emigrant asht pune mu ti
nuk mundesh me kap i femer
se ke qira hajduti.
rrefugjat njesoj si sardelet
tu punu e ty thy belet
jena tu lujt nga menjet.
emigrant asht pune mu ti
nuk mundesh me kap i femer
se ke qira hajduti.
rrefugjat njesoj si sardelet
tu punu e ty thy belet
jena tu lujt nga menjet.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Pse sa eshte metri katror apo trualli ne gjermani ? Ne gjermani jeton apo gabohem une ?!
Ps;Padrille mbushe xhepin mire por mos harro zer punen first pastaj merr valixhet dhe kthehu.
nuse ka plot ne shqiperi more c'ka po te duhet ta marresh qe ketej ,eheeh ke qef ti besh kalamajt amerikan eeeee?(lolo)
ne shqiperi jeta e njeriut nuk vlen as edhe nje qindarke, gjithe kohes e ke koken ne traste, siguria e jetes eshte 0, sado leke te kesh
Stres ne c'do hap
Ja vlen sa Te shikosh familjen , por te jetosh ne shqiperi me duket kalvar
PS: per hir te patriotizmit nuk kam ndermend te shkaterroj vetveten
Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 07-01-2010 më 13:39
Ne Stuttgart qytet varion nga 1.000-3.000 euro.Varet nga banesa dhe vendi.Jashte pak me lire.Per vete e kam 56m2 po ta blej me kushton 70.000euro.
Por kjo cash sepse me kredit hyn % ne mes.Kaq di une.
Lere pastaj te kisha 300.000 euro,por do mundohem(mbase na bejne ndonje bamiresi).
Gjithe te mirat
Harrova: varet dhe e c'fare vitit eshte banesa,dhe pa sekser ne mes(banka qe do provizion).Eshte pak e nderlikuar dhe s'jam inxhinjer ndertimi qe te te s'qaroj tamam.
Por c'mimet pak a shume keto jane.
cuna ene vajza plakush edhe plakushe :P
puna eshte se te tere jemi patriot njeri me shum njeri me pak
por puna eshte a ja vlen kthimi ne shqiperi [atdhe]
1 koken se ke kur te sigurt se e mer vesh filani qe ke pare
2 ato dritat aman
3 edhe behena pis nga pluri ne tiron duhet me bere banj po ce do ska uj :P
4 me pergjigjen 4 do i lidh me 2-3 kur ka uj ska drita :P ups vetem kur ka zgjellje kena te dya
tani do i bashkohem infiniti qe tha po ke dekumenta ne shqiperi ske pse kthehesh
tjetra eshte kete vit isha ne shqiperi edhe atije njerzit jan vertet te varfer por prap maj lokalit ishin
tjetra ishte qe universiteti i tiranes ishte ber si bordello qe nese te vinte mendja me vajt me ndonje studente e merje kur te doje per 50euro kjo eshte injoranci edhe ju thoni shqiperi
shqiperia po ecen para vertet para por per salen me shok jo per popullin
populli ngelen si l e gena neper bote qe si rrespekton kush
nejse sdu me shajt vendim tim por tani per tani ne shqiperi sduhet me u kthy
rrespkete mario
Partizoni
Kjo esht nje tem qe ne cdo familje emigrantesh preket perdit, e vertet sdo ta harroj nje thenje te nje mikut tim , ne dark flas me gruan per tu kthyer , fryhemi gjith naten, dhe ne mengjes sapo zbar dita shfryhemi, e kshu ditet shkojn me rradh mos themi vitet, arsyet e kthimit te emigrantve jan te natyrave te nryshme, por un do ta mbyllja me proverbin e dal nga gjuha e popullit Guri rend peshon ne tok te vet , e jo pa kuptim esht ka kuptim madheshtor, Vlerat tona i marrim ne vendin tone , e asaj toke i takojm. Dhe sa here e mendoj ket shprehje mendoj se kthimi ne cdo lloj kushti duhet bere, Kjo behet per te gjet vetveten dhe te ulesh atje ku te takon dhe te vlersojn .
Ne vetmi i vetmuari shqyen veten, ne shoqeri e shqejne te tjeret.
Per ne qe jetojme gjate jashte Shqiperise,nuk eshte me Shqiperia,jo se nuk e duam,por e gjith ky rrjet social qe kemi ndertuar ketu, nuk eshte me per ne atje.Une me i huaj jam ne Shqiperi se sa ketu ne Gjermani.
E duam atdheun por jo te jetojne aty pasi kushtet e jeteses qe na ofron atdheu jane jashte cdo standarti.Cfare te ardhme do te kisha ne atdhe?Asnje.Shkolla nuk ka asnje rendesi nqs nuk ke ndonje mik te te ingranoj.Te jesh i afte sa te duash po nuk ishe hipokrit edhe njeri me 2 fytyra nuk ben para ne atdheun tone.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
shqiperia eshte kthyer si nje xhungel, sado njeri te jesh qe te mbijetosh duhet te sillesh si kafshe![]()
Krijoni Kontakt