke dhe burrat me mjekerr deri ke kembet ;(
    Mendoj qe nuk eshte liri e mbajta e shamise ne koke, eshte me teper budallallek. Pse shamia ne koke e ben gruan me te ndershme apo i jep me teper besim tek zoti? Jo ne asnje menyre. Edhe nuk eshte fare liri por zikur i kane vene zinxhirin ne qafe per ta mbajtur ate shami per te treguar dashurine ndaj zotit? Pfff apo besnikerine ndaj burrit qe jam e martuar dhe do vej shamine...si pune qeni. Pa ofenduar njeri, por keshtu mendoj.
    Po mir qė unė pėr shembull dua ta vej shaminė edhe pse koka "budallallėk" tash ti me ligj me ma ndalu a? mos mem lon me hy nė shkoll pse unė paskam shami? ku qendron logjika ketu?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Mendoj qe nuk eshte liri e mbajta e shamise ne koke, eshte me teper budallallek. Pse shamia ne koke e ben gruan me te ndershme apo i jep me teper besim tek zoti? Jo ne asnje menyre. Edhe nuk eshte fare liri por zikur i kane vene zinxhirin ne qafe per ta mbajtur ate shami per te treguar dashurine ndaj zotit? Pfff apo besnikerine ndaj burrit qe jam e martuar dhe do vej shamine...si pune qeni. Pa ofenduar njeri, por keshtu mendoj.
    Mendimi yt me pelqen. Thjeshte paster bukur. Te ishin gjithe myslimanet si ti... ehhh...

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Po mir qė unė pėr shembull dua ta vej shaminė edhe pse koka "budallallėk" tash ti me ligj me ma ndalu a? mos mem lon me hy nė shkoll pse unė paskam shami? ku qendron logjika ketu?
    Psssstt... O Prishtina!
    Po flasim per Republiken e Shqiperise. Ne Kosove mbajini shamite deri te gjuri. OK?

E thashe edhe ne fillim kur hapa temen...

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Po mire dhe une kam deshire te shkoj ne Egjypt mos te vej shami ne koke dhe ti jap makines. Por me ligj atje asnjeren nuk mund te bej meqe jam femer. Po ketu ku qendron logjika?

gone
    Anėtarėsuar
    15-10-2009
    Postime
    132
    Kunder.
    Arsyeja,shkolla eshte publike,kush deshiron te mbaje shami le te shkoje ne shkolle fetare.

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Po mire dhe une kam deshire te shkoj ne Egjypt mos te vej shami ne koke dhe ti jap makines. Por me ligj atje asnjeren nuk mund te bej meqe jam femer. Po ketu ku qendron logjika?
    Kush tė tha se nė Egjipt nuk lejohen femrat pa shami?
    e sheh se merresh me paragjykime.
    a e din ti se nė egjipt jetojnė rreth 20% Krishterė Koptė (Ortodoks)
    Atje lejohet femra pa shami e pse ketu tė mos lejohet ajo me shami? ku qendron logjika ketu
    ?

Faqja 5 prej 90 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •