Close
Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 223
    i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga darwin
    . Më mjafton që s'më kërkon njeri dokument kur blej cigare dhe më vendosin gotën përpara kamarierët, edhe ditët e javës.
    Punë të mbarë!
    pergjigje diabolike si vete llogjika jote!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Peniel : 06-12-2009 më 15:31
    failure is not an option!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga DEA27 Lexo Postimin

mos ja ve veshin Dea , atij ja ka thare alkooli trute, mire qe ditka akoma te shkruaj
    Ndryshuar për herë të fundit nga Peniel : 06-12-2009 më 15:33

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Pa politizime e patriotizma banale, por e verteta eshte se kohet e fundit verej se emigrantet tane kane filluar te kthehen e te vendosen ne dheun ame.
    Nuk mund te jetoje tere jeten njeriu larg njerezve te vet e ti mungoje gjuha e nenes.
    Mirardhshi vellezer e motra.
    Atdheu ju pret.
    Dhe jo vetem ai.....
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Pa politizime e patriotizma banale, por e verteta eshte se kohet e fundit verej se emigrantet tane kane filluar te kthehen e te vendosen ne dheun ame.
    Nuk mund te jetoje tere jeten njeriu larg njerezve te vet e ti mungoje gjuha e nenes.
    Atdheu ju pret.
    Dhe jo vetem ai.....
    Nuk e di per shtetet e tjera, por per ata qe vijne nga USA, zakonisht jane:

- Ata qe kane shume vjet si ilegal, ben ca leke, dhe e dine qe nuk kane shpresa per te marre dokumentat.

- Ata qe e kane pashaporten amerikane ne xhep dhe nuk kane qene te zotet te arrijne asgje ketu, keshtu qe mendojne se do e kene me te lehte aty. Zakonisht keta jane ata qe rrijne tre muaj dhe vijne prape me vrap.

- Ata qe nuk ngopen kurre me leke, dhe mbas disa vjeteve e kuptuan qe nuk i kane cuar njehere femijet per akullore apo ne kinema, dhe ja hedhin fajin Amerikes per jeten skandal qe kane jetuar. Po ashtu dhe keta i kane dokumentat ne xhep.

- Ata ne moshe me te thyer qe jane US Citizens, ngriten bizneset e tyre qe jua lane femijeve, dhe vijne me xhepin plot per te bere llogje me te afermit dhe miqte qe kane aty.

- Ata qe jane US Citizens dhe kane te njohur ne qeveri dhe vijne se e dine qe do t'i mbushin xhepat mire. Kjo me kujton dike ketu qe kishte rreth 6 vjet ketu, ishte CPA, hapi firmen e tij dhe falimentoi, moren pashaportat me gjithe te shoqen dhe muajin e kaluar do ktheheshin ne Shqiperi se njihnin dike ne ministrine X dhe i kishin te garantuara rrogat shume te majme.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Atdheu ju pret.
    Dhe jo vetem ai.....
    Familja na pret , po s'na pret SALA
    dhe tani qe mezi sa hyme me kembe e duar , sikur nuk na ben zemra

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga DEA27 Lexo Postimin
    Unë nuk kisha punë fare me ty, po flisja "në ajër". Nuk ke pse citon herë tjetër, ruanim mos-njohjen totale reciproke. Gjithsesi, rrënqethës si krahasim. Më fal që të paskam shtyrë të mendosh deri këtu.

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    mos ja ve veshin Dea , atij ja ka thare alkooli trute, mire qe ditka akoma te shkruaj
    Ti Maria, me y, mbase kërkon "Frymën e Shenjtë", por të siguroj që nuk jam unë. Mund të kërkosh gjetkë.

Maria, Maria, Maria, (me Y)
    ti voglio più presto scordar'
    Prektora

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Nuk e di per shtetet e tjera, por per ata qe vijne nga USA, zakonisht jane:

- Ata qe kane shume vjet si ilegal, ben ca leke, dhe e dine qe nuk kane shpresa per te marre dokumentat.

- Ata qe e kane pashaporten amerikane ne xhep dhe nuk kane qene te zotet te arrijne asgje ketu, keshtu qe mendojne se do e kene me te lehte aty. Zakonisht keta jane ata qe rrijne tre muaj dhe vijne prape me vrap.

- Ata qe nuk ngopen kurre me leke, dhe mbas disa vjeteve e kuptuan qe nuk i kane cuar njehere femijet per akullore apo ne kinema, dhe ja hedhin fajin Amerikes per jeten skandal qe kane jetuar. Po ashtu dhe keta i kane dokumentat ne xhep.

- Ata ne moshe me te thyer qe jane US Citizens, ngriten bizneset e tyre qe jua lane femijeve, dhe vijne me xhepin plot per te bere llogje me te afermit dhe miqte qe kane aty.

- Ata qe jane US Citizens dhe kane te njohur ne qeveri dhe vijne se e dine qe do t'i mbushin xhepat mire. Kjo me kujton dike ketu qe kishte rreth 6 vjet ketu, ishte CPA, hapi firmen e tij dhe falimentoi, moren pashaportat me gjithe te shoqen dhe muajin e kaluar do ktheheshin ne Shqiperi se njihnin dike ne ministrine X dhe i kishin te garantuara rrogat shume te majme.
    Harroni nje arsye tjeter qe ndoshta eshte krysorja, femijt lindin e rriten aty edhe po de duash edhe te kishe mundesin materjale nuk eshte leht, ata thuaj se nuk kan asgje te perbashket me ate qe na terheq ne qe te kthehemi, te tjeret paguajn para e i sjellin femijt e vet ne shkollim e te marish femijen te kthesh atje?! nuk dij , e sigurta eshte se nuk ka njeri thuaj qe nuk e mundon ky problem.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MARGUS : 07-12-2009 më 14:21

Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    Harroni nje arsye tjeter qe ndoshta eshte krysorja, femijt lindin e rriten aty edhe po de duash edhe te kishe mundesin materjale nuk eshte leht, ata thuaj se nuk kan asgje te perbashket me ate qe na terheq ne qe te kthehemi, te tjeret paguajn para e i sjellin femijt e vet ne shkollim e te marish femijen te kthesh atje?! nuk dij , e sigurta eshte se nuk ka njeri thuaj qe nuk e mundon ky problem.
    Me teper po flisja per ata qe i kane femijet te vegjel dhe nuk kane filluar shkollen akoma. Kam shume niper dhe mbesa ketu, te lindur ketu ose ne Shqiperi, dhe kur ju thone prinderit qe do kthehemi ne Shqiperi, asnje nuk do. Kur shkoi per here te pare ne Shqiperi nipi qe ka lindur ketu dhe ishte 6 vjec, me teper se 2 jave i kaloi neper spitale dhe sa i kujton Shqiperine tani ngryset ne fytyre. lol Na pelqen neve apo jo, femijet ketu rriten me kushte krejt te ndryshme dhe qe ne kete moshe i shikojne gjerat krejt ndryshe sec i shikonim ne kur ishim ne moshen e tyre. Per ta ky eshte vendi ku kane lindur dhe jo Shqiperia.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Jashtë atdheut ke mundësi të hash bukë, po kjo nuk do të thotë se do jetë gjithnjë kështu.

Do vijë koha që edhe jashtë atdheut, nuk do ketë më bukë.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Mendoj se nuk ka djale te ri apo vajze te re qe nuk do e braktiste kte vend! Edhe kush largohet qe ktej, uroj mos te kthehet me mbrapc.

Nese doni arsye se pse nuk duhet te jetoni ne shqiperi, ma beni te ditur se ju shkruaj nje artikull 4 metra te gjate.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ne kemi jetuar me shqiptarë, dhe do vazhdojmë të jetojmë!
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 09:46
  2. Si ta jetojmë Javen e Madhe?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 16:44
  3. Dashuria në dy kohë
    Nga whisper në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 329
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 13:31
  4. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 17:10
  5. Pse jetojme?
    Nga Failed Rapper në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 05-07-2003, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •